БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 677
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Деси, уж малко си шила. Чудя се според твоя стандарт" повече" колко е. Моля, те покажи цялата картинка какво ще се получи.

Ами като пропусна някоя нощ, ми се струва, че започва да върви по-бавно  Simple Smile
Ето това ще се получи някога Simple Smile

http://julie-pr.blogspot.com/2010/05/blog-post_03.html

На теб малко ти остава  Hug

Поздравления на всики за показаните красоти!!!   bouquet

# 391
Скоро някой показа този гоблен, че си го е купил (забравих на коя фирма беше но не беше българска май  newsm78) ...и днес го гледам хоп при новите гоблени на Милена стил  Crazy http://shop.milenastyle.com/product_info.php/products_id/3467

# 392
  • Пловдив
Аз го показвах, но си го купих точно от Милена. Най-новата им разработка по картина на Димитър Гюдженов

# 393
Радвам се, че ви допадат картичките ми.  Hug
ИнаТ, вълшебни са твоите пчелно-медени произведения! Аз както си падам по меда...лигите ми потекоха.  Laughing
Оленка, ще стане супер пазара!
Joanna, не разбрах схемата на тази цигулка ли ти трябва? Имам я.
Иначе за елегантно, по моето скромно мнение, мога да ти предложа например балерина:

Или просто тази къщичка, малка, лесна, романтична:  Simple Smile

Скрит текст:
Снощи ших до 3 сутринта, а мъжлето най-сериозно ми каза: "Е, аз никакъв напредък не виждам!"  Crossing Arms

# 394
Бяло цвете, мъжка му работа. Те виждат когато е готово. newsm03

# 395
  • Плевен
Joanna*  -   нещо от мен по добро от това на Милена стил Rolling Eyes.Става и за мъж и за жена.Шие се приятно и бързо  Peace

И  ушито от мен за подарък на ММ преди години.Мъничко е , като за рамка 20х20

Делфинче - Hug красота неземна си избродирала  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

Прекрасни неща показвате момичета!Поздравления от мен към всички ви за труда който полагате   bouquet Шийте ,че да има на какво да се радват моите очи и сърце да пее от красота  Hug

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 12:51 от pepen

# 396
Бяло Цвете, аз бих се възползвала от схемичката на къщичката  Blush   Hug

# 397
  • Плевен
dion -тук има и къщичката на Бяло цвете bouquet и още гобленчета-избирай си  Peace

http://dimensions.at.ua/index/0-18

# 398
dion, заповядай:
Горната е ушита от мен, с конци ДМЦ. Долната е снимка на оригинала.

Това е от мен.

Пепен, ГРАБВАМ Я ТАЗИ ЦИГУЛКА МОМЕНТАЛНО!  Laughing Laughing
Скрит текст:
И ако някой друг си е скрил тайно цигулчици...да ги праща насам! Много са ми важни. Laughing Crazy
Е, не се надпреварвайте все пак. Аз май взех да ги коликционирам, но нека има. Лелее, какви ги приказвам...май трябва да поспя малко.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 13:11 от Бяло Цвете

# 399
Благодаря от сърце, pepen, Бяло Цвете! Ще си го комплектовам и ушия, надявам се по-скоро да е Simple Smile

# 400
Аз го показвах, но си го купих точно от Милена. Най-новата им разработка по картина на Димитър Гюдженов

А значи аз съм в грешка, останал съм с впечатление че е чужд гоблен и си мислех че Милена стил са го взели...макар после като се замислих, коя ли чужда фирма ще направи гоблен на тема коситба  Thinking Simple Smile.  Ще чакаме етапчета тогава  Hug

pepen благодаря и аз си го свалих това гобленче с цигулката   bouquet

# 401
Среща ли ли сте схеми на гоблени за годишнина от сватба от този тип:

Ще ми се да направя за родителите ми и за едни близки приятели такъв. Ако някой може да ми помогне със схема?

# 402
  • София
Едно етапче от мен, мисля следващото да е финал направо.

Бяло цвете, МП, след като веднъж му се скарах след подобно изказване, реши да прави следното - "браво, много добре се получава", и това всеки път. Независимо има или няма напредък. Сега почнах да му се карам, че не знае изобщо кое ново съм ушила, той си избира част от гоблена и казва: ето това е новото (нищо, че е примерно на 2-3 седмици..) Mr. Green Мъже, какво да ги правиш Simple Smile

# 403
За отношението на ММ мога да говоря много, най-много се радвам като ми войдисва на акъла и ме транспорти до разни места за среща с вас или по-скоро с част от вас. А за тези лалета/божури голям кеф ктоги уших и му показвам - "Ееее най-сетне!", да обаче готови без контур - и полека полека 2 седмици побоцквам контура (че розово върху розово и зелено върху зелено гадно се шие) и всеки път като го хвана и ММ казва "Ти нали го уши, да не си почнала да го разшиваш и да го шиеш наново?"  Joy

мъже....

И искам да споделя, сега си шия "Луна" на Риолис - чувала съм тук много положителни отзиви: да панамате много мека, с широки дупчици, ама нещо не ме кефи с тия вълнени конци, едва едва шия - все се притеснявам да не ми се скъса конеца... ЛИЧНО МНЕНИЕ, не искам да ангажирам никого с него, просто споделям! Rolling Eyes

# 404
  • Плевен
Бяло цвете - на тази къщурка съм и хвърлила окото преди 3 години  Grinning Още не съм стигнаала до нея ,но твоята е прекрасна !  bouquet
Относно с цигулките , качвам ти още една

Имаше и една серийка с различни музикални инструмеенти  . Дидито  уши всичките PeaceМерак имах и аз    LaughingНо от мераци вече ми идва повечко .Та и схемичката и май затрих ,но ще ти намеря .Тук я имаа само с цигулката в РМ
http://www.vishivay.com/schemes/more/musical-bellpull.-violin.html

Ших и една с пиано и балетни туфли/на Вервако/,с голям мерак.Подарих я на племеницата ми,че е балерина.По -точно беше , сега е пенсионерка на 50 години Grinning

Тя така и не намери време да  я рамкира  Mr. Green

Много цигулки/скрипки/

-
Жълто пате - ако са ти толкова на мерак можеш и от картинката да ги шиееш ,, открих 2 пъти по-големи Peace

Тук има и други http://www.elite-designs.co.uk/category/01010904/Cross+Stitch_Ki … s_Anniversary.htm
можеш да се ориентираш за размера.Иначе схема ако не бързаш по празниците ако намеря време ще ти направя ,но сега чакам гостии съм на зор.В момента отмарям! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт