Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~89

• 46 474
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Както си писала днес, постоянно и всеки път намирам нещо ..гледайки, което в напрежението следейки тогава епизодите...навярно и неминуемо..не съм видяла..забелязала, после има много моменти и епизоди които трябва повторно ..не само заради сцените, но и заради репликите..да изгледам...
Не го гледах както на мен ми се искаше този филм..а, трябваше.. ooooh!
Онези пропуснати епизоди, като се включих вие..бяхте..не си спомням добре..някъде 6 или 7 епизод..дотам имам пропуски...
Дано, скоро да тръгне по нашите тв-та...и да му се насладим.....
Убедена съм..че ще се гледа..и то много.. bowuu
Меликето ще събере..бая.."почитателки".. hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
Лека, Мамче..благодаря за последното клипче..удивена съм арабките колко ...клипове и реклами имат..за "Дилата" newsm78

# 436
Сръбкините ..напредват с излъчването и преводите при тях..превели са 78 епизод, по тяхната номерация...
Някъде началото на втори сезон, наближават..навярно... newsm78

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 01:52 от KraLeva66

# 437
Уж ..ние го закупихме..по напред от тях, за  тях нищо не писаха..тогава, кога излезе инфото..че когато го снимат още, че е продаден..вече..
А, виж те почти го изгледаха..даваха вече у тях..а ние.. newsm78
Да им имам политиката на нашите тв-та... hahaha
Имам съмнения, аз..че, чак за зимата ще го оставят..излъчването у нас... newsm78
Лятото, както виждаме стари сериали...повтарят... newsm78

# 438
# 439
# 440
# 441
Добро утро

Денят ми започна с нямане.....Нямам кабелна телевизия, няма слънце....ще видим днес още какво няма да има... Но да се радваме на това, което имаме днес и да се борим за всичко, което искаме да имаме утре  Peace
Хубав ден и прекрасно настроение , макар че сигурно и на вас нещо ви липсва тази сутрин....

# 442
Още снимки от награждаването...

# 443
  • Русе
Добро утро!  Hug

Героите са уморени след емоционално хортуване и снощи, а?  Simple Smile

Радвам ви се много, но... и само да ви кажа при комшиите ни има страшно много различни награди / то обективи, портокали или пеперуди..., а освен тях има на различни гилдии и университети, а и  на различни сайтове - чрез анкети гласуване/,  Simple Smile а бе... награди да искаш  Wink - за всекиго по нещо да има, че с такава огромна индустрия - трябват и стимули  Simple Smile

Е, хайде сега от мен - хубав и успешен да е денят ви!  Hug

# 444
цвети права си - това си е цяла индустрия и за всеки трябва да има бонус. Чрез актьорите бонусите стигат и до нас зрителите....

Да ви се похваля - вече имам кабелна телевизия, но слънцето нещо се бави....

# 445

Хубава двойка са  Peace

# 446
# 447

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya Magazin Gazetecileri Derneği'nin düzenlediği ödül töreninde bir ödülün daha sahibi oldu.

# 448

Harika bir gece geçirmiştik Yavuz abinin evinde yavuzbingol

Радостта на татко - Джано Петеккайа...

# 449
ERKAN PETEKKAYA'YA BİR ÖDÜL DAHA

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya Magazin Gazetecileri Derneği'nin düzenlediği ödül töreninde bir ödülün daha sahibi oldu.

Ayaklıgazete.com'un haberine göre Magazin Gazetecileri Derneği tarafından organize edilen bu yıl 20.'si düzenenlenen  '20. Altın Objektif Ödülleri' gecesinde gazetecilerin yanı sıra birbirinden ünlü isim de ödüle layık görüldü.

Rol aldığı "Dila Hanım" dizisiyle "Yılın En İyi Drama Erken Oyuncusu" seçilen başarılı oyuncu Erkan Petekkaya bir ödülün daha sahibi oldu.

Rahatsızlığı sebebiyle sahneye güneş gözlüğüyle çıkan ünlü oyuncu "Ben Güneş gözlüğüyle karşımda oturan insanlara kızarken ben böyle çıkmak durumunda kaldım. Bunun için herkesten özür diliyorum" diyerek davetlilerden özür diledi.

Magazin Gazetecileri Derneği'ne layık görüldüğü ödül için teşekkür eden başarılı oyuncu "Biz magazincilerle bir evin haylaz çocukları gibiyiz. Kimi zaman darılıyoruz, kimi zaman bozuşuyoruz ama eninde sonunda akşam olduğunda aynı sofraya oturup aynı tastan çorbadan içiyoruz. Karda, soğukta, yağmurda, çamurda ve sıcakta çalışmış bütün arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum" dedi.

снимки тук

Общи условия

Активация на акаунт