Третокласна - последна и ваканционна - На добър час в ЧЕТВЪРТИ клас

• 46 910
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Точно хитро подпитва - за какво се разказва в твоята книга? Казвам... Отговор - ма как може да четеш такива глупости! Иде ми да я набия!
Единствено "Дневниците на един дръндьо" прочете с кеф. Чете и списание Браво.
И непрекъснато ми задава въпроси от рода - Коя е най-скъпата кола в света? Коя е най-голямата котка? Кой е най-големия град в света? Пращам да се чете Уикипедия! И това май ни е единственото четене!

# 631
Да, Дръндьото и при нас върви. Лили Чудото също. Това са май двете, изчетени с желание...

# 632
  • В светлината на слънцето
Да се оплача лекинко - след първия ентусиазъм и героични обещания от типа "гледай сега какви ще ги натворя тази година", нещата се канализираха в разсейване, отлагане на домашните, мотаене и откровен мързел с одеяло и книга в ръка. Това с книгата го броя за мързел, защото както знаете тя много чете и обичайно така си почива. Twisted Evil

# 633
  • 1st floor
Моят разсеян синковец си забравил маратонките в петък в училище и си тръгнал по гуменки от физическото...Слава Богу днес ги е намерил. Rolling Eyes Толкова да е разсеян, че няма на къде повече! Постоянно си забравя и губи нещата, а вече ми се искаше да му дам ключ от нас, че ще се налага в някои дни да се прибира сам... Tired

# 634

И непрекъснато ми задава въпроси от рода - Коя е най-скъпата кола в света? Коя е най-голямата котка? Кой е най-големия град в света?

и моят задава такива въпроси, но е период. Той пък все някакви от типа Страховитото еди-къде си чете.

брат му компенсира с митологии Simple Smile

Деян обаче за разлика от миналата година е ентусиазиран да си прави домашното на компютър и го приключва още същия ден. Да видим докога...

# 635
  Входно по БЕЛ имаме ние днес,умишлено не го карах да се готви в нас.Да се види реално какво е запомнил и какво не.

# 636
  • София-България, Израел - където си поискам
Да похваля моето гардже Laughing има 6 на входното по математика Peace тъй като имаме проблем по този предмет и две седмици преговоря материали за 3 клас на сила естествено  Mr. Green, много се радвам за него, а и той като ми се обади беше изключително щастлив имало 4 шестици на входното, останалите имали 5-ци и  4-ки.

# 637
  • Варна
Браво, jakinik, все така занапред!
Аз не знам кога са входните, само по природата още на първия ден имаха входно.

# 638
  • София-България, Израел - където си поискам
Браво, jakinik, все така занапред!
Аз не знам кога са входните, само по природата още на първия ден имаха входно.
Благодаря  bouquet
На родителската ни казаха,че всички входни трябва да се направят до 30.09 Wink

# 639
jakinik, браво Simple Smile успех на всички, на които им предстои!

# 640
jakinik, браво на детето. Peace
И аз не знам кога ще са нашите входни, може дори някое да е минало. Моята естествено пак не е разбрала кога са.  ooooh! Нищо, тъкмо ще видим какво е запомнила реално от наученото, без да си го припомня. Grinning

# 641
  • на път
Нашите са били миналата седмица ... без да разберем  Wink. Утре имаме РС и ще се види какво е дереджето.

# 642
  • Варна
При нас са минали входните по Природата и Обществото. Peace

# 643
Нашите входни започват от утре. Да видим какво е запомнила.

# 644
Успях да измъкна нещо като информация за входните. Ще имат тази седмица по английски. Май. И следващата по другите предмети. Май. Crazy ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт