Мама и тате с нетърпение чакат вече да прегърнат малкото ЮНСКО човече - 14

• 30 008
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Белисима,прекрасно момченце си имаш.Да е жив и здрав,все така борбен и много,много да ви радва!

# 676
Прави ми впечатление, че няколко от нас днес сме били на преглед и следващия ни час е за 9-ти Simple Smile

# 677
И аз да се отчета от днешния преглед. +12 кг, хемоглобин 117, кръвно 157/70.... 33 г.с. бебка е 1500 гр, всичко си и е наред, само дето все още сме дребнички и отговаряме на 30 г.с. Ще бъде фина мадама очевидно. Притесниха се за кръвното ми, изписаха ми магнезий три пъти дневно заради него, ако надвиши 160 да ходя към болницата. Три пъти на ден да меря кръвното и да си записвам стойностите. Тоновете на бебка са добре. След две седмици пак на преглед.

# 678
Здравейте мамчета Simple Smile
Аз вчера бях на преглед - вече сме 2кг и всичко ни е наред. Единствено трябва да се обърне, но това не ме притеснява за момента - има достатъчно време смятам.
Дадоха ми най-после и списъка за болницата, та днес понапазарувах. Имам си вече 2 нощници и разните му там превръзки. Остава пране и прибиране основно. На мен следващият ми преглед е на 12, за да правим изследвания.
На вас кога ви казаха да взимате направлението за раждане?
И искам да питам дали има мами от Лозенец и дали са се ориентирали към педиатър?
Мисля, че това е засега:)

Белисима, бебчо е прекрасен, дано скоро да си го вземете вкъщи!

# 679
Мики, ако бебко си расте и се развива добре, а до колкото може да се съди от "грамажа" - всичко му е наред, защо да се притесняват от маловодие  newsm78 При док преди мен на преглед беше едно майче, с толкова малко коремче, че помислих, че е в 3-ти месец и се чудех защо й мерят тонове. После док ми разказа, че е в моите гестационни седмици, но има много малко води и бебето е много мъничко. Посъветвал я да влезе в болница, но отказала.

Дават, дават  Mr. GreenЕдинственото нещо,което дават направо цели пакети  #Crazy
Бряххх  Crazy да не повярваш!
На 5-я етаж им се скрънзеше и все мрънкаха, че нямат консумативи. Ни левкопласт, ни калцуни - ММ все бъркаше в коша с мръсните, че пък видят ли те без калцуни настава егати бурята  Laughing

Моят следващ час е чак на 16-ти и то само за тонове и да се видим с док да му кажа как върви.

Някой знае ли на тези панталонки с дупка каква им е идеята?
Free shipping upscale baby multicolored dot high waist pants chi … ant pants clothes

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 18:44 от Gaggi

# 680
  • Германия
Момичета, отчитам се с моите манекенски мерки - 110х110х110 . Следва да отбележа и че съм 165см висока.. Аз като им казвах, че на дължина и широчина ще стана едни см никой не ми вярваше..  Joy

# 681
Момичета, отчитам се с моите манекенски мерки - 110х110х110 . Следва да отбележа и че съм 165см висока.. Аз като им казвах, че на дължина и широчина ще стана едни см никой не ми вярваше..  Joy

Joy Joy Joy Joy можем да си направим манекенско ревю - май вече всички са се позакръглили малко или много

# 682
  • София
Аз направление за болницата вече съм си взела.
МартиГ, ти пиеш ли лекарства за кръвното? 160 си е бая, дано да не се повтори.

# 683

На всеки преглед досега, ме убеждаваха, че 140 е нормално кръвно за бременни и няма нужда от лекарства. Днес обаче се стреснаха сякаш и ми изписаха магнезий 3 пъти дневно, уж бил свалял кръвното. АКо пък вдигна над 160 да съм тичала към болницата  #Crazy  #2gunfire
Белисима, бебче Петър е прекрасен! Да Ви е жив и здрав и все така силен!

# 684
  • София
Е, магнезий за кръвно.. Може да го свали малко, ама за кръвно се изписват по- сериозни лекарства...

# 685
Здравейте мами!
Чета редовно, но май пиша за първи път  Embarassed

Много се радвам, че малкия Петър вече диша сам и е едно прекрасно момче !!!

Имам следния въпрос. Къде в София на нормални цени могат да се купят бебешки дрешки + такива за изписване. Срам не срам трябва да споделя, че идея си нямам какво трябва да имат на първо време бебетата като дрехи ... и ще се радвам ако някой вече напазарувал драсне няколко реда, за да си ги препиша ...
Единствено се сещам за хавлия, чаршафчета за легло и естествено комплекта за изписване.

П.С. Не съм от София, но в момента сме тук, т.е. обеснявайки ми към кой магазин да се насоча, ще помоля за малко повече конкретика, че  ще се разчита на GPS   Rolling Eyes

# 686
  • София
Евита, аз те знам от другия форум.
Как си? Къде ще раждаш? Евтини неща има в Джъмбо- дрехи, одеала, чаршафи, шишета, биберони.

# 687
Евита, аз те знам от другия форум.
Как си? Къде ще раждаш? Евтини неща има в Джъмбо- дрехи, одеала, чаршафи, шишета, биберони.

Треперя си ... както винаги - то и затова не съм активна.

"Там" в др.форум си с друг ник сигурно  Sunglasses

Раждането ще е в Надежда.

# 688
  • София
С друг ник съм, ама и почти не пиша там.
За треперенето е ясно Confused

# 689

На всеки преглед досега, ме убеждаваха, че 140 е нормално кръвно за бременни и няма нужда от лекарства.

А на мен лекаря ми каза, че ако два дена подред кръвното ми е над 130, да ходя на преглед, че било притеснително... Не знам вече какво да мисля...

Общи условия

Активация на акаунт