ЯНУАРЧЕТА 2015, Добре дошли

• 28 235
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета,

С мъжът ми започнахме опити веднага след сватбата (септември 2013), като след 5 месеца опити реших да отида на лекар.
Оказа се, че имам високи стойности на TSH, в границите, но все пак високи, ако искаш да забременееш.
От около 25 дни пия хапчета, които ми изписаха и въобще не се надявах, че нещата ще се случат този месец... И ето, че ми закъснява 4 дни и тестът е положителен (бледа линия, но все пак я има). Във вторник съм на преглед, дано всичко да е ок Simple Smile

Свалих си някаква програма на телефона iPr Free, според която терминът ми е на 11.01.2015 г. Показва, че съм на 4 седмици и 5 дни... Колко е вярно не знам... По мои изчисления сме постигнали успех в нощта на Велик ден (събота срещу неделя)...

Имам болки в гърдите и ходя до тоалетна малко по-често... Боли ме коремчето, все едно ми е първи ден от цикъла... Нямам гадене за сега, дано да си остане така Wink

Успех на всички и се надявам да си растем заедно - на корем и на брой януарски мамита Simple Smile

# 61
  • София, България
Здравейте, момичета, цоп и аз в групичката на чакащите януарче  Crazyзасега се чувствам съвсем добре, само ме наболява кръста. По мои изчисления термина ми  трябва да е 11.01  Heart Eyes
Леко бременеене на всички ви и сладки и пухкави   ylinfant на финала!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 62
Добре дошли на новите Simple Smile Между другото ние също опитвахме от 3-4 месеца и все нищо. Имаме приятел ендокринолог и за малко да го ангажираме, но слава Богу се размина!
П.С.: Имам нов симптом  Mr. Green Вечер едва заспивам, а сутрин се будя много рано. Не знам реално дали е симптом или от вълнение Simple Smile

# 63
Привет и от мен. Присъединявам се към групата. Вчера и аз видях очакваните две чертички и тази сутрин рано рано пак правих тест и няма грешка  EFP За мен това е втора бременност, имам син на 6 години.
И аз не мога да спя събуждам се много рано сутрин, предполагам , че е от вълнение. Днес ще си купя и фолиева киселина, по колко таблетки пиете?
А кафенце пиете ли сутрин@
Хубав ден желая на всички и да изпълним темичката с много позитивни емоции!

# 64
Тракийка и аз съм така спи ми се вечер,но трудно заспивам и сутрин още към 6-7 се будя,а тръгвам за работа в 9ч.Аз си мисля,че е по-скоро от вълнение и притеснение  Hug
А за тоалетната и аз съм така,доста често по малка нужда,а иначе запек-веднъж на 3 дни. Thinking

# 65
  • бургас
Момичета, аз пък имам друг нетипичен симптом - усмихвам се на всички хора по улицата и на работа. Сигурно хората си мислят, че не съм много в  ред  Blush Joy

# 66
  • В сърцето на любимите мъже!
Здравейте момичета,

(Добра среща малката88 Wink )

И аз предпазливо се записвам с един положителен тест от тази сутрин. На 35 години съм, майка на един 8-годишен юнак и с желание за поне още двама като него. Joy Joy Joy
Успешно и щастливо бременеене на всички!

# 67
Аз пък нощно време се будя доста често, но е от преди да разбера, че съм бременна иначе фолиева киселина пия от 5 месеца по 1 хапче на ден  Grinning

# 68
Симптомите , които имам са по-честичко пишкане и напрежение в гърдите. Иначе съм си гладничка доста често и вечер трудно заспивам, а сутрин рано се събуждам с вълчи глад, но за сега не му угаждам  Laughing Започнах таблетки Премаман , които имат всякакви витамини - останали са ми от предната ( за съжаление неуспешна ) бременност . И това е .. искам да попитам майчетата, които са ходили на лекар - какво видяхте , само сакчето ?

# 69
Аз съм на лекар другата седмица в петък чак. Стискайте ми палци! А фолиева мета пия вече 6 месеца нонстоп. Simple Smile Аз също се чувствам в много добро настроение напоследък, може и мен да ме вземат за шматка  Mr. Green

# 70
Аз също се чувствам в много добро настроение напоследък, може и мен да ме вземат за шматка  Mr. Green
Охх и аз съм с едно настроение .. и аз мисля, че на моменти изглеждам налудничево хихихи  Thinking

# 71
Аз бях на лекар средата на тази седмица(10дни закъснение) и тя каза,че съм 5г.с и 1 ден,а аз си мислех че съм 5г.с и 4дни.Видя се само плодно сакче(има 2 точки в сакчето на снимката,но мисля че това е зародиш и жълто тяло),но тя не е много обяснителна и каза да имаме бремемност всичко е наред,след 2 седмици пак ще ходя.

# 72
  • бургас
Viva Nova и аз, май съм като теб. В сряда ходих на лекар и видяхме сакчето с жълтъчното мехурче и това е. Иначе ми каза че съм 5-та седмица и 1 ден и да отида след 7 дена за да чуем сърчице - евентуално. Не ми предписа нищо за пиене освен фолиева киселина Naughty Thinking Crossing Arms

# 73
Здравейте,

и аз е време да се запиша като евентуална бъдеща мама Януари.
Обаче изчетох какво ли не и нещо съм си втълпила лоши неща в главата.
Значи имам цикъл на 30 дни. Паследният беше на 04.04 и засякох овулация с тест на 20.04.
На 01.05 направих кръвен тест и резултата беше 41.7. След 2 дни на 3.05 -ЧХГ  81.
Вчера на 09.05 пуснах пак и беше 453 ЧХГ. Тоест 6 дни след резултат 81....
И сега нещо психясах, че не се удвоява правилно. Според калкулатора е на 58 часа. Нямам никакви болки , никакво кървене нищо

На преглед съм на 20-ти и дотогава има доста време , а аз само се панирам.
Какво мислите за резултатите?

# 74
Здравейте, момичета!

Честито на всички за положителните тестове! Желая ви лека, успешна и приятна бременност!!!

И аз като Iggiberry се записвам предпазливо в темата и много се надявам всичко да се случи успешно. На 30 април си направих тест - положителен, след 6 дневно закъснение. Но за съжаление на 1 получих цапане, което продължава и до днес. По празниците обиколихме всички възможни болници в търсене на причината, но засега напразно. Искрено ви пожелавам никога да не изпитате такъв стрес!!!

Та, при мен на 5 май се видя сакче с размер 3,5 мм, а на 8 май вече беше 5 мм. Фактът, че расте ме успокоява, но само донякъде. Нито един лекар не ми каза, че се вижда ембрион или жълто тяло, никой не си направи труда да изчисли в коя седмица съм и кога ми е термина и никой не ми предписа никакви лекарства за задържане, освен фолиева киселина и витамини. А не е като да съм ходила само на 1-2 лекаря. Вече трябва да съм към края на 6 г.с.
Таа, изключително много ще се радвам и ще бъда благодарна, ако ми споделите своите резултати от прегледите, като и размерът на сакчето.

Засега и аз като Tedditoy съм си самоназначила бета ЧХГ. Днес ми беше първото вземане на кръв. Много се надявам всичко да е наред.

Teddytoii, не се филмирай още отсега. Рано ти е! Мисли позитивно, за да може бебенцето да се развива спокойно и щастливо. Предстои ти дълъг път, изключително важно ти е да бъдеш спокойна, за да са наред нещата. Знам, че е трудно, все пак и аз съм на подобно дередже. Но бъди смела!

Общи условия

Активация на акаунт