Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 48

• 29 252
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Нещо ми се върти из главата, че преди време пак беше питала за този трамплин и пак беше реагирала по същия начин.
Peace
Даже се чудя за какво изобщо обърнахме внимание Wink

Ами определено вашия тон се вижда, че не е френдли и сега една друга се надъхвате, но злобейте си, то си е за вас  Crazy

# 646
Чакай малко защо почваш да нападаш без причина. И не разбирам къде видя, някой да те нарича проста. Пак ти казвам не виждам с какво точно сме те обидили. Отговора който получи беше абсолютно приятелски и с желание за помощ. Тук никой никого не познава лично та да знаем какво имаш в предвид като питаш. Това е все едно да кажеш че те боли нещо и да питаш какво ти има и как да се излекуваш. И ако не си разбрала тук всички сме любители, а може да се каже и аматьори в голямата си част. Та съответно ще ти бъде отговорено в този дух – по принцип и по обща оценка. Разбира се, че човек може да тренира както е ефективно за него. Спор няма. Но явно ти си интерпретитала отговора грешно и започна да се заяждаш безпричинно. И да подчертая, че темата я четат хора всякакви – кои начинаещи, кои напреднали, кои с травми, кои с наднормено тегло, здравословни проблеми и до някаква степен когато се отговаря не може да се предвиди кой с каква цел пита и като получи информация за какви цели ще я използва. Преди време някоя беше питала за някаква кардио тренировка. И друга беше и пуснала доста яка някаква. Ами после се оказа, че тая питащата имала проблеми със сърцето и 40+кг да маха. Отде да знаем кой за какво пита. Че и ти сега влизаш с тоя тръмплин и чакаш да ти се каже колко е ефикасно да тренираш с него и други мнение не приемаш. Ами ок тренирай с тръмплин, какво друго да ти се отговори.

Аха така като гледам май не съм се сетила само аз за въпроса за тръмплина. Шанс аз не искам да се карам с никого. Просто всички тук са достатъчно любезни да повтаряме даже и едни и същи неща без никакъв проблем. На всеки новодошъл се обръща максимално внимание с най най добри чувства. И в един момент става „абе я си гледайте работата“ абсолютно не заслужено.

Mмм да надвих си на мързела и намерих къде беше питала миналата година и точно Мери ти беше отговарила тогава. Ето нищо че си друг ник (отговор №55). Ако си забравила че си питала, да погледнеш отговорите за трамплина пак: http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=754513.49

Повече няма да се занимавам с теб. Явно влизането ти в темата има друг цели.

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 23:59 от vici75

# 647
Ами определено вашия тон се вижда, че не е френдли и сега една друга се надъхвате, но злобейте си, то си е за вас  Crazy
О, да, защото не това, което намери, а преди поне половин година пак беше влизала да питаш и реагира по абсолютно същия начин. Ами за какво питаш по 100 пъти като ти е ясен отговора? То е ясно, че го искаш - ами вземи си го. Дали с наше мнение или без наше мнение - твойто е ясно - не ни щеш мнението, все ти е тая. Не питай тогава.
Щом никой не ти е отговорил първия път - значи или никой не тренира или не знае или му е все тая, че ти искаш мнение за тоя трамплин. Хората ти казват къде да НЕ си даваш парите, ти пак недоволна. Еми много ти здраве Wink

# 648
Ами определено вашия тон се вижда, че не е френдли и сега една друга се надъхвате, но злобейте си, то си е за вас  Crazy
О, да, защото не това, което намери, а преди поне половин година пак беше влизала да питаш и реагира по абсолютно същия начин. Ами за какво питаш по 100 пъти като ти е ясен отговора? То е ясно, че го искаш - ами вземи си го. Дали с наше мнение или без наше мнение - твойто е ясно - не ни щеш мнението, все ти е тая. Не питай тогава.
Щом никой не ти е отговорил първия път - значи или никой не тренира или не знае или му е все тая, че ти искаш мнение за тоя трамплин. Хората ти казват къде да НЕ си даваш парите, ти пак недоволна. Еми много ти здраве Wink

Joy

Това ми беше достатъчно  Stop, за да разбера какви хора пишат тук. Ти, или яко си насосваш, или.....ще се въздържа от коментар?

Преди да вляза питам сега, във форума не съм влизала от много отдавна, а последните няколко пъти бяха в темата за плетива. Дори се опитвам да си спомня дали някога изобщо съм писала във вашата тема? А пълен абсурд е било да съм питала за тренировка върху трамплин, защото за това нещо научих буквално преди 10 дена. Но все пак съм ви много благодарна, поне да знам да стоя далеч от тук  bowuu
Но ще приема, че паметта ви изневерява или се бъркате с някой друг  Sunglasses

едит: да, прегледах си хисторито една година назад, да не би пък аз нещо да бъркам. Както казах, то не е много, защото не съм влизала отдавна и последно беше за малко. Ами не съм писала в тази тема!

# 649
Каквото и да значи насосваш Grinning Ами не пиши като не те кефим Wink
(Дори успя да си редактираш острия коментар по-напред Wink )

# 650
Каквото и да значи насосваш Grinning Ами не пиши като не те кефим Wink
(Дори успя да си редактираш острия коментар по-напред Wink )

"Острия?"
Кой? Защото само го дописах, не съм променяла "острия тон", ако сега ти се вижда по-малко остър- съжалявам.

# 651
Е едно умно нещо каза вече. Шапка ти свалям.

,,,,,,,ще се въздържа от коментар?

# 652

Поне е редно да се извините, когато набеждавате някой и го обиждате, на всеки се случва да се обърка, но да продължавате да си измисляте...... Tired

Докато се дърлихте, можехте да намерите материали в интернет и да се запознаете с тази спортна активност. Лично аз искам да се развивам, а не да се занимавам постоянно с едни и същи аеробни или силови спортове, но явно тази тема не е иновативна.

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 00:47 от Анонимен

# 653
Ами, мацко, на нас не ни допада, не ни харесва, не искаме да се "развиваме", а искаме да си стоим на все същите аеробни и силови упражнения. На теб като ти харесва - вземи си. На нас не ни харесва. Точка. Голям зор.

# 654
  • Canada

Поне е редно да се извините, когато набеждавате някой и го обиждате, на всеки се случва да се обърка, но да продължавате да си измисляте...... Tired

Докато се дърлихте, можехте да намерите материали в интернет и да се запознаете с тази спортна активност. Лично аз искам да се развивам, а не да се занимавам постоянно с едни и същи аеробни или силови спортове, но явно тази тема не е иновативна.

Аре, бегай!

# 655
Споко ний я турихме да си легне  Mr. Green иновативно

# 656
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мерида специално влязох тази сутрин, вече от къщи (на работа се блокират снимките), да ти видя медалистката и пак си ги изтрила  Rolling Eyes. Както и да е, браво на детето и все така да се развива  Peace

# 657
Бобче, втората снимка на двете красавици още е там  Peace

Мерида, честито на малката медалистка  Hug Да ти е жива и здрава и още много поводи за гордост да имаш!

Аз днес бях отличничка  bowuu Крос-тренажор в къщи, после спининг 1час+ йога 1час.
И храната добре. Утре (при вас веч днес  Grinning) пак тренажор и после боди пъмп. Поръчах си днес бански от ВС и трябва да фитна в него  Laughing Пфуу да бяха почнали намаленията по-рано та да се стегна по-овреме  Joy

# 658
  • Canada
Честит рожден ден на Айа, с пожелания за много щастие, здраве и дълголетие!   bouquet  Hug

Поздрави и за златната медалистка на Мерида! Да продължава със спортните успехи, а и не само!  Hug

# 659
Привет и от мен Peace
Дойде лятото и почнах и аз малко по интензивно с тренировките Laughing
Вчера сутринта кростренажор 15 мин, пилатес, тежести за крака и рамо, следобеда Т25 кардиото, пфууу едвам го изкарах, много подскоци много нещо, само да не ме хванат колената  Wink
За днес имам пилатес с органи в залата и Шончо в къщи. Трябва да правя повечко кардио, че идва морето Sunglasses
Мерида браво на медалистката, все така да те радва Heart Eyes Моята госпожица я записах на тенис изкара 3 месеца, сега искала да си почива вече, то лятото не се ходело на училище и не се тренирало. Но пък от време на време иска Били Бланкс в нас Laughing
Айя честито и на теб, надявам се весело си прекарала Hug
И едно хубаво коремче видях по-назад, само така Peace
Лек ден за сега Hug

Общи условия

Активация на акаунт