Север-Юг по БТВ-тема 14

• 27 774
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Въпроса е, че дори и даден сериал да приключи съфорумците в дадена тема може да нямат желание да се разпръскват и търсят алтернативен вариант да запазят колектива си като заглавието на съответната тема се видоизмени така, че да е подходящо за случая.
Лично аз съм именно от такава видоизменена тема, чийто сериал приключи мнооого отдавна по турската и по-скоро по бтв но ние се запазихме до този момент като състав на 70%, защото искаме темата да е нашия виртуален оазис за отмора като продължаваме да си обсъждаме новите проекти на актьорите, които навремето ни събраха там както и всякакво инфо за тях. Няма значение колко време е минало от приключването на даден проект щом пишещите в темата желаят да я поддържат жива то всичко е изцяло и единствено в техните ръце. Стига да има желание от страна на пишещите приятния резултат не закъснява, друг е въпроса, че има потребители, които са в различни теми единствено и само заради проектите, които следят и са там докато се излъчват.
Понеже аз съм и от двата вида затова исках да споделя с Вас две различни гледни точки.
Самите участници в дадена тема сами трябва да решат как да процедират занапред след приключване на даден сериал.
Не виждам нищо лошо в това та ако, ще не по две а по десет подобни теми да има за един и същи проект, актьор и т.н., за мен най-важна е атмосферата в дадена тема, която е основание за добре прекарано свободно време с героите и актьорите от даден сериал повреме на излъчването му, че и след това.

# 466
Привет, дружки!  Hug Гушкам ви всички наред, няма да изброявам имена  Laughing Hug Hug Hug Hug
Много хубави мнения сте писали, благодаря ви! Колкото до темата ... ще бъде ли смятано за спам, ако заглавието си остане същото, но освен СЮ си обсъждаме тук и ПЕРЛА   newsm78
Да си кажа и аз за Гюней ... според мен, той искаше нито един от двамата да не е с Джемре ... иначе не мога да си обясня постоянното му повтаряне, че той се е отказал от нея, но постоянно твърдеше, че брат му няма да има нищо с нея, въпреки него ... И си мисля, че беше прав ... сигурна съм, че ако Г. се държеше така, както трябва да се държи един истински брат, Кузей никога нямаше да си признае любовта, щеше да я зарови дълбоко, както и беше направил и нямаше да му го причини. Мисля, че и той не вярваше в силата на тази любов, както и останалите. Когато обаче разбра, че това тяхното не е някаква ученическа любов, а е истинска - полудя! Не можеше да приеме, че Джемре никога не е обичала него, великия, учения, а обича толкова много брат му - хайманата, побойника, недоучилия / заради него, ама той забравя тази подробност / Той беше свикнал да е еталон за брат си, той да върви напред, а Кузей зад него ... не до него, а винаги зад него ... И понеже виждаше, че Кузей, макар и не толкова благонадежден, като него самия, всички го обичат, че се оказа, че малкия му брат не е този хаймана, за какъвто го е смятал цял живот, че има остър ум и е работлив за трима, постига успехи, които той не би постигнал без Бану, започна да му завижда и оттам завистта се превърна в омраза ... Той сам си го каза на покрива : - Аз съм по-силен от теб! Ти можеш да се налагаш само с юмруците си, а аз с едно телефонно обаждане мога да срина живота ти!  ooooh! Според мен, той се настрои срещу брат си още в деня, когато Кузей отново се показа по-силен от него,/ не случайно даваха спомените им като деца, вижда се много добре кой е бил винаги зад гърба на АБИ, как се грижеше за него, сякаш той е по-големият, вместо баткото да защитава Кузей, малкият винаги защитаваше брат си/ а именно в деня, когато се предаде вместо Гюней ... А пък когато разбра, че Джемре също го обича, вече го намрази. Много противоречив образ ... така и не можах да го разбера напълно ... не беше лош човек по презумция, но си носеше в гените нещо подло, страхливо и гадно, наследено от Ханданка  Laughing

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 16:08 от queen_fenka

# 467
 Цитат на Куинчето:
"......не беше лош човек по презумция, но си носеше в гените нещо подло, страхливо и гадно, наследено от Ханданка..."
 Браво - една фраза, но много точна!
  newsm10 smile3508

# 468

Орси  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Ама Баде каква дебеланка е станала ...
един умопомрачителен Мехмет ...

# 469
  • София
МИлИнки   4470 4470 4470
Всичките по домова книга  сте гушнати Hug Hug Hug

Ромина,
аз нямам претенции за темата, както я направите, така ще ще я приема.
Но за себе си, не съм много сигурна, че ще гледам Перла.Киво там ми е като пети за шести клас
 Joy Joy Joy
Но да не се заричам....

Милата Йоку, отново на последния ред , не се изживява като звезда това момиче. Embarassed

То пък едната звезда.... smile3555 smile3555 smile3555
За мен тя не е никъква звезда. Просто една актриса.

Сега да си кажа за Хандан!
Нали си падам по гадните героини в филма...... Joy Joy Joy
Много  ми хареса как се озъби на Сами. Ония чак зяпна. newsm09 newsm09 newsm09
Тази жена където цял живот Сами я е блъскал, унижавал,бил най после застана срещу него и му отговори подобаващо до някъде. До преди няколко серии всички дружно се възмущавахте на Сами за отношението му към Хандан. А сега се възмущавате, че се  била взела на сериозно.  newsm12
Не виждам нищо лошо в това, че на жената и се иска да поживее спокойно, някой друг да и прислугва,а не да бъде вечно битта и унижаваната слугиня. Защо я накараха да търпи и да прислугва Симай? От това по-голямо унижение здраве му кажи. А да не" говоря" че Сами една чаша вода не си сипваше. За това съм на мнението
На зло куче - зъл прът  това се отнася за Сами и Симай.

Ебру не мога да я мисля.....
Сега цяла тълпа голтаци ще се изсипят в  морската вила на Синанер.smile3555 smile3555 [smilie=smile3555.gif
Онази ще изпадне в нервна криза. Гюней го преглътна до някъде,само и само Бану да миряса. Но тепърва ни предстои да видим как ще се "зарадва" на Джемрето. Като я види колко е итерзана и сополива.... smile3555 smile3555 smile3555
И  ако Джемрето върви в комлект с майка си- другата простакеса Гюлтен.... smile3555 smile3555 smile3555
  УЖАС!УЖАС!

До после!

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 18:39 от kamelia741

# 470
# 471
  • Варна
благодаря ви от сърце, мили мои дружки!!! за хубавите думи, за подкрепата, за това, че сте мислено с мен е децата! огромно БЛАГОДАРЯ!!!

# 472
  • Варна
каквото решите за темата, аз съм ЗА! само да сме си заедно и през лятото! Hug Hug Hug Hug Hug
на Айричка заглавието много хубаво!  Heart Eyes

# 473
Ох, Фенче, взе вече да ме нерви Зейното, не я понасям дизайнерката, на езика ми е да кажа какво мисля за нея, е ще го кажа, не се извинявам на феновете й, тази злобна кучка не заслужава да се извинявам, заради нея. Непоносимо гадна... Ама Гюней как й го рекна, а Кузей ще се гърчи...

# 474
Милата ни Джемре, как ще се измъкне от ПБН Sad ooooh!
Страхотна съпоставка между двете сцени  Peace

# 475
Айричка, тихо е тази вечер в темата. Момичетата сигурно празнуват за утрешния празник...
Страхотна съпоставка наистина, сърцето ми се е свило ... Горката Джемре, какво си причини... Embarassed

# 476
  • София
Хайде пак ми се обяснявай те, че Тъпото е много добронамерена.
Дори и Баръш не заслужава такова отношение. Тази за каква се мисли??? newsm78 newsm78 newsm78
Да си беше опичала акъла , да си седи при простакесата Гюлтен, с нейната измъчена душа и да въздиша по Кузей до края на дните си. Е много е подла Джемрето
Всичко се връща при нея обратно. Като се прави на  селска тарикатка- да си сърба попарата!
Аман от нейните лигавщини и сополи!

След Тъпото, дразнещо досаден е този комисар. И той като Джемрето все тича след Кузей!

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 21:45 от kamelia741

# 477
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хайде пак ми се обяснявай те, че Тъпото е много добронамерена.
Дори и Баръш не заслужава такова отношение. Тази за каква се мисли??? newsm78 newsm78 newsm78
Да си беше опичала акъла , да си седи при простакесата Гюлтен, с нейната измъчена душа и да въздиша по Кузей до края на дните си. Е много е подла Джемрето
Всичко се връща при нея обратно. Като се прави се прави на  селска тарикатка- да си сърба попарата!
Аман от нейните лигавщини и сополи!

След Тъпото, дразнещо досаден е този комисар. И той като Джемрето все тича след Кузей!
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Много ме кефи как на Баръшко му беше бит олмаза... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 478

Колко красив беше Кузей когато си спомни преди началото на мача и поиска от своето грозниче да му пожелае късмет, бяха много хубави и двамата. Heart Eyes
Направо не знаех за кой по-напред да ми е мъчно когато гледах контраста между двете сцени. От една страна Джема, която се бореше със себе си за да подтисне чувствата си  Rolling Eyes а от друга Кузей, който даде воля на всичко, което таеше в душата си и изля гнева си върху противника си в мача. Rolling Eyes
Кузей вече започна да приема Шереф не като комисар а като по-близък човек, с който може да сподели.
И саза замина. Rolling Eyes

# 479
Хаха, Ками! Как може да те дразнят  едни от най-свестните  образи в сериала - Джемре, Шереф, че дори и Гюлтен. Laughing
Много ми дожаля и за Джемре, и за Кузей. Ама каквото сам си направиш и другите не могат да ти направят. Докато  се съобразяват с всички егоистични и подли същества около себе си, ще бъдат нещастни.
В интерес на истината, в тази серия и за Баръш ми дожаля. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт