Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 20

• 85 593
  • 783
  •   1
Отговори
# 615
Kristalin,
това е страхотен резултат!!!
Ако не е тайна на каква възраст си? Аз съм на 38 и нещо не си представям как ще сваля 14 за 3м. newsm78
На 39г. съм повярвай и ще се случи Wink

# 616
  • София
Kristalin,
това е страхотен резултат!!!
Ако не е тайна на каква възраст си? Аз съм на 38 и нещо не си представям как ще сваля 14 за 3м. newsm78
На 39г. съм повярвай и ще се случи Wink
Надявам се newsm51 smile3525

# 617
Kristalin,страхотен резултат браво на теб smile3501
Не можах да се сдържа да не те поздравя, шапка ти свалям, понеже съм на твоите години и имам горе-долу толкова да свалям, ама нещо ми е слаб ангела Simple Smile
Може ли да кажеш малко по-подробно с какво се храни по време на режима, спортуваш ли и изобщо каквото се сетиш ще е от полза, предполагам не само на мен Peace

# 618
поздравления и от мен, чудесни резултати.Дано ги задържиш! Hug

Никой няма да ти се разсърди за повече подробности Simple Smile

# 619
Благодаря ви момичета. Hug
Kristalin,страхотен резултат браво на теб smile3501
Не можах да се сдържа да не те поздравя, шапка ти свалям, понеже съм на твоите години и имам горе-долу толкова да свалям, ама нещо ми е слаб ангела Simple Smile
Може ли да кажеш малко по-подробно с какво се храни по време на режима, спортуваш ли и изобщо каквото се сетиш ще е от полза, предполагам не само на мен Peace
mamamishi -ще си кажа какво правя,но за начало да спомена че имам от години хормонални проблеми,след проведено неотложно лечение с кортикостероиди си добавих още кг. и доста напълнях какво ли не опитвах и бях се отчаяла нацяло ,че ще си остана пухкава.
Сутрин след ставане,измиване 1ч.ч.топла вода + парченце джинджифил сдъвквам и си преглъщам с водичката ,после си правя кафе еспресо  чисто /пия Лаваца или Давидиф/.
Така в повечето случаи закусвам варено яйце 1-2 според настроението,домат,парче филе или понякога парче месо останало от вечерята.
Към 10 часа пия вече съм на работа и пак пия кафе.
Обядвам месо или яйца задължително с прясна салата марулки,краставици,домати.
Следобед ако огладнея хрупам краставица или морков, пия кафе,чай само билков.
Вечеря различно освен месата като основно пиле,свинско и от време на време риба +салата.Понякога си правя миш -маш от печени пиперки с яйца,лапад с зелен лук си готвя на фурна и като е готов накрая си слагам на няколко места яйца и става като гнезда.Гнезда от кайма във фурната само че месото ми го мелят пред мен и си го обърквам като за кюфтета но вместо галета или брашно  стържа моркови.А забрави към салатите също обичам моркови с червено цвекло,печени пиперки с олио и оцет.
По сбито да кажа като ми омръзне месото обръщам на яйца по всякакъв вид приготвени ,когато и те омръзнат се връщам на месото.  Mr. Green общо взето е това.
А на второто 24 дневие си позволих да си хапвам и тиквени семки после и слънчогледови по 80-100 гр.на ден.И се научих да чета по пакетите в магазина количеството на въглехидратите гледах да не надвишават 10,а преди няколко дни гледах едно предаване и там диетолог каза че когато въглехидратите са до 15 се счита че са нисковъглехидратни продуктите,без да искам съм уцелила Grinning
Това е в общи линии,а секунда да си кажа за движението ами почти го няма като изключа ако някой ден ми се наложи да ходя до някъде работя в офис направете си извода сами колко се движа.Но планирам да ходя с дъщеря ми на тенис като свършат училище.
Хубава вечер момичета!

# 620
  • София
Kristalin,

позовляваше ли си вино или нещо друго алкохолно през тези дни?

# 621
Здравейте на всички във форума! Днес ми е 11 ден от диетата и съм -3 кг., което ми действа доста стимулиращо да изкарам до края. Имам да свалям малко килограми още 3 остават. Качих 8 кг. от прием на противозачатачни, като  2 предполагам са били от задържане на вода (бях се подула цялата) те изчезнаха за 3 дни след спирането им. В началото мнооого ми се виеше свят аз съм и с ниско кръвно, но всичко отшумя и сега се чувствам доста енергична. Прегрешения почти не съм правила, малко царевица в салатите и то в началото, но сега съм абсолютно стриктна. След режима мисля да добавя малко млечни и плодове, и така да продължа да се храня и в бъдеще. Сладкото ми е най-големия проблем на всички други изкушения мога да устоя, но на нещо сладичко  Flushed

# 622
  • Варна
А желанието за сладко ?  Embarassed

# 623
11 ден никакво сладко  Naughty. В началото, като видех някой със сладолед направо ми се пълнеше устата със слюнка, и ми идваше да го изтръгна от ръката му, но вече не ми прави никакво впечатление. В хладилника в момента има 1 тава крем пита, но даже не я и поглеждам. Всичко е в главата ни и въпрос на воля.

# 624
Kristalin,

позовляваше ли си вино или нещо друго алкохолно през тези дни?
Bolle -понякога по чаша бяло вино и няколко пъти по 50гр.ракия със салата като бяхме на гости,скоро даже и шампанско пих което си е доста сладко но ми бе последния ден и реших че мога да прегреша.
Пропуснала съм да пиша че си хапвам и пилешки черен дроб на фурна с много лук или без лук само запечен.Омлет с гъби,често съм си овкусявала и с зелени маслини салатите.Ако се сетя нещо друго ще пиша.
Приятен ден и успех!

# 625
Ехоооо момичета къде се изгубихте всички??? newsm78
Пишете кой до къде е стигнал и резултатите в свалянето.

# 626
Здравейте момичета Simple Smile да ви попитам разрешено ли е обезмасленото мляко?

# 627
Здравейте момичета Simple Smile да ви попитам разрешено ли е обезмасленото мляко?
Млечните са абсолютно забранени,прочети внимателно началото на темата. Sunglasses
Успех!

# 628
  • Sofia
Привет, момичета! Записвам се и аз в редиците на отслабващите.
Имам само 2-3 кг за сваляне и от днес започнах да спазвам диетата.Обичам разрешените продукти и не мисля, че ще ми е трудно да я спазвам. Надявам се да сваля бързо излишните мазнинки, защото съм в застой от много време, независимо, че се храня чисто и спортувам и  явно трябва да предприема някаква крайна мярка.
Искам да попитам за салатите дали не е по- добре да слагам малко зехтин, а не олио? Маслини разрешени ли са?
Успех на всички.

# 629
Искам да попитам за салатите дали не е по- добре да слагам малко зехтин, а не олио? Маслини разрешени ли са?

Привет МАРГИ- маслини аз си хапвам само зелени не ми е навредило Sunglasses
За зехтина не съм сигурна прочети малко повече и си реши сама за себе си кое ще е по добре.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт