Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 500
  • 573
  •   1
Отговори
# 405
Преди да коментирате казус на непознат за вас потребител, влизате ли да прочетете старите му постинги?
Не,а трябва ли?

# 406
  • София
Всеки с проблемите си, Пати, повечето хора нямат твоите, а ти нямаш техните. Какво викаш за отношението, или целта беше да изтъкнеш какво страдание има по света? Аз знам и без да ми казваш - и като казвам знам, наистина е така.
Напоследък се върти едно лафче - ако спориш с идиот, много е вероятно той да прави същото. В тази тема глупавите кифли са доста повече от едната авторка, която пък действително се изнесе. Може би по примера на "по-умният отстъпва" Wink Останалите глупави кифли продължиха да я одумват, вкл. и моя милост, но аз пък не съм като вас.

Бонбонбон,ти буквалист ли си или спориш за спорта? Изобщо не целя да обяснявам тук колко мъка има по света или колко голяма е била моята, хората имат такива проблеми с неработещи фабрики за диаманти, та аз дори не бих помислила да се жаля и то за минали неща Mr. Green Единственото, което исках да кажа е, че пръстенът е последното нещо, което би трябвало да я интересува при предложение за брак  Peace Не става дума за покана за кино от колега, а за твоят мъж, който се предполага, че те прави ужасно щастлива даже в трудностите, че дори и без пръстен! И понеже има кифли, го обясних с пример, та да стоплят, уви...  
Отношението - имах предвид към човечецът, направил си труда да обиколи и да и купи пръстен, че чак и с диамант. Даже си визуализирам разглеждането на ценното бижу и разочарованието й от размера, още преди младежът да си е доизрекъл въпроса за женитбата Mr. Green

Mamacita Bandida, на теб ти се полага тристаен, да има и за телето, за кви евтини диаманти мислиш изобщо  Mr. Green

# 407
Въпросът е като съм "крава с теле", по-малък диамант ли ми се полага или по-голям.

А иначе да чакаш момче и да излезе женско...ми за оплакване си е, виж ме мен- чакали са ме да съм мъж. Даже и аз съм разочарована.

Не ти се полага никакъв! Ти нали се похвали, че си имаш family jewels. Не бъди ненаситна  Wink

# 408
  • София
Някой пак не чете  Mr. Green

Не става дума изобщо за пръстена, а за тръшкането ѝ без причина   Stop

Ти беше там и видя, как авторката се търкаля по пода, видя и се увери, че причина действително липсва?  Laughing

Няма нужда да съм била там. Прочитането на първия пост ми беше напълно достатъчно  Wink На мен лично много ми говори .

# 409
  • град-държава
Въпросът е като съм "крава с теле", по-малък диамант ли ми се полага или по-голям.

А иначе да чакаш момче и да излезе женско...ми за оплакване си е, виж ме мен- чакали са ме да съм мъж. Даже и аз съм разочарована.

Не ти се полага никакъв! Ти нали се похвали, че си имаш family jewels. Не бъди ненаситна  Wink

Предаваните  в поколенията са на поколенията, трябва и да се обогатяват от поколенията, а твои са само тези, които са от съпругът.  Grinning

# 410
  • Варна/Лондон
Или може би в очите на годеника годеницата е с по-големи размери, та затова и пръстенът е по-голям.
'Ма тя до 8-ми най'ш ли к'ва фиданка ще стане? Сигурно откакто и е предложил е на овес и кисело мляко. Това е диамант, Лиле, самата дума топи сланинки. Laughing

# 411

Не ти се полага никакъв! Ти нали се похвали, че си имаш family jewels. Не бъди ненаситна  Wink

Предаваните  в поколенията са на поколенията, трябва и да се обогатяват от поколенията, а твои са само тези, които са от съпругът.  Grinning

Family jewels е английски идиом, грубо казано- мъжките атрибути на мъжа.

И понеже това ми е главният актив, в скоро време ще ми дотрябва миниван...к'ви диаманти, к'ви пет лева,  наистина...

# 412
  • град-държава
Човек, винаги има какво да научи...  Crazy

# 413
1:0 за Мамасита
 Popcorn

# 414
  • Варна/Лондон
Ам' чи как, използва разни английски иди(оти)ми, и жената си тълкува баш семейно съкровище.  Laughing
И защо(имаше даже тема) е нужно с чуждестранни изрази, да си кажем, че мъжът ни е с големи топки?

# 415
Ам' чи как, използва разни английски иди(оти)ми, и жената си тълкува баш семейно съкровище.  Laughing
И защо(имаше даже тема) е нужно с чуждестранни изрази, да си кажем, че мъжът ни е с големи топки?

Ами защото стана игра на думи преди няколко страници. Който разбрал, разбрал.

# 416
  • Варна/Лондон
Да де, друго си е да вкараш тук-таме някой чужд идиом. Wink

# 417
В официално обявени почивни дни се почива и това не търпи промяна.
Не може, заради прищевките на този или онзи, да променяме целия свят наоколо.
Този, на който му е разрешена почивката, си я взема и ако се наложи да работи, ще иска съответното заплащане, пак по закон.
Друг е въпросът кой трябва да заплати тази сума - работодател или клиент. Но това е съвсем отделна тема, различно е за всеки един работодател, собственик и се решава далеч преди празниците и възникнали ситуации с клиент.
Това, че има още какво много да се учи за доброто обслужване в България, никой не оспорва.

# 418
  • София
Ох, драмата е към своя край.
Днес е работен ден, а 8-ми е само след някакви си 24ч.  Simple Smile

# 419
Дали ще ни информира за развръзката, като бяхте толкова лоши.

Общи условия

Активация на акаунт