Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~89

• 46 476
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
                                           Да продължа от снощи.

Азер отива в имението на Селямоулу. Вратата е заключена. Той се качва на оградата, прескача я и отива на терасата на къщата. Вика Фатма, знае, че там е стаята на Фатма. Тя се показва на прозореца. Тя започва да му се кара. Той й се обяснява в любов.
                    Идва Хайдар. Заплашва Азер с пистолет, насочен към него. Скараха се. Хайдар го удари по главата. Накара му се едно хубаво и го изгони. Азер си тръгна.
                    Тогава Фатма отвори прозореца и се оплаква на Хайдар, че Азер няма да я остави на мира.
Хайдар я успокои да не се притеснява за нищо.

Ръза и Дила вървят из коридора на учреждението. Това е бракосъчетарието.
Дила   -  Ръза, какво става с теб?
Ръза   -  Мила, не се беспокой. Всичко е наред.
             Аз искам да се оженя за теб колкото си може по-скоро. Хайде да отиваме да подадем
            заявление. Хайде.

Влизат в кабинета. Там стои чиновник. Той им обяснява, че документите са редовни.
                    Приема заявлението за брак.
Ръза   -  Аз искам много красива сватба, но нямаме сега тези условия.
             Хайде да се бракосъчетаем в нашата къща. Искаш ли?....
Дила   -  Да, в нашия дом. Аз не мога да си представя по-добро място от нашия дом.
              Може ли майка ми да види нашия дом?
Ръза   -   Майка ти съгласна ли е?
Дила   -  Да, но се притеснява за нас.
Ръза   -  Имаме и свидетели. Аз ще взема Хайдар, а ти Джанан.
             За датата - ако може сега.
Дила   -  Нека да бъде утре.
Ръза   -  Добре. Утре.
                       Двете пепелянки Меликето и Гурбет се прибират в къщата с колите след разправията.
Мелике   -  Гурбет, ни нищо не направи. Мислеше да ме унижиш пред Ръза.
Гурбет   -  Снимките, които даде на Ръза той ги знае. Не можеш да ме заплашваш с тях.
Мелике  -  Ти си нищожество. Махай се от къщата ми.
                                Дила и Ръза щастливи обядват в изискан ресторант. Зад стола на Ръза е камината със запалените  цепеници дърва. Ръза й поднася чаша с червено вино. Вдигат тост.
                                -  За нас!!!....За бъдещето ни!!!....
Ръза   -   Дила, не мога да повярвам, че насрочихме дата за сватбата ни.
              Всичко това ми е като на сън.
Дила  -  И аз също до този момент не мога да повярвам.
Ръза  -  Аз живея с теб още от първия миг, когато те видях!
Дила  -  Аз се боя - дано това не е сън. Боя се дали всичко ще завърши добре.
Ръза  -  Ние сме с теб тук двамата.  Ние назначихме дата за сватбата ни.

При тях до масата в ресторанта се приближава един мъж - доста добре облечен.
            Представи се директор на една банка в Саръ гьол.

Директора към Ръза  -  Благодаря Ви, че сте се сетили нашата банка ди Ви обслужва. За нас е чест
                                   да работим с най-големия холдинг - Селямоулу. Благодаря, че новите Ви
                                   продукти ние ще обслужваме.  Знам, че Вие си имате собствени средства, но Ви
                                   разрешихме и кредитите. Радваме се, че ще Ви помогнем.
Ръза  -  Г-н Директор, искали сме от Вас кредити ли?
Директора  -  Да, за много кратко време ни представихте 3 искания за отпускане на кредит и ние Ви ги изплатихме.

Ръза  -  Кой е взел парите???
Директора  -  Вашият брат Метин Селямоулу ги взе. Но под документите стои Вашия подпис и на
                     брат Ви Метин.
                     Г-н Ръза, има ли някакъв проблем???? Притеснен сте.
Ръза  -  Не, няма никакъв проблем. Ние имаме толкова много работа, че понякога забравям.
            Моля за Вашето извинение.
Директора  -  Добре. Приятно ми беше да се запознаем. Моля, елате при нас в банката да пием кафе.

Директора си отива.
Дила  -  Ръза, какво се се случило?
Ръза  -  Нищо, мила, с твое разрешение аз ще телефонирам. Може ли?
Дила  -  Добре.

Ръза става от стола, оставя Дила сама и звъни. Нарежда да се пуснат видеокамерите,
          да заснимат движението в холдинга.
                        В това време в кабинета на Ръза е Метин. Отваря един  дипломатически куфар
          и касата на Ръза. Вътре е пълно с пачки пари. Метин  вади пачките от касата и пълни куфара.
          Напълни целия куфар, затвори го и тръгва по стълбата към изхода. Долу при колата го
          вижда мъж от охраната. Пита го намерил ли е документите. Отговаря, че ги е намерил.
          Всичко добро. Довиждане.

В  къщата на Ръза. Гурбет си е приготвила един куфар и два сака да напуска къщата.
          Чака Метин. Метин й се обажда по телефона да слиза. Гурбет взема куфара и саковете и
          тръгва. Слиза безшумно по стъпалата. Метин пристига с колата. Отваря вратата. Вижда Гурбет.
          Отива при нея, взема багажа и го слага в колата.
                       В този момент дворните лампи святват, осветяват ги добре. Появяват се Ръза и Хайдар.
Ръза  -  Вие къде отивате, Метин? И какви са тези чанти, които сложихте в багажника?
Гурбет  -  На разходка.
Ръза  -  Нима с толкова много чанти отивате на разходка. Защо лъжете???

Вече идват на двора и Фатма и Меликето по нощница.
Ръза  -  Хайдар, виждаш ли - Метин и леля Гурбет си отиват и ние въобще не  знаем.
            Даже и довиждане не казват.

/следва/

# 421
                       /продължение на пост  420/.

Мелике  -  Гурбет, къде отиваш?
Гурбет  -  Ти винаги ни гониш!! Омръзна ми вече. Махам се. Колко години те търпя.
               Ти не си човек.  Ние с Метин решихме да заминем. Твоите желания се сбъдват.
               Ръза, аз не съм ти казвала, но твоята майка всеки ден ме гони от тук.
               Вече ми дотегна и ние с Метин решихме да се махнем....

Ръза  -  Хайдар, отвори колата!  Може да има нещо интересно вътре.

Хайдар отваря багажника на колата на Метин. Вижда вътре дипломатическия куфар.
               Изважда го от колата.
               Отваря капака и пачките с пари лъснаха на светлината.

Ръза  -  Какво е това, лельо Гурбет,.....Метин???.....
            Това ли са парите, които открадна от банката като ми фалшифицира подписа. Или пък тези
             пари тази вечер ги открадна от сейфа в моя офис???
            Метин, ти подправи моя подпис и открадна на 3 пъти  по 300 хиляди от банката!!!

Меликето  -  Какъв позор!!! Ама вие и с мошеничество се занимавате!!!???.......
                    В края на крайщата и това вие го направихте!!!
                    Колко пари са откраднали???

Край на 42 серия по руската номерация.

# 422

Сиси на снимките на интервюто с Еркан има името на телевизията.

Благодаря много. Но аз нищо не разбирам от турски. Ти обаче се справяш и то добре. Преводача
ти помага и тренинг имаш доста - та за това питам? Значи казваш е някаква телевизия.
Добре. Мерси боку.

# 423
Лека нощ.

# 424
Сиси ако позволиш да онагледя разказа ти от 21 епизод....

Нашите отиват да си записват час за бракосъчетанието....

# 425

Много хубав епизод беше.....

# 426
# 427
# 428

Много топла, приятелска среща на Еркан и Мехмет....

# 429
# 430
# 431

●Galip &Sabiha | Son Bahar [ for ANI]

# 432

Dila Hanım & Rıza Bey 

# 433

Rıza ve Dila

# 434
Кралице благодаря за клиповете с Дила и Ръза....Май ще осъмна, ако продължа да гледам клиповете....Толкова ми е интересно...Има неща, които съм забравила, сега си ги припомням....
Това гледах последно...за лека нощ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт