Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 49

• 55 344
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
При мен минусите вървят мноооого добре. Направо съм невероятно щастлива. Аз качих 25 кг. за последните 8-9 месеца първо от спиране на цигарите,
Скрит текст:
после от един спонтанен аборт, който ми подейства неблагоприятно психически
.
Сега за първи път от толкова време започнах да се чувствам що-годе добре. Свалила съм 4,8 кг. за 5 дни  Laughing Но всичко това е вода де. Надявам се на едно мнооогоо дълго градуване-поне 25-30 дни и после още поне 20 дни захранване.
Много минуси и усмивки на всички!  Hug

tzvety26, винаги си толкова позитивна! Мотивира ме. От утре се включвам за същото дълго плодуване, а може и по-дълго зависи. Качих 10кг, чак не ми се вярва  Tired Ще хапвам само ябълки, с тях свалям супер много и тук-там някоя смокиня (обожавам ги, храна за душата са). Включвайте се по-често, да се подкрепяме и стимулираме. За днес приключих с храната, за да се подготвя за започващото плодуване и от утре в редиците! Стига с това хапване,.....нищо не ми дава, освен самосъжаления!

# 466
Tzvety26, браво, страхотен резултат имаш - дори и голяма част от сваленото да е вода, все пак сигурна съм, че това минусче се отразява благоприятно и на мотивацията, и на фигурата, и на цялото ти състояние Simple Smile Виждам, че имаш голям стимул и съм убедена, че ще постигнеш мечтаната цел Simple Smile
Нанни, хайде от утре те чакаме в редиците - то тук било много приятно Simple Smile

# 467
Здравейте, от утре и аз се включвам тук при вас.

# 468
  • София
Нанни, много мило! Благодаря ти. Накара ме да се усмихна широко!  Hug Heart Eyes
desinkata_85 , хубаво ни е в темичката, защото успокояваме психиката чрез глад  Grinning  Hug Твоят резултат също е доста добър.
Плодчe, добре дошла!

# 469
Добро утро, плодоранки!   bouquet
Записвам трети абсолютно стриктен ден, като минусчето от втория е 700 гр.
Вече нямам главоболие и дано повече не се обажда, че това ми беше основният проблем Simple Smile
Вие как сте?
Пожелавам ви един приятен, слънчев плодов ден! Simple Smile

# 470
Здравейте, плодчета! Първи успешен ден от мен. Много леко мина, изобщо не го усетих, освен че на моменти ми беше доооооста студено. Сега хапнах на бързо една круша (нямах време в 18.00ч) и отивам на фитнес след мъничко. Имам енергия, но пих малко вода и леко ме боли главата. От утре повечко водичка и чайчета. Ще се издържи, много добре се чувствам. Няма да се качвам на кантар. Чак след втората седмица. Хубава вечер от мен! Simple Smile Hug Hug Hug

# 471
Здравейте, момичета Simple Smile
Нанни, честит ти успешен старт! Simple Smile
Другите плодоранки къде сте, не се ослушвайте, а давайте резултати Simple Smile
Аз записвам четвърти ден - от третия минусчето е още 700 гр.
Чувствам се добре, с изключение на едни доста неприятни болки в кръста, което не знам дали въобще е възможно да е свързано с диетата..но все пак да се оплача  Mr. Green
Как върви при вас?  bouquet

# 472
  • София
Здравейте, плодчета. Аз си продължавам по график. Днес ми е 7-ми стриктен ден и резултатът е чудесен. Почна вече да ми пада кръвното, което е идеално, тъй като напоследък явно от бързо качените килограми започнах да го вдигам. Единственото леко неприятно нещо е, че постоянно ми е студено и ходя навлечена като...ама това да му е кусура!

# 473
Tzvety26, голямо браво за стриктността и упоритостта  Simple Smile
Къде сте другите плодоранки?
На мен ми е вече пети ден, минус 600 гр. съм от предния.
Не ме мъчи глад, но да си призная, мечтая си за варен картоф, дори си мечтая за карфиол - храна, която досега никога не ме е изкушавала. hahaha Нямам търпение да дойде моментът за захранването.  Laughing
Хубав плодов ден на всички и много минусчета!

# 474
  • София
Десинка,  Hug Резултатите и при теб са страхотни!
Относно карфиола-започни да се захранваш  ще ти дам няколко умопомрачително вкусни и лесни рецепти с карфиол. В нас никой не го обича много, но като го направя така-си изяждат пръстите.

# 475
Охоо, ще съм ти много благодарна за рецептите Simple Smile  - само да му дойде времето Simple Smile)
  bouquet  bouquet  bouquet

# 476
Здравейте, момичета!  Laughing Как сте?
Днес записвам шести плодов ден, но с доста слабичък резултат от предния - само 300 грама. Tired
Вчера изпих един фреш от портокал - около 400 мл - дали е възможно слабият резултат да се дължи на това? Плод съм яла съвсем малко пъпеш - може би 200 грама. И чай. Пък само 300 грама.. Как мислите?
На мен утре ми е последен ден - бях решила да е седемдневка. Може и да увелича с един ден, ще видим.
Как е при вас? Simple Smile
Хубав ден и много усмивки!  bouquet

# 477
  • София
Десинка, не е от фреша такъв резултата. На мен винаги поне едно от ядене ми е заменено с фреш-плодов, зеленчуков, какъвто ми душа иска. Но друго ми прави впечатление, че в дните, в които съм само на сок или дори на вода свалям малко по-малко от дните, в които имам поне едно плодово ядене. Много е странно и разликата е в грамове, но все пак винаги има, така че отдавна започнах да правя воден ден само на пълнолуние и после поне едно плодово ядене, по-обилно.
Иначе аз днес пак имах главоболие. Каква е тая работа не знам. До сега ме ни се беше случвало на 9-ти ден главоболие.

# 478
Здравейте, плодоранки! Simple Smile Ей, къде се губите - само ние с tzvety26 ли си плодуваме?  Simple Smile
Честит ми 7-ми ден, пак резултатът е минус 300 гр., така че явно наистина не е било от фреша, може би просто килцата, които имам да смъквам понамаляха и вече ще е така - с по-малки минусчета.
Смятам днес да ми е последен ден, от утре захранване. Simple Smile
Иначе се чувствам просто нов човек - много лека, пълна съм с енергия, настроението ми дори е подобрено и много усмихнато. Плодуването наистина се отразява чудесно.
Tzvety26, надявам се днес вече да нямаш главоболие - че е ужасна работа, наистина..Някъде бях чела, че около 10 ден също може да се появи, точно както в първите дни на диетата - не знам на какво се дължи, но го срещнах написано на няколко места. Дано вече си ок Simple Smile
Утре ми предстои и измерване с метъра, да направя равносметка какво съм свалила от обиколки. Simple Smile И разбира се, ще дам подробен отчет.
Хубав плодов, неделен ден на всички! Grinning

# 479
Здравейте  Hug аз май сама си пиша  Mr. Green Laughing
Днес ми е първи ден на захранване след 7-дневното плодуване.
Ще хапна половин варен картоф. Simple Smile
Ето и общия резултат дотук:
стартово тегло 57.200 кг
сега: 53 кг
Общо изгубени сантиметри от обиколки - 14 см (като диетата не се е отразила на бюста и по-добре, че иначе съвсем щеше да изчезне)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Надявам се да бъда много стриктна по време на захранването, ще направя 7-дневно, като ще спазвам дадения примерен режим за 5-дневно захранване. Дано поне задържа сваленото.
И ще продължавам да си пиша тук  Grinning Crazy
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт