Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 85 694
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте!Предстой ми ин витро процедура в Селена при д-р Ставрев!Интересуваме колко струват имонологичните и генетичти изследвания там,а и също важи ли направление от личният ми лекар за лапароскопия там,и ако не важи каква е цената?!Благодаря ви предварително   Hug Hug Hug
Здравей,
Аз правих лапароскопия през 2012 точно при Д-р Ставрев и цената беше някъде около 1400 лева. А ако си здравно осигурен беше 800 лв....Не ми трябваше направление.....А за имунологичните платихме за двамата около 500 лв...Дано не са променени сега цените...Успех Heart Eyes

# 31
  • Пловдив
Имунологични и генетични изследвания за двамата, миналата година платихме 680лв, но си спомням, че тях ги погледнаха един единствен път. Нямахме проблеми де Simple Smile))) Те са преди всичко застраховка и превенция при повечето, които ги правят преди не успешна процедура, а по принцип се правят след неуспешен опит, за да се търси евентуално проблема. Ние решихме предварително да ги направим, за да сме сигурни, че всичко е наред преди да правим опита.

# 32
Много ви благодаря момичета Hug Hug Hug

# 33
megisp , моя приятелка прави декември месец лапароскопия при д-рМинев в Селена и й прекъснаха и двете тръби , операцията й струваше 800лв. Единия ден й беше лапарото , а на другия я изписаха. Мисля че единствено си беше пуснала при личната някакви кръвни изследвания , но не съм сигурна. А за имунологичните и генетични момичетата са ти отговорили.

# 34
 Момичета ,след неуспешно ин витро ,срещнахте ли се с д-ра след това за коментар?
 Как процедирахте ? Много ми е гневно , защото имаше куп препъни камъчета  и все си мисля,че те    са причината... Embarassed    Не ги споменавам ,за да не стане като антиреклама...

# 35
Момичета, задължителни ли са имунологичните и генетичните изследвания преди ин витро? Някой правил ли е без тях, защото са доста скъпички?

# 36
Марина, влизам заради теб, защото не съм писала от цяла вечност, но редовно ви чета. На мен ми правиха редукция (д-р Ставрев) и няма последствия. Рискът е сведен до минимум и е като при оперативна манипулация. Причината за загубата на бебетата на Пипилотка може да е била съвсем друга. Медицината вече е много напреднала, а лекарите в клиниката са безспорни професионалисти. Бъди спокойна, всичко ще мине без проблеми! Peace
Успех на всички момичета!  bouquet

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 00:35 от lali bali

# 37
     Безспорни професионалисти - Да ,нали за това сме ги избрали ? !
  Но ,когато има и лоши моменти ,не бива да ги премълчаваме.
 - Когато ти е направена ненужна хистероскопия  , а после и грешна диагноза...оспорена и призната от д-ра...
  -когато ти  е форсирана стимулацията ,когато трансфера ти е 30мин -труден  и  резултата ти  е - все си мисля ,че не всичко е перфектно и професионално...или е комерсиално  ?! newsm78
 Да ,избрала съм тази клиника ,като съм сменила друга . И знаете ли какви слова  бяха в подкрепа на бъдещите ни успехи...А резултата е най-трагичния от предните 4 опита.
Не всичко е по мед  и масло.Има и други ,които са изпитали това ...Пишете ! Нужна ни е истината !
 Добре е ,че ВЯРАТА  и НАДЕЖДАТА са по-силни от гнева   и ще продължа напред в СЕЛЕНА !!!
 Hug
 Успех на всички момичета !

p.s.Извинявам се за дългият пост  bouquet

# 38
Марина, влизам заради теб, защото не съм писала от цяла вечност, но редовно ви чета. На мен ми правиха редукция (д-р Ставрев) и няма последствия. Рискът е сведен до минимум и е като при оперативна манипулация. Причината за загубата на бебетата на Пипилотка може да е била съвсем друга. Медицината вече е много напреднала, а лекарите в клиниката са безспорни професионалисти. Бъди спокойна, всичко ще мине без проблеми! Peace
Успех на всички момичета!  bouquet

Не МОИТЕ бебета, а на моя приятелка, която също беше в ръцете на много добри специалисти, които са пропуснали да й споменат рисковете. И става въпрос за реакция на организма, а не за вещината на докторите

# 39
Здравейте,
Днес бях при доктора(Минев) на 10 ден от МЦ. Имам един доминантен и 5 антрални фоликули. Д-ра каза, че това е добре(с един яйчник съм). Изписа ми Трибестан 3 пъти на ден по 2, антибиотик и някакви свещички.След около 14 дни пак трябва да отида и тогава ще пуснем и всички необходими изследвания. Дано всичко е наред и да започнем стимулацията.
Възможно ли е в хода на стимулацията да започнат да се развиват и други фоликули, които за момента не се виждат? Искам да кажа, възможно ли е да са повече от 6?

# 40
  • Пловдив
mir4o86 Тези фоликули, които сте гледали днес са си за този месец и по тях е преценил как ти функционира яйчника.................сега като почнете стимулацията през следващия цикъл ще тръгнат нови и не се знае колко на брой, но ще са много, но от тях се следят няколко и то които са с приблизително еднаква големина/до момента когато ще ти таймират овулацията/ , за да изкарат зрели яйцеклетки с качество М2 /така им викат на най-качествените/.............аз бях със страшно много развиващи се при стимулация фоликули, но пунктираха 7броя, а имаше само 3 качествени и те се оплодиха и ми ги върнаха, но за късмет 1 се хвана. Късмет ти желая!!!!

# 41
Здравейте,искам да попитам при отложен трансфер,поради хиперстимулация,за колко време се възтановиха яйчниците ви и веднага на следващият месец ли направихте ЗЕТ?
Благодаря ви!

# 42
Здравейте, момичета, моята лапароскопия е в понеделник. Предполагам дават болничен, но за колко време е?

# 43
ili7372, llana*Съжалявам за неуспеха,пожелавам много кураж и вяра !Много ,ама много ! Hug

# 44
Здравейте, момичета, моята лапароскопия е в понеделник. Предполагам дават болничен, но за колко време е?

Максимума е 30 дни . Ти може да искаш по малко ,  но ти попитай колко точно ще ти даде клиниката ...
   Успех в понеделник !!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт