Север-Юг по БТВ-тема 14

• 27 873
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Това за Перла беше мое предположение, така дават Мелодията в момента newsm78

Ванче, липсваш душа, може да не си за Джема, ама си от хардлайнерите за Киво

# 601
Това за Перла беше мое предположение, така дават Мелодията в момента newsm78

Ванче, липсваш душа, може да не си за Джема, ама си от хардлайнерите за Киво

newsm10 newsm10 smile3521 smile3521

# 602
Фенче  Hug най-яките снимки на Кивона си качила,а ейвала,пълни ми окото,както винаги де.
На работата ми се смеят колегите ,искочи ли снимка на Киво в фейса и само ме викат,ела,ела да видиш.. Laughing Laughing Laughing глупаци ,те не знаят че повечето ги имам smile3534 newsm62 newsm62 newsm62
Айрич  love001 милинка,когато мога се вясвам.А за Киво,казвай как и кога и го погваме,няма да ни избяга  animal037 smile3535 rotfImao rotfImao rotfImao

# 603
Ванче  Heart Eyes ама той има ли някоя да не е яка  newsm78 Аз поне не съм виждала ... но аз си го харесвам всякакъв, де!
Ами ще си гледаме Север Юг, после превключваме на Перла  Joy Joy Joy Joy

# 604
Да разгорещим ли малко страстите newsm53

12+

Скрит текст:

# 605
Ааа Фенче и аз вече всякак,гледах няколко серии на ЗП ,харесвам го на 100% вече.А ве щом ми е и на компа и на телефона,това е признание определено при мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Айрич знаем ги тези клипчета ,знаем ...ауууууу мляс,мляс smile3534 newsm48 newsm48

# 606
Скрит текст:
а ве как смогвате ве хора с 3-4 теми? Simple Smile Сега в една от трите за Киво видях някакво интервю и докато отговоря в друга и сега се загубих,не мога да открия инфото в коя беше,ееее newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy Joy

# 607
  • Попово
Да разгорещим ли малко страстите newsm53

12+

Скрит текст:

Ама недей те така бе, момичета, не смогвам. #Crazy #Crazy Гледам СЮ, започнах и "Перла". Когато излезе преведена серия следя и "Курт Сеит и Шура". Сега ме заразявате и със "Забранения плод".  Трябва и да работя!  #Cussing out

# 608
Борянче  Heart Eyes е, така е - за Киво правим жертви  Laughing гледаме по нощите  Joy Joy Joy аз защо се смея, че заради него остарях, не си доспивам като нормалните хора  Laughing
Ванче  Heart Eyes ша свикнеш, душо! Аз не се обърквам, щото си пиша само в темите за нашето извънземно  newsm47

# 609
Ванче Heart Eyes, аз не съм срещала интервю скоро newsm78

Боряна Hug, няма да стане наведнъж всичко, ще стане манджа с грозде hahaha

Фенче Heart Eyes ти пък, ша казваш, че Киво та подмладява Peace

# 610
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте, сладките ми!
Много хубавичко си се раздумвате!
И какви хубави снимки сте сложили!
Фенче, нЕмаш равна, ейййй!

Вижте кво: утре в 8 саата почвате да стискате палци, ше ви кажа кога да спрете.
Вече ми е адски свито и притеснено...
Един път да мине утре...

# 611
Светле,  Hug стискам още от сега и пращам всичките си положителни мисли ! Всичко ще е наред, ще видиш, после ще почерпиш !  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 612
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светле,  Hug стискам още от сега и пращам всичките си положителни мисли ! Всичко ще е наред, ще видиш, после ще почерпиш !  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Е как не! Имеетса хасом!
Само да дойде тоз  момент!
Госпожата, благодаря ти, мила!

# 613
Светленце  Heart Eyes и аз започвам още от сега
Всичко ще е наред, спокойно! Ще чакаме с нетърпение хубавата новина! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 614
Светле
и аз ти изпращам моите положителни мисли!

Общи условия

Активация на акаунт