"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 787
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Здравейте. Последна менструация 24 Юни. Имам два положителни теста - единия от 22 с бледа и един от днес с наситена и ярка. Ходих на прегледи на 23 и днес на 30 на два, но нищо не се вижда на ехограф. Единия доктор категорично каза, че не съм бременна и ми пусна ЧХГ, което утре ще излезе и според мен ще има някаква стойност що имам и пикливи положителни. А втория доктор каза, че вижда само уголемена лигавица. Как мислите? В 5г.с. съм. Случвало ли ви си е в тази малка седмица още нищо да не се вижда? И още един въпрос - след прегледите днес имам едно кафеникаво слабо течение. Дали е от прегледите? А толкова много прегледи един след друг, влияят ли лошо на организма? Слагам и една графика от последния месец, за да е по-ясно.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1

# 601
 Здравейте, момичета!

Дойде и моят ред да питам. Та така - последна менструация на 8-9 юли ( малко неясна, че не си записах, а и първия ден беше оскъдна), предполагаема О на 21 - 22 ( в сряда вече нямаше ЦС или поне така си спомням, напоследък съм разсеяна). Любов ( страст голяма ) правихме на 21, 22, 23, като различното този път е, че си заспивах така и чак  сутринта си вземах душ.
Снощи не изтърпях и си взех престо и шуар чек. Реших да избързам, защото работата ми е доста стресираща, понякога вдигам и тежки неща, 8 часа съм на крак, а вече съм на 32 години и не съм в първа младост, та исках да знам от рано. Има и някои симптоми като гадене, не силно, но след хапване на нещо, все се чувствам сита,а пък аз обичам да си похапвам и гърдите много са чувствителни, особено зърната.
Резултатът от теста едва забележима втора черта. Правих го снощи, като стисках цял ден (едва издържах накрая  Grinning). Гледаме с мъжа ми ту на едната лампа ту на другата, ту се вижда , ту не се вижда. Днес сутринта все още едвам, ама като казвам едвам, човек може да си помисли, че му се привижда. Все съм виждала на снимки бледи черти ама от тази по-бледа никой не  е показвал.
Решихме да повторя теста в петък сутринта с надеждата, че ако има втора черта тя поне няма да е чак такова привидение !
Може ли все пак да тая надежда, възможно ли е да се е отразило само мястото, където трябва по принцип да излиза чертата?

# 602
евриала,на мен ми се е случвало,със шуър чек примерно,от прекалено взиране да виждам очертанията,там където би трябвало да е втората черта.Дано все пак си е чертичка  Hug
Малко е раничко май да правиш тестове,но аз като си знам колко съм нетърпелива и аз и не давам съвета "не бързай с тестовете"  Blush Най-добре е все пак да го направиш сутрин  Peace
Успех и чакам да се похвалиш  Heart Eyes

# 603
  • Germany
евриала, моят съвет е да направиш кръвен тест, щом искаш да знаеш възможно най-бързо, а и няма как тестът да сбърка.
Успех!  bouquet

# 604
Ох, точно това сега си мислих. Близо до вкъщи има лаборатория  Цибалаб, та се чудех....... Обаче резултатите ще излязат чак след обяд, а аз съм на работа  Weary и пак ще чакам в неведение.
Сигурно спамя в темата, върти ми се в главата утре след теста ако се покаже пак втора черта вече отивам, а ако не излезе ще чакам датата за цикъл. Все съм се чудила на момичетата защо не отиват на кръвен, а сега така ми е свито сърцето и така глупава се чувствам, та и аз като тях .  То и нямам много време вече,  след малко съм на  работа. 
 На едни класики ме избива от началото на седмицата -  Дебюси, Моцарт и т.н
Извинете за спама !

# 605
Евриала, винаги в началото е по-бледа чертичка, но ималия, значиима хормон, така че тихичко честито.Стискам палци.

Нели, щом е положителен теста, значи има хормон.Лошото е,че трябва да се разбере дали сакчето е заддържано и дали се намира в матката.Но трябва да си позитивна, дори и да бяха видели сакче лекаритв пак казват на бебето находка отначало и казват, че трябва да се изчака да се види сърчице.Понякога при късна овулация сакчето се вижда по-късно и силно се надявам и стискам палци при теб да е така.Късната овулация настъпва, когато цикъла тина повече от 28 дни.На теб на колко дни ти идва?Ако ти идва на 35 дни например е възможно много да те броят за5, а ти да си 4 гс.Стискам палци да видиш скоро сакче и лежи повечко до тогава.

# 606
Здравейте, и аз така си мислех Лекси, но тази  сутрин теста е отрицателен. Направих и двата в опаковката Престо.Първият се оцвети целия в странен цвят, но вторият няма и помен от втора чертичка. Ще приема, че онзи с бледата е бил невалиден. Тази сутрин го направих с първа урина и едва ли може да греши.
Малко се разочаровах, но продължаваме напред!

# 607
  • Варна
На 28 дни ми е. 4ХГ от сряда 2893 и утре пак ще пусна, заради съмнение за извънматочна. В момента проблема ми едно кафеникаво зацапване след два ехо графски прегледа. И се чудя дали е възможно да е от тях. Доки нищо не ми каза да вземам. Дали да отида и на друго място за това зацапване или да не се обърквам с много прегледи?

# 608
На 28 дни ми е. 4ХГ от сряда 2893 и утре пак ще пусна, заради съмнение за извънматочна. В момента проблема ми едно кафеникаво зацапване след два ехо графски прегледа. И се чудя дали е възможно да е от тях. Доки нищо не ми каза да вземам. Дали да отида и на друго място за това зацапване или да не се обърквам с много прегледи?

Задължително отиди на лекар! Зацапването не е на хубаво  Peace Стискам палци всичко да е наред  Praynig

# 609
Neli моят съвет е също да не чакаш а да потърсиш лекар възможно най бързо!
Елвира не се отчайвай,ще стане ,знам разочарованието след надеждата е много неприятно,но гледай напред,успех ти желая от сърце и скоро положителен тест да отчетеш!
Писана,абстрахирай се от негативните емоции,вече ще трябва да мислиш и за малкия човек вътре в теб! Относно това,че не се чувстваш бременна нормално е, аз с 1 вата бременност така и до 9 месец не се почуствах така само че 8 и 9 взе да ми тежи Laughing
Хубави почивни дни , момичета и нова седмица нов късмет!

# 610
Neli, трябва веднага да изключиш, ако е необходимо и с няколко лекари и непрекъснати кръвни тестове през ден, вероятността от извънматочна бременност.

# 611
Нели, това кафявото може да е започващ менструален цикъл и ако няма сакче най-вероятно ще бъде цикъл.Извънматочната бременност е много опасна.Ако лекаря ти не е предприел мерки или му нямаш доверие иди в друга клиника или медицински център.Но потърси още едо мнение.Важното е само да не се отчайваш, това са неща, които се случват на всяка втора жена за съжаление и понякогамса обвързани с мого сълзи, но не се отчайвай.Идипри дрг лекар, твоя има ли добра техника, от къде си, на какъв ехограф те гледат?

# 612
Здравейте, и аз така си мислех Лекси, но тази  сутрин теста е отрицателен. Направих и двата в опаковката Престо.Първият се оцвети целия в странен цвят, но вторият няма и помен от втора чертичка. Ще приема, че онзи с бледата е бил невалиден. Тази сутрин го направих с първа урина и едва ли може да греши.
Малко се разочаровах, но продължаваме напред!

Неприятна новина, много е гадно, но на тебмти е и твърде рано.Аз всепак тайно се надявам след два три дни да не ти дойде и да имаш две чертички.Но все пак не трябва да го мислиш, колкото повече мислиши се тормозиш става по-трудно.Вземи някоя хубава книга и не мисли за това.Прегръдки

# 613
Здравейте! Аз имам бързо въпросче-случвало ли се е на някой от вас да си ви дойде М , и веднага след това да имате напрежение в гърдите и вс. симптоми за бременност?

# 614
цикълът ми е нередовен 30-40 дни последната менструация 29.06,полов акт Без пазене 05.07,след точно осем дни (13.07)имах кафеникаво зацапване,след още седем дена имах цс (станно) и тогава имаше прекъснат полов акт(20.07). Сега не знам кога трябва да ми дойде лелката,пък и зърната ме болят,но не и самите гърди,заедно с яйчниците. Рано ли е за тест, понеже си правих преди два дни,но отрицателен. Възможно ли е да има бременност?

Последна редакция: сб, 02 авг 2014, 16:05 от vrabche

Общи условия

Активация на акаунт