Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 49

• 55 116
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
  • В сърцето на любимите мъже!
Не те съветвам - много са сладки и ако целиш отслабване, ще спрат процеса. За да отслабнеш са най-добри сочните кисели плодове.
В този смисъл, знам, че ще ме разпънете на кръст, но и черешите са твърде сладки.

# 61
  • Балчик
Няма никакво значение сладостта, а количеството. Разбира се, че ако изядеш 2 кг сладки или 3 кг кисели пак ще е много. Яде се 800 -1000 гр на ден, не повече. Монодиетите (към която ще отнеса и черешите) дават отлични резултати.

И дума не може да става за сравнение между череши и сушени плодове. Naughty Черешите имат нисък гликемичен индекс, по-нисък от грейпфрута и ябълката Peace. Съдържанието на въглехидрати не е по-голямо от на ябълката и ананаса например. Разликата във вида плодове е пренебрежително малка, така че няма значение какви плодове ще консумирате, стига да е съобразено количеството.
Ако се ядат сушени, само на едно хранене и не повече от 2-3 броя.

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 11:16 от Джемма

# 62
днес ден 7: дотук -3,1кг общо. Вчера си изкарах на круши (по два броя на ядене) и чай с мед, а днес менюто ми е ананас.  Smile

# 63
Здравейте в това работно съботно утро, момичета!
Днес ден 11, с който приключвам преждевременно по много радостен повод. Hug и в близките 1-2 години не ми се очертават дълги гладувания и дълбоки пречиствания.

Започвам захранване от днес, стискайте ми палци в новото предизвикателство...
Местя се в отчетните

Успех и търпение на всички ви!

# 64
Здравейте в това работно съботно утро, момичета!
Днес ден 11, с който приключвам преждевременно по много радостен повод. Hug и в близките 1-2 години не ми се очертават дълги гладувания и дълбоки пречиствания.

Започвам захранване от днес, стискайте ми палци в новото предизвикателство...
Местя се в отчетните

Честито!!! Желая ти лека бременност и да се сдобиеш е едно прекрасно бебече!   bouquet

# 65
Здравейте момичета, ден 6 , до тук -3,50 кг. Не чувствам глад, но започнаха да ми се прияждат разни неща, предимно съм на ябълки и от време на време банан, днес утре смятам да разнообразя малко менюто с круши, киви , някой правил ли е 20 дни гладуване?

# 66
Да Айла, аз съм правила - поне 5 пъти до сега. Питай ме каквото искаш.

# 67
Да Айла, аз съм правила - поне 5 пъти до сега. Питай ме каквото искаш.

На мен ми е за първи път. Днес ми е ден 6-ти, но на моменти направо съм озверяла от глад. Затова хапвам чат-пат по някоя фурма или сушена смокиня.
Интересува ме кога се свалят най-много килограми и кога е задържането. Мисля да направя 20 дни плодове и 10 захранване и искам да се ориентирам дали мога да сваля 10-12 кг. за този период.
И също - след захранването какъв режим спазваш, за да избегнеш йо-йо ефекта?

# 68
  • На брега на реката
Аз също съм правила 20 дни плодуване. За 20 дни плодуване и 10 захранване най- вероятно ще можеш да свалиш 10-12 кила, зависи от колко тръгваш. А за режима между плодуванията и на мен ще ми е интересно, аз към момента се справям с разделното хранене и има ефект.
Успех момичета.

# 69
Здравейте, момичета !
От днес и аз почнах с плодуването, мисля да направя един курс от 10-14 дни. Започвам режима, защото в последните няколко месеца се боря неуспешно с ужасно акне (на 20 години съм и никога не съм имала проблемна кожа), надявам се да успея да изчистя кожата си поне малко. Правила съм плодуването няколко пъти вече, а през останалото време се храня здравословно, но по някаква незнайна за мен причина не мога да се преборя с тези ужасни пъпки  #Cussing out

Пожелавам ви силна воля и много минуси   bouquet

# 70
Момичета, днес ми е ден 7 вече започвам да свалям по 300-400гр , четох че трябва задължително да се ходи до ОО по г.н. Защото в противен случай се получавало самоотравяне, понеже малко ме стресна това вчера не съм ходила, но си мисля че за 6ти ден е нормално реално вече няма какво толкова да се изхвърля и може би се има пред вид първите дни. Тези , които са правили 20 дни как еиздържали се и след колко време след това може пак да се повтори?

# 71
  • На брега на реката
Айла,
Ще има дни в които няма да сваляш нищо и дни в които ще сваляш доста. Е, няма да е като в началото по 1-1,5 кг, но ще сваляш. 20 дни трудничко се издържат /поне при мен беше трудно последните 3-4 дни/, но не е невъзможно, още повече - имаш поставена цел Peace.  Добре е след такова дълго плодуване да почиваш минимум 1 месец, а най-добре 2 месеца / виж на първа страница има доста полезна и подробна информация/. Може да имаш дни в които на не посещаваш WC, добре е да е всеки ден , но всеки организъм е различен. Аз за да предотвратя такова нещо, ям всеки ден по 2 броя киви или 1/2 ананас. Успех

# 72
Днес ми е 8 ден и съм на диня, вчера карах на ананас.
И аз първия ден свалих 1кг, втория 700 г, после 2 дена по 500 г и след това 3дена по 200 г (това до меренето ми тази сутрин включително). Надявам се свалянето да не се забавя още. До сега не съм имала отклонения от режима, а и не изпитвам нужда да ям други неща.
За утре съм си купила зряло манго.

# 73
  • Sofia
Здравейте, как стои въпросът със сушените плодове? Интересуват ме най-вече фурмите и смокините дали са режимни?
не са режимни,но добре действат на стомаха,особено когато по няколко дни не си ходил по голяма...ако ядеш фурми си взимай от пресните и то най-много 2-3бр.,смокините ги накисвай от вечерта...ако са пресни спокойно можеш да си ги хапваш,но умерено...още 1-2мес.и ще има по пазарите

# 74
  • София
Здравейте момичета,

Ако позволите от днес се включвам при вас за 7-дневно плодуване.
В годините съм правила неколкократно програмата и съм доволна от постиганите резултати (не само физически, но и емоционално най-вече). Реших да са 7 дни, защото на 24-ти има повод, на който ще присъствам и искам поне салата да мога да си позволя. Трябва да сваля поне 5-7 кг, за да се чувствам добре и съм наясно че няма да се получи с 7 дена гад и 7 захранване, но се надявам това да е началото на по-здравословния ми начин на живот.
До сега съм на една ябълка и не чувствам глад. Вечерите ми е най-сложно, но съм решена Simple Smile
Пишете резултати, за да сме заедно Simple Smile
Усмихнат ден,

Общи условия

Активация на акаунт