Север-Юг по БТВ-тема 14

• 27 868
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Ама големи глупости дрънка този Гюней. Как може за някой работи да е толкова умен, а по отношение на брат си да е толкова заблуден?  newsm78

Не е заблуден той ... познава много добре брат си и знае как да го манипулира. От злоба и омраза ги говори всички тези простотии, така си успокоява гузната  съвест  ooooh! И сам не си вярва ... но много обича да се прави на жертва той ...Много ми хареса обаче Сами - независимо, че и той му е дете, не му спестява да му каже какво мисли за него в прав текст, ейвала!

# 166
  • София
Тъпото удари дъното! Такова падение! Да се унижи толкова много, че да отиде при Зейнеб да я разпитва, дали е вярно. Няма такъв случай! Добрата новина е, че поне не рони сълзи и сополи! newsm45 newsm45 newsm45

# 167
Тъпото удари дъното! Такова падение! Да се унижи толкова много, че да отиде при Зейнеб да я разпитва, дали е вярно. Няма такъв случай! Добрата новина е, че поне не рони сълзи и сополи! newsm45 newsm45 newsm45

Да си говорим истината и Зейнеп като видя Кузей с Денис подпали моторетката....  smile3521

# 168

Да си говорим истината и Зейнеп като видя Кузей с Денис подпали моторетката....  smile3521

И освен това и тя лъга като дърта циганка.  smile3534

# 169
Ама големи глупости дрънка този Гюней. Как може за някой работи да е толкова умен, а по отношение на брат си да е толкова заблуден?  newsm78

Не е заблуден той ... познава много добре брат си и знае как да го манипулира. От злоба и омраза ги говори всички тези простотии, така си успокоява гузната  съвест  ooooh! И сам не си вярва ... но много обича да се прави на жертва той ...Много ми хареса обаче Сами - независимо, че и той му е дете, не му спестява да му каже какво мисли за него в прав текст, ейвала!
Точно така, голям манипулатор е той ноооо, ще дойде ден, в който вече никой няма да му се връзва.

# 170
  • София

Може и да припалила моторетката, но поне не е толкова жалка като Джемрето- да циври и да се моли!

# 171
Ками  Hug така ме е яд, че ще спрат филма и няма да можеш скоро да видиш кой се унижава в този филм ...  Joy Joy Joy Joy Joy Джемре се унижава пред нея, а оная ще се унижава пред Кузей , което е къде, къде по-жалко ...А ако говориш за това, че Джемре плачеше и искаше от Кузей да го вижда от време навреме, не виждам нищо жалко - тя се притеснява, че Кузей няма да се откаже, докато не се срещне с Ферат. Не може да понесе, че оня изверг може да го убие. Кое е жалкото в случая?

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 21:05 от queen_fenka

# 172
  • Попово
Тази среща на  Гюлтен и Кузей много ме разстройва. Рядко и се дразня на Гюлтен /макар, че много дрънка/, но това което иска от Кузей е много гадно, а и думите й са доста обидни според мен.  Sad

# 173
Само, че Джемре цвили и се моли, защото умира от страх , че Кузей може да умре
А Зейното , май не й пука особено, какво става с  Кузей, то от злоба няма как да видиш действителността Mr. Green

# 174
Тази среща на  Гюлтен и Кузей много ме разстройва. Рядко и се дразня на Гюлтен /макар, че много дрънка/, но това което иска от Кузей е много гадно, а и думите й са доста обидни според мен.  Sad

newsm10 smile3521 smile3521 Направо ми идеше да я удуша, ако можех ... и знаеше, че го наранява ...
Айрич  Heart Eyes абсолютно! Тя мисли само как да си отмъсти, нищо друго не я вълнува. После била влюбена ... ми се от нея. #Cussing out

# 175
Ками  Hug така ме е яд, че ще спрат филма и няма да можеш скоро да видиш кой се унижава в този филм ...  Joy Joy Joy Joy Joy Джемре се унижава пред нея, а оная ще се унижава пред Кузей , което е къде, къде по-жалко ...А ако говориш за това, че Джемре плачеше и искаше от Кузей да го вижда от време навреме, не виждам нищо жалко - тя се притеснява, че Кузей няма да се откаже, докато не се срещне с Ферат. Не може да понесе, че оня изверг може да го убие. Кое е жалкото в случая?
Нищо, по-естествено от това да искаш любимият ти да е в безопасност и да копнееш за близостта му здраве му кажете, още повече, че чувствата им са взаимни.
Ако някоя се унижава и е жалка то това не е Джема а Зейно, защото проси любовта му и е съгласна на трохите останали след Джемре само и само да е с Кузей.

# 176
А Зейното , май не й пука особено, какво става с  Кузей, то от злоба няма как да видиш действителността Mr. Green
Абсолютно, още повече, че е обсебена от ревност, злоба и жажда за мъст не може или по-точно не иска да прозре истината.

# 177
  • София
А Зейното , май не й пука особено, какво става с  Кузей, то от злоба няма как да видиш действителността Mr. Green

Нещо не разбрах коя е злобата - аз или Зейнеб? newsm78 newsm78 newsm78

# 178
  • Варна
неудовлетворението и неистовата злоба още повече загрозяват човека!!! и прочутата "дизайнерка" става все по- грозна и отблъскваща!!! Laughing
за разлика от Джемс, която окрилена от любовта, цъфти и хубавее!!!!!

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 21:25 от Petenci-cvetenci

# 179
Абе Гюлтенче, Гюлтенчееее, абе млъкни малко бе жена, bash Joy затвори тази си голяма в случая уста, Crossing Arms ще съжаляваш за изречените думи. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт