Третокласна - последна и ваканционна - На добър час в ЧЕТВЪРТИ клас

• 46 917
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Това е едно от училищата, чиито малки ученици показват най-високи резултати в математическите състезания, наричат го "фабрика за отличници".

П.П. Детето ми има една идея по-малко неща за писане и четене през ваканцията.

# 226
Беше повод за съмнения ...
Ако не се лъжа - състезания, провеждани по училища само ...

# 227
  • София
Сигурно съм супер безотговорен родители, но ако детето ми трябва през лятото да реши тези задачи, за да се подготви за 4-ти клас, благодаря - ще бъде тройкаджия  Peace

# 228
Уви, не. И на общите, така са се каже. Дават стипендии на добри математици. Мисля раздаваха такива на Салабашев.

# 229
  • Deutschland/HE
Беше повод за съмнения ...
Ако не се лъжа - състезания, провеждани по училища само ...

и аз така си спомням, в темата за Математическите турнири се коментираше.
Катерина чете (там дори се опитваме да я ограничаваме), ходи 3 пъти седмично на плуване и 2 пъти на тенис, и много игра. Ваканция е!

# 230
  • Sofia
Здравейте, от много отдавна не съм писала в училищните теми!
Сигурно сте ме забравили вече. Деси съм, на 36, от София, синът ми Алекс(андър) е на близо 10 години, учи в 102 ОУ, кв. Надежда, сега ще бъде четвърти клас.
В момента е на село при прабаба си, чете Ян Бибиян. Чуваме се всеки ден, аз си ходя на работа. Висок е вече 141 см, тежи около 33 кг и носи обувки № 37-38 вече, стъпалото и дланите му са по-големи от моите, а и ме настига бързичко (висока съм едва 149 см)  bowuu Завърши трети клас добре, но английският му създава проблеми. Това е засега. Радвам се, че отново съм сред вас!   bouquet  Hug

# 231
Пожелавам успех на всички с училището. Нашите усилия пак се насочват в друга посока , където са били откакто се е родил. Вече двойно повече ще се опитаме нещо да постигнем в училище. Дано имаме успех. Просто от тук нататък ще трябва да се боря за здравето на двама. Просто нещата не са добри и от нас зависи  колко време ще сме заедно с мъжа ми. Няма лечение не ми се говори просто.

# 232
  • Варна
rosikosefi, недей така песимистично! Горе главата, мисли положително, сега ти ще стрябва да им вдъхваш кураж! Пожелавам бързо оздравяване и на двамата!! Все пак сте в София - сменете лекаря, търсете друго мнение, най-добрите специалисти са при вас. Важното е човек да иска да се бори.

Стискам палци следващия ти пост да е по-успокояващ!

# 233
  • София
rosikosefi, не намирам подходящ емотикон, огромни прегръдки от мен  Cry

# 234
Рядко пиша, но ви чета редовно. rosikosefi, надявам се нещата при вас да не са така песимистични както ти звучиш.

Да попитам: четат ли децата ви от електронни книги или не им позволявате? Ако е второто- защо?

# 235
  • Варна
rosikosefi, желая на всички ви много сили и положителен обрат!

Материалът на това училище Евростар ме стресна, но за всеки влак си има пътници. Забелявам, че средата става все по-конкурентна, братовчедката се е явявала на изпит за детска градина!! (Нещо в Горна баня, не че има значение)
Електронни книги не забранявам, но моят предпочита хартиените, ако има избор.

# 236
  • Варна

Да попитам: четат ли децата ви от електронни книги или не им позволявате? Ако е второто- защо?

Давам, защо да не давам. Дори за разлика от хартиеното копие, на електронния четец можеш да увеличаваш шрифт, да нагласяш просветка и т.н. Аз имам Киндъл, но понеже аз също много чета и го мъкна почти винаги с мен, гледам когато мога да оставя на детето хартиено издание. Моето дете също много чете и забелязвам, че когато отвори чисто нова книга, харесва му първо да я разгледа, да я помирише, да се доближи до нея. А пък и текстовете в читанката (chitanka.info) са без илюстрации, а той определено харесва луксозните издания на книгите, така, че от естетична гледна точка би предпочел хартиено издание. Пък така и аз мога да си ползвам четеца  Mr. Green Но там, където няма скорошни издания, четеца определено е плюс - например миналото лято там чете "Приключенията на Лиско".

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 14:47 от Manzhelka

# 237
  • Deutschland/HE

Да, чете както на хартия, така и на Киндъл (има си собствен). Първо аз си купих Киндъл и тя ми беше голяма конкуренция да чете от моя, после за 9-тия си рожден ден получи собствен (най-евтиния модел). 

# 238
  Привет!
  Роси,желая ти сили да преодолееш това,което трябва!

# 239
  • на път
.... Нашите усилия пак се насочват в друга посока , където са били откакто се е родил. Вече двойно повече ще се опитаме нещо да постигнем в училище. Дано имаме успех. Просто от тук нататък ще трябва да се боря за здравето на двама.

Praynig
Стискам палци и се моля за вас ...

Общи условия

Активация на акаунт