СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 5

• 157 745
  • 721
  •   1
Отговори
# 285
Трябва да улучите читава хромозома ли?

# 286
Трябва да улучите читава хромозома ли?

Дааа....много трудно се оказва. През месец съм с биохимична. Миналата година по това време стигнах го 9г.с. но не се появи сърдечна дейност и го махнахме. Сега пак е в матката и ще го следим да видим дали расте. Утре влизам в 6 г.с. На прегледа се оказа, че е по-малко сакчето, но пък и по-късно  се показаха положителните тестове, така че може по-късно да съм забременяла.

# 287
Не те ли измъчва тая постоянна бременост  Tired В смисъл нищо друго ли не може да се направи?

# 288
  • София
Здравейте, и аз да се запиша в темата с моите притеснения.
Датата за М 09.02, на 12.02 си направих кръвен след поредица на урини положителни теста. Резултата много ме притесни, защото беше 250, което на мен ми се видя много ниско. Днес повторих теста молейки се наум за по-добри резултати поне да се удвоят резултат от днес е 1080. Според вас дали има надежда нещата да са нормални ?

# 289
Датата за М 09.02, на 12.02 си направих кръвен след поредица на урини положителни теста. Резултата много ме притесни, защото беше 250, което на мен ми се видя много ниско. Днес повторих теста молейки се наум за по-добри резултати поне да се удвоят резултат от днес е 1080. Според вас дали има надежда нещата да са нормални ?

При първата ми успешна бременност на 3-дневно закъснение резултатът беше 250, така че очевидно не е ниско. Сега спи в другата стая.Simple Smile А това голямо увеличение да не би да е многоплодна бременност?Нека по-запознатите момичета кажат. Успех!

# 290
Не те ли измъчва тая постоянна бременост  Tired В смисъл нищо друго ли не може да се направи?
Няма какво друго да се направи...пробваме до последно. Иначе биохимичните се проявяват със закъснение на цикъла от около седмица и не е кой знае какво физически. Емоционално е кофти. Иначе при клиничните бременности както е сега вече имам и симптоми и се усещам бременна, пък и възстановяването след това е по-дълго, по-трудно...

# 291
  • Sofia

Правилно ли разбирам, че за два дни от 250 е станало 1000 Laughing Какво има да питаш изобщо?
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

alllure, екстра си Peace

# 292
  • София

Правилно ли разбирам, че за два дни от 250 е станало 1000 Laughing Какво има да питаш изобщо?
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да за 2 дни, но първото го правих ж една съмнителна лаборатория а второто е вече в кандиларов и се пада на закъснение 5-6дни. Ох дано всичко е наред  Praynig знаеш колко ме е страх Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

alllure, екстра си Peace

# 293
  • София

При първата ми успешна бременност на 3-дневно закъснение резултатът беше 250, така че очевидно не е ниско. Сега спи в другата стая.Simple Smile А това голямо увеличение да не би да е многоплодна бременност?Нека по-запознатите момичета кажат. Успех!

Много ми даваш надежда с твоя резултат, дано и при мен стане така  Praynig Hug

# 294
Момичета, имам въпрос към вас. Стойностите ми ден след закъснение на цикъла  са 522.9 mIU/ml а два дни по- късно вече са 4237 mIU/ml. Никъде не намирам информация за толкова голямо покачване, много ми е притеснено. На всякъде пише само, че хормона се увеличава на 48/72 часа а при мен се удвоява на 15.9 часа. Ако някой знае нещо по въпроса ще съм много благодарна ако сподели.

# 295
Да не са две бебета?! При двуплодна бременност растат бързо нивата на ЧХГ. Другото което се сещам от учебниците по патология е моларна бременност. Едно обаче е сигурно с тези нива на ЧХГ в кръвта можеш да отидеш на преглед и да видите какво е положението.

# 296
  • Italia
Момичета, имам въпрос към вас. Стойностите ми ден след закъснение на цикъла  са 522.9 mIU/ml а два дни по- късно вече са 4237 mIU/ml. Никъде не намирам информация за толкова голямо покачване, много ми е притеснено. На всякъде пише само, че хормона се увеличава на 48/72 часа а при мен се удвоява на 15.9 часа. Ако някой знае нещо по въпроса ще съм много благодарна ако сподели.
Дали не са две бебчета  newsm78

# 297
Отиди на преглед при тия стойности ще се видят бебетата  Hug

# 298
Ох дано не се е моларна бременност, съгласна съм и на шестзнаци, само да ги има. Утре ми е часа в 18:20 но до тогава ще ми се съсипе нервната система.

# 299
  • Sofia
Моларната се среща доста рядко, за да мислиш още за нея. Вероятно е двуплодна.

Общи условия

Активация на акаунт