Подарък за абитуриент

• 16 204
  • 98
  •   1
Отговори
# 30
Много харесвам и дигитална фото рамка за снимки като подарък - защото след бала ще има много снимки и спомени, с които няма да бърза да се раздели и ще е хубаво да си ги вижда всеки ден ...

# 31
  • София-Лагера
Ние даваме пари,освен ако не са казали нещо конкретно.

# 32
+1 за идеите на Шушулче и Моринга - Киндъл ( в момента в немския и френския амазон най-семплият модел е по 59 евро) и/или дигитална снимка са добър вариант.

Подкерпям подаряването на подарък, вместо даването на пари. Парите са най-лесното, но подаръкът носи личен отпечатък. Да, може би не всеки подарък се харесва, но оставя спомен.

Малко off topic:
Скрит текст:
За мен тези балове са пълно безумие. Родителите също имат вина, защото са склонни да теглят дори заеми някои от тях, за да направят бал на детето си.  ooooh!
Нека се отбелязва завършването на дадената учебна степен, но тези панаири на глупостта и суетата ми идват в много. Направо не ми се иска да съм в града по време на баловете!  ooooh!

# 33
Относно off-topic-a , ако някой още не е чул за това безумие  ooooh! ooooh! ooooh! :

Абитуриентка с червило за $62 хил.

# 34
ох, Моринга.... веднага си представих една кифла с розова рокля, която всъщност няма повече плат от един бански, със солариумен тен  и 24 кг лак за коса по буклите .... направо ми предизвика алергичен обрив  Joy

"Свидното чедо със средно образование" - това за мен е най-точното определение на безумието, наречено "абитуриентски бал".

Спирам със спама, но не се сдържах ... Моля авторката на темата да ме извини  Embarassed

# 35
Определено от страната на миналогодишна абитуриентка бих казала, че ако нямате идея за нещо, което момчето (а не родителите му) иска наистина много силно, по-добре дайте парички. Вкъщи съм затрупана с подаръци, основно от роднини, покрай бала и рождения ми ден, които никога няма да ми влязат в употреба и само ме е яд, че събират прах. Даването на пари изобщо не е отбиване на номера, а е възможно най-сигурният вариант да зарадваш пубер на 18 години, чийто вкус не познаваш повече от добре.   bouquet

# 36
  • BG

Вкъщи съм затрупана с подаръци, основно от роднини, покрай бала и рождения ми ден, които никога няма да ми влязат в употреба и само ме е яд, че събират прах.

Би ли споделила какви "интересни" подаръци получи?!  Simple Smile

# 37
И на мен ми е любопитно какви са били подаръците.

Едно време бабите ми като ми подаряваха чаршафи и ми се струваше супер глупав подарък, обаче като тръгнах да студентствам ми беше супер готино с чисто новите комплектчета да си обзаведа леглото и едно такова сантиментално ... със спомен за тях и дома ...

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 09:10 от Moringa

# 38
+1 за идеите на Шушулче и Моринга - Киндъл ( в момента в немския и френския амазон най-семплият модел е по 59 евро) и/или дигитална снимка са добър вариант.

Подкерпям подаряването на подарък, вместо даването на пари. Парите са най-лесното, но подаръкът носи личен отпечатък. Да, може би не всеки подарък се харесва, но оставя спомен.

Малко off topic:
Скрит текст:
За мен тези балове са пълно безумие. Родителите също имат вина, защото са склонни да теглят дори заеми някои от тях, за да направят бал на детето си.  ooooh!
Нека се отбелязва завършването на дадената учебна степен, но тези панаири на глупостта и суетата ми идват в много. Направо не ми се иска да съм в града по време на баловете!  ooooh!

Не виждам защо да давам пари за нещо, което няма да се хареса, но ще остави спомен. Гледам да съм по-практична.

# 39
  • BG
И на мен ми е любопитно какви са били подаръците.

Едно време бабите ми като ми подаряваха чаршафи и ми се струваше супер глупав подарък, обаче като тръгнах да студентствам ми беше супер готино с чисто новите комплектчета да си обзаведа леглото и едно такова сантиментално ... със спомен за тях и дома ...

Практична работа!  Peace

И при нас едната баба подари спален комплект за студента (освен пари),  разбира се след като го съгласува с мен и се одобри материята и разцветката  Grinning. Другата баба, пак освен пари, подари комплект халат за баня, голяма и малка хавлия. Да ви кажа, че на всички тези неща синът ми много се зарадва и сега си ги ползва с удоволствие. Сантименталната стойност е безспорна!

# 40
Във връзка с чаршафите и калъфките за възглавници ... дано не се счете за реклама, авторката на тези творения пише и тук във форума, мисля, че прави страхотни неща и според мен, би било супер оригинално едни такива ръчно направени калъфки (за абитуриента и гаджето) - може да се добавят и комплект презервативи към този подарък  Whistling и понеже цените на нещата са супер разумни и добри, спокойно може да се добавят и пари - т.е. готин подарък+пари ...

Catt Handmade

Само калъфките

# 41
  • BG
Във връзка с чаршафите и калъфките за възглавници ... дано не се счете за реклама, авторката на тези творения пише и тук във форума, мисля, че прави страхотни неща и според мен, би било супер оригинално едни такива ръчно направени калъфки (за абитуриента и гаджето) - може да се добавят и комплект презервативи към този подарък  Whistling и понеже цените на нещата са супер разумни и добри, спокойно може да се добавят и пари - т.е. готин подарък+пари ...

Catt Handmade

Само калъфките

В момента нямам достъп до ФБ, но видях калъфките - страхотно сладки са! Стига да не станат зян в Студентски град!  Wink  Laughing

# 42
Леле момичета, върнахте ме 23 години назад, когато и аз получих сак с пожелание да си го ползвам по предназначение от сестра ми и зет ми.
От всички подаръци само този помня...
Ползвах го по предназначение цели 4 години.

На всичкото отгоре имам и абитуриент тази година...и студент в чужбина ще бъде, и иска малка сватба да бъде ....списъка за бала е дълъг, но по-скоро иска да си види разпиляните роднини. Grinning

# 43
Парите се загубват по-принцип в подаръците. Питайте родителите или пък самия абитуриент от какво има нужда., а за мама - цветя.

# 44
Най - добрия подарък са парите. С тях може, да си купи каквото си поиска. Дали ще събира за кола или за лаптоп или друго си е негова работа.
Особено пък на тази възраст, няма как да се зарадва нито на куфари, нито на друго, което ние бихме оценили, като подарък.
Помислете от гледна точка на момчето, а не от вашата такава.

Аз дори не виждам смисъл, да се подаряват цветя на майката.

Иначе наистина е много тъпо с тези големи събирания за баловете на родата. Балът е за да се съберат съученици и учители и да празнуват.
Родителите да си пийнат по едно за здраве и толкова.
Безсмислено ми се вижда събирането на някви лелки и стринки.

На моя бал в училище дойдоха, да ме поздравят най - близките роднини, поднесоха ми цветя и парички и си заминаха. Вкъщи имаше лека почерпка за една шепа хора.

Общи условия

Активация на акаунт