Възрастови разлики

• 68 129
  • 784
  •   1
Отговори
# 405
Има случаи в които по - младите издържат само за да е батко/чичо/дядо с тях Peace

Скрит текст:
Темата ме подсети за две връзки - едната с 11 години разлика, а другата с 32. Първата разлика на хартия не е фрапантна, но и в двата случая едната страна беше на 12 години Sick

# 406
Скоро даваха  в новинарския  поток някаква германка на 65г бременна с 4 знаци. Тринадесетото и 9 годишно дете искало братче и тя ще ражда ин витро. Има и  една камара внуци. Сякаш  това ми идва  не леко ,а доста извратено. Явно това 9 годишното ще ги до отглежда. И да ,колкото да звучи не на място ,човек след 60  си променя дори миризмите. Ако не си живял с него десетилетия ,не знам за какво ще го прегръщаш  и повръщаш. Или знам за какво. Разлика,която се нарича поколение, не ми я хвали. Става за мачкане на чаршафи. Но не  е градивна клетка на обществото. И тези пък на 12 години ,дали знаят какво искат Вече е нормално да започнеш полов живот малолетен,стига да си добре инструктиран за противозачатъчни,но да раждаш деца ...после питаш какво се обърка,та другите са добре,а аз мизерствам и  ...Най добре си е  до +-5.Приемливо до 10-15. Нататък не знам какво е ...

# 407
Ок, така може, аз визирам разлики до около 13-14 год.
22 с 32 годишен бива..Да не кажа,че може и да си екстра комбинация..

Ама 22 и 52 годишен,тц..

# 408
Ок, така може, аз визирам разлики до около 13-14 год.
22 с 32 годишен бива..Да не кажа,че може и да си екстра комбинация..

Ама 22 и 52 годишен,тц..

Може пък да е по любов... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 409
  • София
Скоро даваха  в новинарския  поток някаква германка на 65г бременна с 4 знаци. Тринадесетото и 9 годишно дете искало братче и тя ще ражда ин витро. Има и  една камара внуци. Сякаш  това ми идва  не леко ,а доста извратено.

Извратено ти е въображението.

# 410

Извратено ти е въображението.
[/quote]

Възможно е ,но съм на 60 ,не се виждам да отглеждам 4 деца.Моите издържах до 30 години.Тя трябва да стане на 95,което не е сигурно,но все пак аз познавам само условията в България.Все съм мислила,че не е достатъчно да дадеш живот,а и да го изградиш.Но всеки си има свои виждания.Не разбирам ,но уважавам и  приемам,че може и така.Нейна работа

# 411
  • София
Не е нейна работа, а твоя, защото ти си си измислила въпросната история.

# 412
# 413
  • София
Изобщо не е за вярване това, както и твърдението й, че е заченала и родила 9-годишната на 55, напълно естествено.  Grinning

# 414
  • София
Това с 12 годишните е извратено според мене... Клони към педофилия...

# 415
Та мисълта ми беше,че обикновено мъжът е големия ,защото възпроизводството му е  дълго,става в по-старша възраст.И сега какво правим,като жените почнаха да раждат късно-вече може те да са старшите в една връзка.Стари направо.Като се има предвид средната възраст...ти иде да ревнеш даже.На нормалното никой не обръща внимание ,то не е сензация. Значи щом е  пикантно и  във вестниците-не е нормално...

# 416
Аз карам 28, а той скоро ще е на 41. Заедно сме от една година, не съм с него, заради парите, не е някой богаташ, не е някой, който да ми купува всичко, което си пожелая, сама си плащам сметките вкъщи. С него съм защото съм влюбена. Защото мога да говоря с него за всичко, с часове, с дни дори, просто ми пасва и толкоз. Пасва ми във всяко едно отношение

# 417
41  е мъж  та дрънка ,след 50-60 е другото

# 418
41  е мъж  та дрънка ,след 50-60 е другото
Дам..

Макар че..

Имах познат който бе с 4 брака и 5 деца.
Последния си брак сключи на 64 години,жена му беше на 35 разведена с дете.
Да не мислите,че някоя проста,грозновата и бедна..Мне..Засукана мацка,главен лекар в супер престижна Софийска болница../е то и той,не беше някой случаен де..бивше УБО/
Някъде 2-3 години след брака,се роди и дъщеря им,копие на бащата и другите му деца(той с много силен ген и 5те му деца са като по калъп Crazy) ..
Дъщерята вече е  успяла млада дама..
Съпругата почина..Съпругът живя още 3 години след нея.Разликата им беше цели 30 години,но тя го изпревари..

# 419
Всяко правило има изключения,тоест-няма правила.Всеки е различен.Говорим за масата,за повечето ...и основно за първи брак,аз вече споменах,че после всичко може.Но в началото поне надеждите са други.Ако двама души имат какво да си дадат един на друг ,няма значение  останалото.

Общи условия

Активация на акаунт