"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 783
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Резултат 0.5, единици : U/l , референтна стойност: 0 - 1; Метод : ECLIA    smile3518  - това е отрицателен тест, нали

# 466
Здравейте мили мами! Имам един проблем и ако може някои да ми даде съвет ще ми е от полза.
 По принцип цикалът ми идва с 1 или 2 дни закъснение винаги-например този месец ако е на 20 другия ще дойде на 21 или 22. През май месец ми закъсня 7 дни-но го дължа може би на това че предната седмица сключих брак и  беше ОГРОМНО напрежение. Само че сега трябваше да ми дойде около 24-26 юни,уви го няма все още. Слагам само една скоба че на 9 май и на 19 юни бях на гинекологичен преглед и няма нищо. Имам от два дни известни болки че ще дойде но нищо за сега. На 30 юни си направих тест-отрицателен! Моля ако ви се е случвало да споделите с мен Sad newsm78

# 467
Направи си още един тест, ако и той е отрицателен, отивай на лекар да те види пак. И независимо, че си била скоро на гинеколког, той няма как да види, че има бременност. Такава обикновено се вижда след седмица закъснение. И пак само една скоба да отворя, цикълъ ти не ти закъснява всеки месец с 1-2 дни, просто ти е 31- 33 дни, така че сега си пресметни хубаво и виж кой ден ти е днес, да не се окаже, че не си в закъснение. И все пак ти пожелавам да е това, което искаш!

# 468
Резултат 0.5, единици : U/l , референтна стойност: 0 - 1; Метод : ECLIA    smile3518  - това е отрицателен тест, нали

Да.

# 469
благодаря за  отговоря ,щото все пак се притеснявам да няма нещо

# 470
благодаря за  отговоря ,щото все пак се притеснявам да няма нещо

Който се притеснява ходи на лекар  Peace

# 471
Привет на всички мами - бъдещи и настоящи Simple Smile
Да си задам и аз моето въпросче - МЦ не ми е особенно редовен да спомена 30 - 32 дена и овулацията съм я засичала само един път и се отказах защото след положителен тест и 9 дена и МЦ пристигна...Та на 21,05 ми дйоде МЦ Sad после на 18.06 ми беше последната МЦ (не толкова обилно както предната, но нормално протече и най - очудващо през 28 дни  Shocked) на 24,06 и 25,06 ( някъде 7 -8 дена след МЦ) правихме  luvbed .На 02,07 и днес 03,07 имам кафеникаво зацапване и много леко ме болят гърдите.Мислите ли че нешо е станало  Shocked Shocked Shocked Shocked Или както си мисля аз е много рано за това зацапване и изобщо нещо да е станало????? Имам час при доки на 17,07 защото си мисля да не е нещо друго някой проблем.Е надявам се да е по - хубавата новина.Как мислите мили мами  Hug Heart Eyes
Благодаря предварително целувки и Успех на всички Simple Smile

# 472
Ягодке, тъй като си с нередовен и малко по-дълъг цикъл( също като мен), си мисля, че това зацапване е по-скоро овулационно, отколкото имплантация. Продължи да бебеправиш все пак, докато не дойде цикъл винаги има недежда. Успех!  Hug

# 473
Ягодке, тъй като си с нередовен и малко по-дълъг цикъл( също като мен), си мисля, че това зацапване е по-скоро овулационно, отколкото имплантация. Продължи да бебеправиш все пак, докато не дойде цикъл винаги има недежда. Успех!  Hug
Благодаря  Hug

# 474
Здравейте,

До сега бях само читател, но имам нужда от съвет и реших да пиша.
Обикновено цикълът ми винаги закъснява 5 или 10 дни,т.е. идва ми около 35-я ден, за това през юни го очаквах вместо на 12, на 16 или 22, но се случи следното. Симптомите се появиха около 20, съвсем леки, после от 24-ти, та чак до 3 юли-съвсем леко кафеникаво зацапване и никакъв цикъл. Даже първите три дни си беше по-кафяво-ръждиво, все едно аха-аха ще ми дойде и после безславно си отиде. Направих си тест-мисля, че на 23 юни-твърдо отрицателен.  Гърдите не ме болят, само урината ми е с по-остра миризма, а, да, също ми се реве без причина и внезапно, много ми е тъжно, меланхолично и някак си безнадеждно на моменти. Вчера засякох турски сериал по тв и ревнах на петата минута. Аз тв не гледам, камо ли сериали, а сега.....  И приятелят ми много ме дразни. Но това ми се случва и ден преди да ми дойде обикновено  или просто около цикъла.
Също, току-що забелязах,че не мога да се съсредоточа за и за 5 мин. през последните дни, но знам ли, може да си въобразявам всичко това.
Омръзна ми всеки месец да тичам до аптеката за тестове и те да са отрицателни, за това-моля, за някакъв съвет. Дори само разговор ще ми е полезен, друго си е да обмениш думи с някого по темата. Вероятно пак ще си пусна тест, но все пак...да чуя друго мнение ще е чудесно.

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 13:04 от Seagarden

# 475
23.06 е било много рано.
Моят съвет е веднага да си направиш тест, защото при наличието на бременност трябва да се вземат мерки срещу кървенето.

# 476
мамчета моето кафеникаво червено зацапване са позасили  Shocked Shocked Shocked Направих тест тази сутрин и е отрицателен...Но ако има нещо е много рано да се засече (така мисля)....Дано не е нещо лошо...За цикъл май е рано минаха само 17 дни от последния  ShockedПонеделник съм на доки , но и трябва да пътувам  160км ....Не знам и аз ...какво става  Cry Shocked newsm78

# 477
Може да ти е подранил цикълът, отиди на лекар все пак,но не се притеснявай излишно, имаш ли болки?

# 478
Може да ти е подранил цикълът, отиди на лекар все пак,но не се притеснявай излишно, имаш ли болки?

Ако въпроса е към мен Simple Smile - Не нямам  newsm78

# 479
Искам и аз да попитам някой ако може да ми даде съвет! Значи цикъла ми е нередовен. от 01.01.2014 ще ви изброя 29дни ,33,27,26, последния месец 39дни и оттогава започнахме с опитите за бебче. Вече ми е 26ден и не мога да разбера как да си определя ко г-д кога аджеба трябва да ми дойде.Изчетох вс възможни статии ,акквото се сетите, и не знам! Cry Имам си едни календарче на телефона(изтеглено) та по него съм в овулация на 30.06 и тогава и преди датата 4-5дни бебеправехме през ден .. и след датата. Дали имам шанс(повече от 25проц. ). В момента имам болки в гърдите,леко течение,при секс усещам че приятеля ми ме опира някъде (отвътре) не е приятно. Помогнете ми със съвет .Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт