Отговори
# 570
Дафне, в последните дни ти обсъждаш всичко друго , но не и сериала, така, че не можеш да твърдиш, че само си обсъждаш филма ...Иначе нямам нищо против да пишеш това, което мислиш.

Обсъждам това което ми е интересно.  Важното е, че не  обсъждам теб,  в качеството на потребител,  не изисквам от теб да мислиш по-един или друг начин, не те посочвам с пръст, ако не правиш това. Да не мислиш, че не ми е писнало от твоите дитирамби и постовете ти за мършата и гнидата Петро. Или Къванч бил страхотен човек, без да го познаваш.  Ами, защо ти е странно, че пиша разни работи за писателката, също без да я познавам. Като теб.  Просто си предполагаме . И както аз имах търпението да прочета всички суперлативи за книгата, цитати от нея и възхищението Ви към авторката, моля за Вашето търпение да прочетете и критики за тях. Не разбирам къде е проблема.

# 571
Но се чудя, дали си заслужава да гледаш нещо, което не те кефи единствено и само заради Къванч  newsm78 Аз не бих могла ... колкото и да ми е любим актьор.

Ами, Фенче Heart Eyes Hug, какво да ти кажа Simple Smile Много се раздава нашето момче и в този филм, евала smile3501 Толкова се вживява в ролята, която пресъздава, защото е професионалист и уважавам това Hug Може би от там и умората, която както знаеш забелязах, даже преди него Joy Joy Joy Само заради това си струва да го гледам Peace Е, и е много готин,  разбира се Simple Smile Ама и филмчето не е съвсем да не ми харесва Simple Smile

# 572
Kurt Seyit ve Şura 6 Bölüm
/резюме за предстоящия епизод/

bouquet Благодаря за анонса! Обещава интересен епизод. Първи разочарования на Шура от Курт, прикрити  зад маската на любовта. Олмазът ще е вечен. В гнева си, заради втори скандал с бащата, Курт отказва да помогне на семейството си, въпреки нападението на въстаниците срещу имението. И така излиза, че и той  има вина за смъртта на брат си и баща си. Или някой друг. Затова е тая драма от фрагмана.
Петро пак замисля някакви интриги.

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 21:52 от dafne_1

# 573
# 574
  • София
Майката и Осман ще са мъртвите, за Осман бях сигурна, но не мислех, че другия ще е Захиде, предполагах,че може да е някой от верните хора на Еминови или Мирза но не и Захиде!

# 575
И аз съм от тези дето много харесват филма и чакам всеки вторник с голямо нетърпение! Сеит и Шура ми стигат за да влизам в темата и да чета новини и да чакам преводи и да се радвам за всяка нова серия.

Наистина последните дни една- две съфорумки се съдраха да критикуват, ама какво да се прави - един идва да  сподели хубави новини и красоти, друг - за да си изкаже негативизма. Ми какво, ако има добавени неща от автора - нали затова е автор. Ако има "измишльотини" и какво ли още не. Важното е, че има вдъхновение, иначе щеше да е хроника и никой нямаше да прави филм по нея. Авторката имала млад любовник. Е, и? Може, жената, има си. Мъжът й бил много по-стар от нея. Да не би да е единствена, или смятата, че любовта се ограничава само до набори и около набори? Да, ама не - от опит го знам. С други думи - омръзна ми да се рови под чаршафите на хората и си отписах няколко ника - просто ги пропускам. Както пееше Тоше Проески "И по славея някой хвърля камък". Само ще ме е яд, ако ГОСПОЖАТА го е взела навътре и затова я няма

Госпожа, благодаря ти за темата   bouquet

# 576
# 577
Благодаря за фрагмана, анонса, снимките!   bouquet  bouquet  bouquet

Много тежка драма! Полувината от семейството му затрито...Сеит ще изпитва вина до края на живота си. Sad

# 578
Авторката имала млад любовник. Е, и? Може, жената, има си. Мъжът й бил много по-стар от нея. Да не би да е единствена, или смятата, че любовта се ограничава само до набори и около набори? Да, ама не - от опит го знам.
Не знам дали ще ме прочетеш, но да се обясня, понеже писах за личния живот на писателката. В интервю самата тя заявява, че прилича на Шура. Някои се възхитиха колко обичала  героинята, за да се идентифицира с нея. На мен ми се строри странно това сравнение. Какви допирни точки може да има между  Шура и Нермин. Ако изобщо може да се приеме, че е коректна в това изказване. И не е реклама.
И понеже намирам Шура за страстна , емоционална,  импулсивна, разкрепостена,  предположих че такава е и писателката.   И търся доказателства за това в личния й живот. Брак с 40 години по възрастен мъж, развод , когато той става на 80, живот с по-млад мъж, на съпружески начала , за мен  си е приключение.  И в този контекст,  Наистина намирам някакви съвпадения  между нея и авантюрата на Шура. Нещо лошо в това??? Всичко си е по темата!

# 579
# 580
Благодаря за фрагмана, анонса, снимките!   bouquet  bouquet  bouquet

Hug Лагуни, и аз мисля да не пиша повече в темата.  Знаеш, че съм биткаджийка и до последно драскам.
Но наистина ми дотежават превземките и обясненията в темата. Станахме като забавачница. Това другарче, онова другарче. Някои потребители  налагат стереотипи от други теми. Вместо свобода на мненията,  в темата има място само за тези, които харесват филма, книгата, писателката и т.н. Но на мен са ми интересни нестандартните мнения, другата гледна точка. И нещо, което не ми е интересно го отсвирвам. Hug

# 581
  Hug Аз съм за различните мнения и критиката- градивната критика. Не ми харесва, когато от критичните мнения прозира желание да се уязви даден потребител...

# 582
# 583
  • AMS

Курт Сеит и Шура 6 серия 2 фрагман рус.

# 584
ЗДРАВЕЙТЕ!wavey

Напоследък съм малко изостанала с материала поради повечко ангажименти, но съм от тези, които много харесват сериала. Не съм фен на нито един от актьорите, но много харесвам Къванч и Фарах, както и останалите и ми доставя истинско удоволствие да ги гледам. Не съм чела книгата, не правя сравнения и имам доверие че целият екип на сериала ще ни поднесе една вълнуваща история. Още не съм догледала половината от четвърти и целият пети епизод, но вече с нетърпение очаквам шести,по всичко личи, че ще е много интересен.

Епизод 6 Фрагман № 2  с бг субтитри

http://youtu.be/rIgKGJZgFrY

Краткое содержание к шестой серии "Курт Сеит и Шура"

Пуля, вышедшая из оружия Петра, станет началом действия бунтовщиков. Джелиль и Сеит изо всех сил ведут борьбу против мятежников, в то время как Петро начинает разрывать жизненные узы Сеита.
После знакомством с отцом Сеита , Шура начинает понимать причину того, почему до сих пор не представлена семье. Когда Сеит вернётся, чудом вышедший из огня, окружившего его с четырёх сторон, Шура замаскирует свое разочарование любовью.
Узнав о том, что произошло в его отсутствие, Сеит приходит на ферму с гневом. Встреча второй раз с отцом, оставит в сердце Сеита незабываемый след. С другой стороны Петр, чтобы спасти Шуру из несчастья, первый раз подставит себя. В полночь придет весть в Алушту о том, что волна бунта дошла и до них. Курт Сеит зная, что нет у него шансов кроме как покинуть Родину, не сможет отвернуться от своей семьи. Не зная на какой пуле написано его имя , станет на защиту семьи. Когда солнце в Алуште взойдёт , в сердце Сеита поселятся три страдания. Пришло время покинуть Алушту и переехать в Стамбул.

Перевод - Melike Nehir
Редакция - Ирина Котова

! Перевод сделан специально для :

odnoklassniki.ru/kurtseytsuraofficial и vk.com/kurtseyt_officia

Общи условия

Активация на акаунт