Лично аз съм именно от такава видоизменена тема, чийто сериал приключи мнооого отдавна по турската и по-скоро по бтв но ние се запазихме до този момент като състав на 70%, защото искаме темата да е нашия виртуален оазис за отмора като продължаваме да си обсъждаме новите проекти на актьорите, които навремето ни събраха там както и всякакво инфо за тях. Няма значение колко време е минало от приключването на даден проект щом пишещите в темата желаят да я поддържат жива то всичко е изцяло и единствено в техните ръце. Стига да има желание от страна на пишещите приятния резултат не закъснява, друг е въпроса, че има потребители, които са в различни теми единствено и само заради проектите, които следят и са там докато се излъчват.
Понеже аз съм и от двата вида затова исках да споделя с Вас две различни гледни точки.
Самите участници в дадена тема сами трябва да решат как да процедират занапред след приключване на даден сериал.
Не виждам нищо лошо в това та ако, ще не по две а по десет подобни теми да има за един и същи проект, актьор и т.н., за мен най-важна е атмосферата в дадена тема, която е основание за добре прекарано свободно време с героите и актьорите от даден сериал повреме на излъчването му, че и след това.