Отговори
# 615
Белисима, ти си с перфектните мерки за нашите стандарти Simple Smile Аз не се вписвам в този момент в тях и си мисля, че и L-XL може да са ми тесни и неудобни. Не мисля, че в аптеката може да ми извадят и да ми покажат, все пак са хигиенни материали. Както и да е, пожелавам ви да се прибирате скоро вкъщи! Simple Smile
А я кажи, мажиш ли зърната с нещо? Много се шашкам, че имам невероятно чувствителни зърна и тежко ми като дойде време за кърмене.... Ползвам Лансинох от време на време, но не вярвам да повлияе по някакъв начин.

# 616
Аз дрехите, с които ме закара милото му ги връчих още при приемането.Водите ми течаха и превръзката не се справяше добре  Mr. Green Ама честно казано не бих ги мъкнала с мен по етажите.
kakche на мен никой не ми е мрънкал и тогава, а и сега, когато ме взеха по- спешност.Напротив даже акушерката ми взе  багажа да не ми тежи  Thinking
Така или иначе и аз планирам 3 курса.Първия ще е с лични принадлежности,т.хартия,кърпи за баня,бельо, помпа за кърма,минерална вода(поне 4 малки шишета) и шоколад.
Втория ще е с памперсите,мокрите кърпи, спирт за пъпчето, топоцини, залгалка и каквото ми потрябва в движение.Третия ще е с дрехите за изписване.
А в първия ще си взема и ръкавички за беба,миналия път ми бяха страшно полезни. Peace
Чудя се само за пампитата дали ще ни ги носят с бебетата,че в Шейново има нови правила за носенето на мъничетата.Ще взема да сложа и отделно няколко бройки за всеки случай  Thinking
Белисима браво на малечко  Heart Eyes

# 617
Добър ден !  Hug
Love your Smile благодаря за кафенцето!
Я кажете има ли още някой със седалищно бебе?
Hug Hug няма за какво мики.. впрочем моята бебка се е обърнала с главата надолу на 30.04 сме на преглед пак така че ще я видим дали не се е обърнала..  Peace надявам се да си стои така до раждане .. ама съм голямо шубе  Grinning хем искам нормално раждане хем ме плаши до смърт цялото "изживяване"  Laughing
Love your Smile да знаеш как ще ти липсват тия ритничета.
белисима със сигурност ще ми липсват..но нямам търпение да си прегърна слънчицето  Hug с наближаването на 9ти месец тръпна всеки ден  Grinning тъй като всеки ми казва ааа щом влезеш в 9ти месец може да поиска да излезе по всяко едно време  Crazy
за багажа ще почакам към май месец ще го стягам трябва да питам само в родилното отделение какво да взема или АГ-то .. дано ми каже тоя път  Praynig

# 618
Белисима, ти си с перфектните мерки за нашите стандарти Simple Smile Аз не се вписвам в този момент в тях и си мисля, че и L-XL може да са ми тесни и неудобни. Не мисля, че в аптеката може да ми извадят и да ми покажат, все пак са хигиенни материали. Както и да е, пожелавам ви да се прибирате скоро вкъщи! Simple Smile
А я кажи, мажиш ли зърната с нещо? Много се шашкам, че имам невероятно чувствителни зърна и тежко ми като дойде време за кърмене.... Ползвам Лансинох от време на време, но не вярвам да повлияе по някакъв начин.

Надали ще ти покажат. Те са запечатани всяка поотделно. Мисля, че са към 5 лева. Освен да вземеш да пробваш, поне да си знаеш.
За мазане преди това се ослушвах и не съм. В болницата започнах да се мажа с един тестер на Авент и съм доволна. Омекотява много добре и след цялото дърпане с тая помпа няма никакво усещане за болка. Тези дни мъжът ми ще ми донесе такъв крем на Матернеа  и ще докладвам как е .

# 619
  • София
Мики,какви нови правила има за носенето на мъниците в Шейново? newsm78
Преди ни ги носеха на всеки 3 часа,за по 1 час..

# 620
milena_ni и аз така помня но от сайта им е това:

УВАЖАЕМИ МАЙКИ, УВЕДОМЯВАМЕ ВИ, ЧЕ ПРИ ЖЕЛАНИЕ ОТ ВАША СТРАНА БЕБЕТАТА МОГАТ ДА БЪДАТ ПРИ ВАС ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН. - ОТ РЪКОВОДСТВОТО

До като бях сега там разбрах,че не става дума точно за цял ден .Ще разпитам доки в петък  Peace

# 621
Гаги, аз си купих от нощниците, които показа Мама на вики. Много са прилични за болница, дължината е до коляното. http://olx.bg/noschnitsi-za-bremenni-i-krmachki-s-ks-rkav-i46137607

Пати, много късички  Embarassed
На мен за до коляното ми трябва дължина поне 105см, предвид повдигането от корема  Laughing

Белисима, точно заради този норматив 13,8 реших да ги проверя  Mr. Green
Сега видях, че на ПКК от петия месец - т.е. от януари, съм с левкоцити 12 и нещо, на което никой не се е трогнал  Thinking хм хм
А за дрехите ме уби  Crazy А какво да приготвя... ако е топло, взимам една дълга рокля и под нея каквото ще да става  hahaha

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 16:47 от Gaggi

# 622
http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%936957805

аз си поръчах тази с размер L , малко над коляното е

# 623
  • София

Ама се чудя, ние на изписването, живот и здраве, май пак ще сме си с коремчетата нали? Т.е. да не си правя илюзии, ами да приготвя бременния панталон и за тогава  Mr. Green

Мисли за трети вариант. В момента дрехите от преди да забременея не ми стават. Тия от бременния период също и съм  #Crazy

Нали ти казах да не се занимаваш с глупости. Целият етаж  бяхме с 13.8  hahaha

Гаги, левкоцити до 14 са нормални при бременност.
Ама много ги жалите тези мъже бе.. Един багаж ако не могат да оправят, после как ще помагат за бебетата newsm78

За теб нормални, ама мен не искаха да ме изпишат заради 13.8 левкоцити. Било им много и това, че съм имала 11.8 през Март и ме били приели с 12.7 било недопустимо  newsm78. Отделно ме натъпкаха с някакви неща дето сигурно трепят и хлебарки  Crazy
Не за мен, за лекарите- по специално Михова и Сигридов. Говоря за по време на бременност. След раждане би трябвало да се гледат реф. Стойности. Нормално след секцио да ги е страх да те изпишат с такава стойност, за да няма инфекция.

# 624
Емека, малко над коляното, но колко си висока зависи.

Похвалих ли ви се, че се потя като прасе през нощта  #Cussing out Sick Sick Sick
Вече спя с хавлия под чаршафа, за да не мокря целия матрак, с хавлия върху възглавницата и пак като се събудя посред нощите всичко около мен е подгизнало Sick отврат... четох, че било от хормоните, т.е. спасение няма, но е мноооого кофти. Само се моля да не настина, както се "мокря" така.

За багажа от МД казаха, че влизаме с най-необходимото само, а после ММ носел багажа. Но като чета Белисима след секциото как я изолират, се позамислям какво точно да взема в тази "малка" чантичка за приемането Thinking

# 625
  • София
Дайте идеи за справяне с киселините, ама зверски такива. От всичко. По цял ден и нощ. Нищо не мога да хапна, повдига ми се нон-стоп (както бях до 4-тия месец  Crazy). Така съм от петък и пробвах всичко, за което се сетих, без лекарства.
Свалила съм и повече от 1 кг, дано не навредя на бебето.  Praynig
Талцид

# 626

Не за мен, за лекарите- по специално Михова и Сигридов. Говоря за по време на бременност. След раждане би трябвало да се гледат реф. Стойности. Нормално след секцио да ги е страх да те изпишат с такава стойност, за да няма инфекция.

Не го казах с лошо чувство. Явно колкото лекари, толкова мнения. В Майчин дом ми обясниха, че понеже Март съм била с 11 и нещо левкоцити, и са ме приели да раждам с 12 и нещо значи съм имала инфекция, която не е лекувана и е довела до преждевременното раждане. В Щерев или не са обърнали внимание или и те приемат, че такова ниво е нормално. Аз определено нямам становище по въпроса и слушам само какво коментират.

# 627
  • София
Емека, малко над коляното, но колко си висока зависи.

Похвалих ли ви се, че се потя като прасе през нощта  #Cussing out Sick Sick Sick
Вече спя с хавлия под чаршафа, за да не мокря целия матрак, с хавлия върху възглавницата и пак като се събудя посред нощите всичко около мен е подгизнало Sick отврат... четох, че било от хормоните, т.е. спасение няма, но е мноооого кофти. Само се моля да не настина, както се "мокря" така.

За багажа от МД казаха, че влизаме с най-необходимото само, а после ММ носел багажа. Но като чета Белисима след секциото как я изолират, се позамислям какво точно да взема в тази "малка" чантичка за приемането Thinking
Аз се потя само в областта на гърдите и от това съм в дребни пъпки там. Неприятно, но това да е проблема...
В МД искат памперси и мокри кърпи за бебето- това пише в сайта, и превръзки и еднократно гащи и другите стандартни неща- направление 7, обменна карта и т.н.
Аз се сдобих с цели 4 нощници, та поне това няма да мисля.

# 628
  • В чуден свят с четири Слънца
Дайте идеи за справяне с киселините, ама зверски такива. От всичко. По цял ден и нощ. Нищо не мога да хапна, повдига ми се нон-стоп (както бях до 4-тия месец  Crazy). Така съм от петък и пробвах всичко, за което се сетих, без лекарства.
Свалила съм и повече от 1 кг, дано не навредя на бебето.  Praynig
Талцид
Талцида помага, но съдържа алуминий, който може да е опасен за плода. Аз лично си го купих, защото бях на зор, с компания на пицария, мен ме изгаряха киселините  и изсмуках няколко таблетки, останах доволна, но после като прочетох как алуминия можел да причини неврологични проблеми на бебето, се изприщих от ужас. Сега си стои прибран за след раждането, ако потрябва.

# 629
  • София

Не го казах с лошо чувство. Явно колкото лекари, толкова мнения. В Майчин дом ми обясниха, че понеже Март съм била с 11 и нещо левкоцити, и са ме приели да раждам с 12 и нещо значи съм имала инфекция, която не е лекувана и е довела до преждевременното раждане. В Щерев или не са обърнали внимание или и те приемат, че такова ниво е нормално. Аз определено нямам становище по въпроса и слушам само какво коментират.
Мдаа, явно изхождат от пукането на мехура.. Пък и много обичат да се плюят едни- други...
В щерев пускаха ли ти ЦРП? То е по- показателно за инфекция?

Общи условия

Активация на акаунт