Колко често да се излиза?

• 64 312
  • 853
  •   1
Отговори
# 30
темата стана гореща!

в момента съм още в офиса и след 5 мин си тръгвам...

жена ми може да излиза колкото си иска, ако иска всеки ден, аз мога и с желание се грижа за детето.  през деня те са на разходка и разпускат, ходят по кафенца.... при мен е 24/7 работа...вкъщи...

имам потребност чат пат да излезна а не перманентно и както споменах излизам за 2 часа максимум. като се прибера храня бебето и будувам до 2-3 часа...после ставам в 7 и на работа...
излизам в 9 тогава има с кой...всички работим все пак!

# 31
да уточня!

готвя почти всеки ден аз и вечеряме винаги заедно!

# 32
през деня те са на разходка и разпускат, ходят по кафенца.... при мен е 24/7 работа...вкъщи...
Явно не ти е съвсем ясно как стоят нещата Grinning
Опитай да разбереш в следващите месеци, за твое - и на семейството - добро го казвам, не е заяждане.

# 33
  • Sofia

Е, значи правилно съм се ориентирала по отношение на графика ти. Mr. Green Laughing

# 34
  • София
Ходи тогава и ти на разходки и кафенца с бебето, щом е такъв релакс, сигурна съм, че жена ти няма да те спре.

# 35
forreal, разходките през деня с бебе нямат нищо, ама нищо общо с бира с приятели вечер.
И не става дума за това кой колко често е по кафетата, а за вашето общуване. Защото не си виждате очите цяла седмица, после една вечер ще излезеш ти, една тя, и накрая се оказва, че общувате повече с колеги и приятели, отколкото двамата.
Научи се да съчетаваш всичко в едно. Лесно е. И приятно. И за детето също, гарантирам ти го  Peace

# 36
ходили сме с малката на разходки само двамата....бебето си спинка в 90% от времето за 4 часа само хапна и си продължи съня. та знам какво е да си с бебе на кафе.....!

# 37
  • София
темата стана гореща!

в момента съм още в офиса и след 5 мин си тръгвам...

жена ми може да излиза колкото си иска, ако иска всеки ден, аз мога и с желание се грижа за детето.  през деня те са на разходка и разпускат, ходят по кафенца.... при мен е 24/7 работа...вкъщи...

имам потребност чат пат да излезна а не перманентно и както споменах излизам за 2 часа максимум. като се прибера храня бебето и будувам до 2-3 часа...после ставам в 7 и на работа...

Laughing Стана ми смешно. Грижите за новородено са много далече от разпускане. В голяма грешка си, ако си мислиш, че денем жена ти се чуди на коя кълка да полегне. Предлагам ти следното: вземи си отпуска, примерно 2 седмици. През тези две седмици, ти поеми грижите вместо жена ти, и тогава говорѝ за разпускане.

# 38
ходили сме с малката на разходки само двамата....бебето си спинка в 90% от времето за 4 часа само хапна и си продължи съня. та знам какво е да си с бебе на кафе.....!

Да, понякога е така. Явно жена ти нарочно те е пратила във времето на сън, за да ти е по-леко. Иначе обикновено има наакани памперси, рев да го возиш и др. екстри.
Но пък щом вашето е толкова лесно, още по-добре, ще ви остава супер много време да си общувате един с друг или с приятелите, когато сте на биричка, съвсем няма да ви е в тежест, ще си спинка спокойно на въздух, даже е полезно  Simple Smile

# 39
Аз не разбрах с тези съвети да се редуват да излизат, кога аджеба са заедно.  Peace

# 40
  • Sofia
Аз не разбрах с тези съвети да се редуват да излизат, кога аджеба са заедно.  Peace

И аз това се чудих, четейки заръките на някои от останалите потребителки. Rolling Eyes

# 41
  • София

При условие, че авторът още в началото уточни, че става въпрос за редки излизания, мисля е напълно ясно кога са заедно.
... понякога ми се иска да излезна за час два да пия по една бира с приятел,...

# 42
  • София
Аз прочетох за няколко пъти седмично, не знам за вас.

# 43
  • София
Живот си живее, викаш, жена ти.... по цял ден разходки, кафенца, туй-онуй, а ти се гърчиш в бачкането. И не иска да те пусне да си купонясваш вечер след като тя цял ден - пълен айляк. Що не се смените..... ей така само за събота и неделя.... за проба

# 44
  • Sofia
в приятелския ми кръг всички си излизат и то по няколко пъти седмично и реших хайде може и проблема да е в мойте приятели...

Авторът никъде не е уточнил дали това "понякога" съвпада с "понякога"-то на повечето от нас. Посочил е само продължителността на излизанията си (час-два), но не и честотата им. Дано не позная, като миналия път, но имам предчувствието, че говорим за около 3-4 вечерни излизания в седмицата.

Общи условия

Активация на акаунт