Север-Юг по БТВ-тема 14

• 27 897
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Гледам сериала почти от началото на излъчването му, но май не съм се включвала тук.
Един два пъти ви поглеждах, но все прочитах по нещо, което предстои да се случва и спрях. Предпочитам да не знам какво ще става в идните серии.
Сега, обаче, вървят реклами за нов сериал от четвъртък, а погледнах в програмата на офиц. сайт на БТВ, че нашият сериал си стои за четвъртък и петък. Не виждам да го коментирате тук. Дали е грешка на човека, който списва програмата им или са размислили дали да го спират?  newsm78

# 586
elin_a   Hug добре дошла в темата.

Предполагам, че е грешка. В програмата на днес.бг от четвъртък пише, че започва излъчването на новия сериал.
Иначе много бих се радвала ако е истина.

http://serialinewsbg.blogspot.com/2014/05/blog-post_16.html

Последна редакция: пн, 26 май 2014, 17:56 от mariq91

# 587
Малко да поукрасим темичката

Последна редакция: пн, 26 май 2014, 19:16 от Airra

# 588
Мария, Айра, Алиса, Наде, elin_a – добре дошла  wavey
И от мен малко картинки в сюжет...
[/b]
[/b]
[/b]

# 589
Според последна информация СЮ продължава през лятото! newsm78

http://serialinewsbg.blogspot.com/2014/05/blog-post_26.html#more

# 590
  • Попово

Ха дано   smile3501  Може ли да се вярва на този сайт?

# 591
Здравейте мацкиии Hug Hug Hug Hug
Видяхте ли новината ,филма продължава,а новият ще бъде след него.Ако следите в фейса,там бяха гласували над 20 хиляди зрители против неговото спиране,ама... newsm78 това значи да не излизам навън изобщо ,еееее тъкмо си купих плазмичка да си гледам очичките от сини по сини,сега пък трябва да умувам,кога да излизам кога да гледам newsm78 newsm78 Joy най-добре с програмката 2 часа след...добре ,че я има
Как сте мили мои  smile3525 newsm53 smile3502

# 592
  • Попово
Видяхте ли новината ,филма продължава,а новият ще бъде след него.Ако следите в фейса,там бяха гласували над 20 хиляди зрители против неговото спиране,ама... newsm78 това значи да не излизам навън изобщо ,еееее тъкмо си купих плазмичка да си гледам очичките от сини по сини,сега пък трябва да умувам,кога да излизам кога да гледам newsm78 newsm78 Joy най-добре с програмката 2 часа след...добре ,че я има

Аз пък мислех да гледам "Перла"  на повторението по ФЕМИЛИТО щом няма да има Север-Юг. Ама може да имаме късмет...

# 593

Леле Боже,е много се радвам,а дано е вярно Rolling Eyesще вземе да им пиша на онези,заслужават да им благодариме ако така са решили! smile3521 newsm44 newsm44 newsm44

# 594
  • София

Ванче  Hug Hug Hug   Къде изчезна  мИлИнка newsm78 newsm78 newsm78
Нямате нито теб, нито Димето за подкрепление Hug Hug Hug
Оставихте ме сама да се боря с фенките на Джемрето. smile3555 smile3555 smile3555
Отбивай се по-често #Silly #Silly #Silly

# 595
Хай, дружки!  Hug Гушкам ви всички подред на номерата! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Айрче, Ваня  Heart Eyes супер фотки!
Ваня Heart Eyes не съм пренесла сериала в реалността  hahaha само малко Киво  Joy Joy Joy Joy Joy какво да се прави,  всеки красив синеок човек започвам да оприличавам на него ...като не мога да си го видя в реала, така е  Laughing
Хайде и аз да допринеса за красотата в темичката ни ...

# 596
Айрич  Heart Eyes супер, супер новина! Мнооого се радвам!  newsm44 newsm44 newsm44

# 597
Ками  Hug ами почнах работа и всеки ден се прибирам в 20 ч. и понякога нямам сили за бърборкане,попрочитам малко и айде в леглото. Тук съм,иначе на същата позиция,за Джема newsm11.Как исках нещо да стане с Дениз,най-сладка ми е ,но...както и да е.Дано инфото да е истина ,да си гледкаме филмчето иначе   comp03  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 598
Привет и на появилите се Hug...... Hug след мен.
Леле Фенчееее, на снимката с цаките и черната риза, и следващата след нея Киво е бонбон. Heart Eyes
Според мен беше по-добре да го продължат есента но щом така са решили значи hahaha са ги пощурнали с писма да не го прекъсват и, ще има гледаемост.
Жалко, че, ще съвпада по време с Перла но аз, ще си продължа с КГ въпреки, че се съмнявам да съм на 100% редовна пред тв.то точно в 20 часа.

# 599
Ама вие сигурни ли сте, че Перла ще го дават вечерта по ДФ  newsm78 Аз разбрах, че ще го дават по Нова от 15.00 ч. Аз съм отпуска, така, че ще го гледам Киво нон стоп! Joy Joy Joy Joy
Наде  Heart Eyes към края на сериала е наистина сладкиш, какъвто си е и на живо! Наистина много се стараха да го загрозят в този сериал, ама не можаха  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт