Третокласна - последна и ваканционна - На добър час в ЧЕТВЪРТИ клас

• 46 901
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Въпреки тоталния мързел през лятото, сега се стегна, решава тестове в последния моминт и изкара 6 на входното по български! Grinning

# 646
  • Варна
Браво! Simple Smile

Радвам ви се на вече осъзнатите деца, които се стягат и работят сами. Този момент още го няма при нас.

# 647
Браво! Simple Smile

Радвам ви се на вече осъзнатите деца, които се стягат и работят сами. Този момент още го няма при нас.

Боже и при нас е така. Само игри са му в главата. Нашите входни започват от утре. Не съм преговаряла с него, да го видя какво е запомнил.По англ. ми е най спокойно, понеже лятото работихме върху една граматика. От две седмици ходи и на уроци. Последното домашно му беше 5 листа формат А4. Бая писане падна. От вчера е по- малко, само 4 листа. Mr. Green

# 648
   Чакам аз резултати от входно по БЕЛ.Онзи ден правили преразказ-пълно с грешки.Вчера го накарах а преписва тескт,освен упражненията,които му дадох,и е заплашен ,че ако не си събере акъла,ще прави преписи до откат.
   Още не си беше влязъл у дома и едно съседче му звъни да излизат навън.Моичкият не смее де,но онова нахалство не спря цял ден да призвънква на телефона.Снощи казах на майката"Аааа,ми то сега е хубаво времето,нека да играят!"Ще видя аз мога ли да блокирам някак си входящите повиквания от този телефон.Всяка година имаме проблем с това дете,но аз не се давам.

# 649
  • 1st floor
   Чакам аз резултати от входно по БЕЛ.Онзи ден правили преразказ-пълно с грешки.Вчера го накарах а преписва тескт,освен упражненията,които му дадох,и е заплашен ,че ако не си събере акъла,ще прави преписи до откат.

И моят е наказан да преписва, докато си оправи не само грешките, но и почерка. Драска, маже, нищо не му се разбира... #Cussing out
Телефонът на детето със сигурност може да се блокира да не звъни при набиране от конкретен номер - аз миналата седмица бях блокирала ММ без да искам! Mr. Green

# 650
   Привет!Блокиран е вече номерът,но това дете е адски нахално и най-лошото безконтролно.Но аз се справям с него де.майката проявява абсолютно безхаберие относно това,което й казват съседите.Имаме бабки,които си седят по цял ден на пейката и виждат и чуват всичко.Аз съм ги нарекла Гугълките.Изобщо не иска да помисли тази жена,че може пък нещо да е истина,от това,което бабетките казват.Но проблемът не е мой.
   Днес е входното по ЧП,да видим.

# 651
Здравейте,  мами на третокласници!

Бих ви помолила да препоръчате учител от който сте доволни.Предстой ми др.септември първолаче във Варна.
Четох назад,но не успях да видя.Благодаря.Район център и в.Чайка.Благодаря Ви!

# 652
  • Варна
Е ,на всички им се играе ,нормално бих казала!  Mr. Green Все пак са деца ,не машини!  Wink И така трябва да е !  Peace
На входните по Природа и Общество е с Отличен моя .За Обществото се учудих като видях ,доста годинки има в контролното и те са му безгрешни. Единствената грешка е на Въпроса "Кои са изворите за миналото ?" И моя отговорил "езера, реки ,..."  hahaha Ами извори все пак,човека вода си представя!  Twisted Evil   Другата седмица са другите.
Обаче днес нещо за екскурзия се спомена двудневна ,но чакам подробното инфо в блога ,защото аз чак днес разбрах . Rolling Eyes

# 653
    Извори  са си ,Деси,и те са си от миналото,кво?!Сладурче!
   Задачки решавахме ние днес,мъчи го делението с опашки.Но ще се справи!

# 654
Момичета, как се справят децата ви със сборника на Евелина Динева? София нещо хич не може да го решава сама. Ако я насоча да, ама иначе седи и гледа Rolling Eyes
С онези от учебника и подобните на него помагала няма проблем. Чудя се да продължавам ли да я натискам...

# 655
Не се сърди,

този сборник ли - http://www.book.store.bg/p29618/zadachi-po-matematika-za-4-klas- … elina-dineva.html ?
Ако да - при нас засега решават подред ( преговор гледам, че е),
няма никакви затруднения... по-скоро много повторения...

# 656
Този, да.
Задачите от първите страници ги решаваше, но понеже наближават входните започнах да давам от стр. 30 и след нея.
Може би е трябвало да карам подред...

При вас в клас ли ги решават?

# 657
Има ли много текстови задачи в този сборник?

# 658
 И в клас, и в СИП МАТ, и за домашно, но в клас мисля, че предимно самостоятелно решават.
Някой може да казва решения, отговори.
На 30 стр. не знам какво е, още материал от 3 клас ли е?

vela, колкото искаш има текстови задачи.

# 659
И в клас, и в СИП МАТ, и за домашно, но в клас мисля, че предимно самостоятелно решават.
Някой може да казва решения, отговори.
На 30 стр. не знам какво е, още материал от 3 клас ли е?

vela, колкото искаш има текстови задачи.

А, мерси, ще го купя тогава.

Общи условия

Активация на акаунт