Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 49

• 55 340
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
здравейте Simple Smile
и аз от днес съм на плодове,решила съм да са  5 дни
страхотен резултат  desinkata_85 , успех в захранването Simple Smile

# 481
Здравейте, плодоранки  Hug
Добре дошла в отбора, kolebanie
Ден втори от захранването - кантарът ме зарадва с минусче - 300 грама, което е просто чудесно след вчерашния ми голям варен картоф и 1/4 краставица. Simple Smile
При вас как е , момичета?
Tzvety26 , къде се изгуби? Simple Smile
Хубав и много слънчев плодов ден!

# 482
  • София
Здравейте на всички!
Деска, тук съм и продължавам, днес ми е 12-ти ден. Ама голямото дете се разболя и беше някаква ужасно тежка нощ - болници, системи и т.н.  Cry Абе неприятна работа. Та на мен вече ще стане 4-ти ден направо не ми остава време за ядене, а и нямам никакво желание. През нощта хапнах 2-3 смокинки, от които направо ми се  Sick. Сега се мъча да нормализирам нещата. Изядох една голяма лъжица мед, след 2 часа ще се напъна поне 200-300 грама пъпеш да изям и така да мина на нормално хранене с  2 пъти плодове и 1 фреш. Сега се и премерих-резултатът е -7 кг., страхотен по мое мнение. Както бързо ги качих тия килограми, така бързо май ще сваля поне една част от тях! Crazy
Усмихнат и минусов ден на всички плодчета! Утре всички с по -1 кг.в темата!

# 483
 tzvety26 бързо оздравяване на детенцето ,браво за  резултата,който си постигнала
По колко чай пиете на ден ?

# 484
Tzvety , бързо оздравяване на детенце!   bouquet
Браво за резултата ти, наистина е страхотен, гордей се Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Kolebanie , аз пиех по 3-4 чая, другото вода, последните 2 дни от плодуването пих и фреш от портокал и ябълка. Simple Smile
Между другото - сега си направих бистра зеленчукова супа (картоф, тиквичка, морков) - без мазнина и без сол малко трудно се преглъща  Mr. Green плодовете определено са по ми по-вкусни  Laughing Laughing Laughing
Успех, момичета, и много минусчета на кантара!

# 485
добро утро Simple Smile
аз пия по 4 чая и около 2 литра, вчера изядох 4 ябълки

# 486
Здравейте на всички! Отдавна не съм се включвала във форума , не правех и дълго време гладуване . И ето ме сега, вече ми е 10ти ден продаване, но резултатите са трагични!!!!  Cry
 Само 2.5 кг за 9 дена....
Миналия път за 20 дена гладуване, свалих 8кг. Не ям повече плодове, движа се много, просто не знам.....???. Вече нямам и стимул да гладувам, като гледам кантара на едно и също място.

# 487
Здравейте, плодоранки!   bouquet
Трети ден захранване - нямам особен апетит към нищо все още, което е добре, опасявах се да не трябва да воювам с него, но сме в разбирателство Simple Smile Днес менюто е малко картоф на фурна с малко марулка.
Иначе от вчера кантарът си стои закован на 52.700, нито грам повече, нито по-малко. Пък и цикълът ми дойде, така че не очаквам да свалям в следващите дни.
Еммануела , не се отчайвай, че резултатът не е толкова добър, 2 кг и половина все пак са си нещо. Simple Smile Със всяко следващо гладуване/плодуване е нормално да се сваля с по-малко от предното. Опитай се да издържиш на застоя, все ще тръгнат надолу килцата - няма начин. Simple Smile Мериш ли обиколките с метър?
Хубава вечер на всички ви и да ви зарадват минусчета утре сутринта Simple Smile

# 488
Здравейте, плодоранки Simple Smile Къде се губите всички?
Днес ми е шести ден захранване, като снощи се наложи  Flutter да изпия чаша бяло вино, заради празник. Simple Smile Въпреки това днес съм 200 гр. надолу, може би заради комбинацията на виното с много танци. Simple Smile
Вие как сте? Държите ли фронта?  Grinning

# 489
Здравейте и от мен! Може ме коронясат за "Мис все започваща". Ту започвам, ту спирам - ей така си изкарах месец. Както и да е. Днес ми е 5-ти ден! Чувствам се много добре, малко ми е студенко де. Но издържам, не ми се яде изобщо. Имаше дни през седмица, в които изядох само две ябълки (знам, че е малко). Е, днес си наваксах. 3,4 банана и 2 ябълки, 3 чая и 2 литра вода (до сега). Доста хапване си е, но реших да послушам тялото си. През останалите дни ходих на фитнес и днес дадох малко почивка на тялото си. Е седмица мина, две останаха. Вече се подготвям за начинът ми на хранене след плодуването, тъй като ТОЗИ ПЪТ НЕ СМЯТАМ да се връщам към стари навици. За лято 2015 ще съм с чисто ново тяло! Praynig Hug Hug Hug
Хубава вечер!

# 490
  • София
Здравейте, плодчета  Hug И аз продължавам с пълна сила. Днес приключвам 16-тия ден и се чувствам превъзходно. Мисля, че ще успея поне 25 дни да направя, а ако са 30 направо ще съм супер горда.
Браво на вас за постигнатото до тук.
Деска, хубаво е, че продължаваш да сваляш, явно тази комбинация ти е идеална  Wink
Нанни и аз съм така, като почна мога да не спирам, ама докато почна...
Много минуси тази нощ!

# 491
tzvety26, 16-ти ден? Леле, стимулира ме.   Hug Wink Килограмите как са? Вече -8 ли са? Laughing Sunglasses
Еее, колко е хубаво като се включите. Тъкмо днес си мислех за вас, че е едно тихо тук...

# 492
  • София
Ами вече са 8,20  newsm44 newsm44 newsm44
Ти колко време мислиш да направиш?

# 493
Добро утро, дами! Ден 6-ти започна и вече първото чайче е изпито. Днес само на ябълки, заради вчерашните банани, а смятам и цялата седмица да бъде ябълкова.

tzvety26, 20 дни съм планувала, за сега. Имайки предвид, как върви плодуването обаче, може да изкарам и 25. Харесва ми, леко ми е, приятно ми е. Не съм се мерила, ще се премеря след 10-тия ден, но по дрехите виждам вече промени, малки като за 5 дни, но пък ги има.Simple Smile

desinkata_85, при теб как е положението? Прочетох старите коментари и много ти се зарадвах, с твоите малко кг, за толкова малко време успя да свалиш и още, че и сега със захранването (чак леко завиждам  Flutter) Laughing Hug Heart Eyes

# 494
Здравейте, дами   bouquet
Аз днес съм плодова  Grinning Днес съм само на портокалов фреш, малко по-късно ще хапна парченце картоф, че нямам апетит и без това Simple Smile На 8-ми ще направя един лунен ден само на течности да видим как ще ми се отрази.
Нанни ,и аз се радвам на резултатите си, макар че по време на захранването не съм свалила много, общо взето половин килограм само, нооо пак е нещо Simple Smile
Сигурна съм, че на 10-тия ден като се премериш и ти ще ни изненадаш приятно с голям минус - стискам палци!
Успех на всички плодоранки!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт