Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 20

• 85 617
  • 783
  •   1
Отговори
# 570
A консервата риба? имам въпрос щот намирам само закуска  и тн но има в тях грах,боб
или например скумрия с доматен сос ? имали някакав проблем ?

# 571
  • София
повечето съдържат нишестета разни. Има риба тон в собствен сос  Peace

# 572
Привет момичета радвам се че се увеличаваме ,УСПЕХ на всички!
Добрутро на всички  Hug, от днес и аз наново , празниците свършиха време е да се стегнем Peace. Предишната врътка за 24 дни свалих 7 кг.но има още многоооо, първите три дни е по трудно после апетита намалява, за морковите аз си хапвах на салата с червено цвекло много засища, хайде успех и пишете да се подкрепяме.  newsm10
Добро утро и от мен!

А дали има все пак ограничение за морковите? Нали са с доста въглехидрати? Иначе тази салатка и аз много я обичам Laughing
Имам въпрос относно режима. Ако реша да повторя още 24 дни, колко време е почивката между двата цикъла?

Относно режима всеки си преценя сам аз примерно почивах 4 дни и започнах от началото на следващата ми седмица.По време на почивката не съм качила нищо задържах си кг.
Яж си спокойно морковите то ако погледнем реално във всичко си има въглехидрати макар и малко но има ,морковите са си зеленчук все пак. Peace
A консервата риба? имам въпрос щот намирам само закуска  и тн но има в тях грах,боб
или например скумрия с доматен сос ? имали някакав проблем ?
Аз си вземам филе от риба тон в собствен сос и ми е супер със салатка.

# 573
  • София
Благодаря за отговорите   bouquet

Отчитам втория ден:
кафе, 30гр. шунка, междинна закуска 30гр шунка, обяд печено месо 100гр. със салатка, междинна закуска 30 гр филе, вечерята като обяда. Около 3 литра вода. Днес само разходка в парка.

Общото ми състояние е добро. Имам лека умора, не зная дали е от липсата на въглехидрати и опити за главобол. Не е нещо нетърпимо. Глад не чувствам изобщо, а още по-малко ми се яде сладко. Дано остане така до края на режима.

Приятна вечер дами  Hug 

# 574
  • София
Леа, ти с тези количества не знам ...  Rolling Eyes не искам да ти се бъркам, но си гарантираш връщане на кг при всички случаи. Това ядене няма и 800 калории ...

# 575
  • София
Как да няма?, Tired - аз ги смятам близо 1200. Утре ще пусна направо със сметки, да видим какво излиза, че сега ме мързи  Embarassed

Такаа... ами сметнах ги има няма 900 Grinning Ще вкарам още една малка закуска преди ядене и ще кача месото на 120гр. Интересно, че се наяждам и с тези калории. Може да ме избие вълчия глад на 10-я ден... Grinning

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 20:32 от Princesa Lea

# 576
Ден втори, днес ще хапвам пържоли и зелена салата, сутринта закусих с две варени яйца, споделяйте менюто си така ще ни е по лесно. Резултати очаквам поне след три дни, успех на всички дами.  bouquet

# 577
  • София
Ден трети  Grinning

От сега да кажа, че менюто ми е като вчера. Увеличих грамажите на мръвките и количеството салати, но честно на мен ми става тежко. Явно месото си засища доста. Утре мисля да разнообразя с някоя риба.
Като цяло менюто, което ми се върти в главата за целия период е: месо- тук слагам основно телешко и агнешко, защото ми е пълен фризера с такова и дивеч - зайци. Средно 2-3 дни ще ям едно и също месо (това по план). Като ми писне ще мятам някоя туна или сьомга. Наблягам на големи салати. Не съм им писала грамажите, но са големи над 300-400 грама. На една такава салата има около половин супена лъжица олио. Не мога да им сметна калориите. Салатата е от зелена салата, чушка, краставица. Някой ако му се занимава да ме ориентира колко калории има една такава, аз я смятам грубо към 200, може и да са повече. Като цяло салатите са свободна програма, но месото на ядене не го качвам над 130гр, не мога да усвоя повече протеин на хранене. Днес ми е ден и за тренировка. Довечера ще разпиша подробното меню. Като цяло се храня 5-6 пъти на ден. Не пропускам междинните закуски, защото мноого спасяват от това вечер пред ТВ-то да ме подгони вълчи глад и то за сладко..

И още нещо: уж сме много, а пишем малко.. Къде сте момичета?  Flutter

# 578
Къде забегнахте всички ...... ехоооо групаааа  Praynig Hug

# 579
Здравейте !
Аз да се отчета вчера се мерих -10кг. мн.съм доволна,но малко ме е яд хапнах малко тортичка в събота бях на мероприятие 1/3 от мини парченце но си казвам че вече ми е второто 24 дневие и все пак трябва да включвам малко въглехидрат а и в салатата имаше сирене махах,махах пак остава.но няма да прекъсвам ще си изкарам до края курса имам още няколко дни.После след 1-2 месеца мисля пак да повторя.А и доста познати ми казват че си има ефекта от последното ни виждане Mr. Green така че и аз съм доволна.
Днес съм на лапад с яйца/гнезда на фурна,вечеря пиле в гювеча със салата краставици.
Опс забравих закуската 1 варено яйце ,после кафе без захар и сутрин на гладно хапвам малко джинджифил.
Лек ден  на всички и успех!  bouquet

# 580
Привет мацки!
Аз май останах сама да си пиша ,но все пак мисля да се отчета понеже вчера ми приключи вторият 24  дневен цикъл.Общо за двата цикъла съм свалила 11 кг.много съм доволна даже и щерката се запали и ще почва от понеделник. Mr. Green Реално погледнато с почивката то си почти 2 месеца сваляне което мисля че е добре ,а аз и  не се надявах и на половината от това.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ не се отчайвайте от временното задържане после изведнъж се нагласят нещата.
Хубав ден на всички!

# 581
Браво Kristalin , 11 кг си е супер постижение, аз нещо се поизложих, опитах втора врътка но не успях.... Embarassed сега като чета какво си посигнала ти се засрамих от себе си ...май е време да се стегна , а къде изчезнаха другите.... Thinking

# 582
  • София
Здравейте и от мен
Kristalin, страхотен резултат!

Аз съм почти по средата на първия цикъл. Минава доста леко, нямам главоболие, чувствам се отлично. Дотук имам свален 1,5кг., което мисля е доста добре. Тренирам редовно, защото не искам да загубя мускулна маса и съм доволна от резултатите. До края предполагам ще сваля още едно кило, то повече не ми е и нужно. Малко се притеснявам с въпроса за захранването след това. Предполагам се преминава на НВД-ВМ, и въглехидратите идват от млечни и ядки. Чудя се обаче дали няма да се върнат двата ми килограма... След първите 6 дни, отслабването става по-бавно, на кантар, но видимо продължава. Вероятно, защото мазнините са по-леки от мускула.

# 583
Привет, дами. От вчера се водя на режима, но подготвителните дни заминаха... вчера и днес хапвах по малко..  вчера айсберг и яйца, днес зеле прясно.. лоша работа. Имам следния въпрос тъй като и това направих :д може ли да се пият бульони, но не от тези на кубчета разтворими, а примерно от варено месо... ???

# 584
  • София
Марина, може  Peace

Общи условия

Активация на акаунт