БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 661
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,
Искам да попитам случайно някой дали има или е виждал в интернет хубава схема на този гоблен.
Доколкото разбирам е от списание Cuadros. Намерих схема в един руски сайт, но е много дребна и въобще не може да се разпечата ясна.

http://shirley123.snimka.bg/tapestries/hobi.797203.33079472

Предварително благодаря на отзовалите се!   bouquet

# 376

Ето тук са добре , долу има надпис да изтеглиш в пълен размер :

http://vk.com/album-2446564_130783343

# 377
Ей, страхотни сте!
ina. благодаря! Hug

# 378
Малко дребосъчета да покажа:

# 379
Здравейте!

Искам да ушия гоблен за подарък подобен на този:
http://shop.milenastyle.com/product_info.php/cPath/2_26_112/products_id/1596
Или другите два от серията. Искам да не е много ангажиращ и без фон, да стане по-бързо. Можете ли да ми предложите нещо подобно? Независимо дали е само схема или комплектован. От доста време търся и все не намирам ...

# 380
А защо не си купиш от Милена стил готовата комплектовка?

# 381
  • Дълбоката провинция
Здравйте,момичета!Влизам да се похваля с новата си придобивка

Скоро очаквам и други красоти и ако някоя от вас се интересува и би искала да си купи,нека ми пише ... Simple Smile
Делфинче,искрено се възхищавам на творбата ти!
Инат,поздравления за дребосъците,прекрасни са!

# 382
Здравейте!

Или другите два от серията. Искам да не е много ангажиращ и без фон, да стане по-бързо. Можете ли да ми предложите нещо подобно? Независимо дали е само схема или комплектован. От доста време търся и все не намирам ...
Напиши по какъв повод искаш да направиш подарък гоблен, за мъж или жена, повече подробности. Има много такива, които доста от нас са шили за подарък, но всичко според повода и човека.

Инат, страхотни дребоси!

# 383
  • София
Въпрос към момичетата, които шият венецианското бистро (лилия, ina.) - какъв пренабор
за конците ползвате? Аз шия по пренабор в DMC за PM, засега съм застлала само няколко
плочки от тротоара, но моите оранжевеят, сравнени с вашите и с тези на китайката (Yumie Lee).
Чудя се да продължавам ли, основният цвят е ДМЦ 3827 полукръст в три нишки:
Скрит текст:

# 384
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Оооооооооо, делфина се появи със завършена творба. Peace
 Ти затова си се крила досега - да ни се изфръцкаш яко.
Страхотни са тези... лалета. / не знам защо ми приличат на божури newsm78/

Как да не похваля ИнаТ - ще се повторя - креативността и производителността Ви - твоята и на Бяло цвете е изумителна  bouquet

ДДимитрова, не въвеждай мен в изкушение, че ми е слаб ангела Crazy

# 385
Здравейте!

Напиши по какъв повод искаш да направиш подарък гоблен, за мъж или жена, повече подробности. Има много такива, които доста от нас са шили за подарък, но всичко според повода и човека.

Инат, страхотни дребоси!

Специален повод няма. За жена е и искам да и подаря нещо за спомен. Понеже знам, че харесва гоблени реших, че това ще е добър подарък. Дадох пример с цигулката, сърцето и кошничката понеже искам да е нещо подобно. Нещо, което да е малко и елегантно и да може да се намери по-лесно място за него  Simple Smile

nosferata и трите съм ги шила комплектовани, но вече ги е виждала жената. Иначе имам толкова останали конци за по още два от всеки да направя  Simple Smile

# 386
Д.Димитрова, честито ти нов гоблен. Ти с тези отстъпки, яко пазаруваш. Ако ще си вдигаш процента на отстъпка ще се включваме с поръчки.  Joy Сега сериозно, това е нов модел и с отстъпката сигурно ти е излязъл доста изгодно.
Делфинче, много е красив. Загледах се в един контур, и така го беше измайсторила, че само цъках с език- заслужавало си е мъката.
Инат, царица си. Сладки дребоси, медени.
Кармела, всичко зависи според мен от светлината. ший смело. Все пак това са от специалните (само за нас,  де) италиански плочи и те наистина са оранжеви, забравих името на цвета. Joy
Бачийска, чакам с нетърпение новата ти работа, мисля какво ще започнеш. newsm78
Деси, уж малко си шила. Чудя се според твоя стандарт" повече" колко е. Моля, те покажи цялата картинка какво ще се получи.

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 09:28 от olenka63

# 387
Момичета, включвам се с огромна молба! Изгубила съм си два листа от схемата на един гоблен... става въпрос за "Дама в градината" по картина на Клод Моне, а комплектовката ми е на Гинокардия... Моля ви за помощ!

(гобленът ми е много сантиментален, защото ми го купи любимата ми баба за 20-тия ми юбилей, а тя почина... бях го започвала преди години, но е 1:1 и ми беше доста трудно, тогава се зарибих и по Дим... та гобленът поотлежа няколко години в шкафа, междувременно се преместихме на два пъти в ново жилище и явно по трасето съм ги затрила, така че Моооляяяя!  Praynig )
Иначе, аз ви чета редовно, и бродирам редовно (основно по нощите, като заспят децата), но нещо не мога да си сваля снимките от фотото и за сега не мога да се похваля, а вие творите невероятни красоти! и все различни и оригинални - като започнеш от гоблените, картичките, яйцата и т.н...Възхищавам ви се!
 newsm20

# 388
Ето го къде го докарах моя Парижки пазар.
Преди

Сега

Втората снимка е лоша. От телефон е и е мрачно времето в Плевен- вали дъжд.
Пример за Кармела- един гоблен сниман при слънчево и мрачно време.

# 389
  • София
Не ми се шие, не ми се пише, нямам какво да покажа, но не мога да подмина медената красота на Инат Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes - много оригинално и красиво!
И други  неща видях - лалетата на Делфинче, i drugi  bouquet /klaviaturata blokira, izviniavam se za maimunicata/
Скрит текст:
Zakusnialo "Blagodaria" za pozdravleniata otpredi niakolko dni, momi4eta Hug

Общи условия

Активация на акаунт