Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да кача снимка на котката си за разпознаване на пола?
Как мога да кача снимка във форум?
Как да определим пола на котенцата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да кача снимка на котката си за разпознаване на пола?
-
Как мога да кача снимка във форум?
За да качите снимка във форум, можете да използвате платформи като прикачи.ком или да качите снимката си във Facebook и след това да споделите връзката в рамките на форума. След като качете снимката, можете да я споделите във форума, като използвате функция за прикачване на изображения. Снимките могат също така да се качват във форум, като първо се качат в хостинг за изображения като snimka.bg, picbg.net и други. След това вземете адреса на изображението от съответния сайт и го поставете между таговете за изображения в полето за писане на темата.
-
Как да определим пола на котенцата?
-
Как да се справя с котка, която отказва да пие вода?
-
Как да реагирам на случаи на стрелба по котки в населено място?
Лъки беше спрял да опикава вкъщи от последния път, когато се оплаках, и сега го хванах на местопрестъплението. Тоалетната му беше чиста, не е мяучил както предния път, просто отишъл и се изпикал на одеалцето!!! Накарах му се и сега не знам, напук ли го прави нещо или просто има остатъчна миризма на одеалото, която не изчезва при прането...сега ще му го прибера, много съм бясна, даже го пляснах лекичко
.
?

. Плачем с малкия из нас, че не може да го задържим. Притеснявам се и как да разбера какви са хората и дали ще се грижат за него
В първи пост има статия по въпроса -
По-добре човек да не мисли прекалено много, че става страшно. При всички положения се срещни с хората преди да вземеш решение. Мисля, че сърцето ти ще подскаже.
.
Гледаше котетата в една маза, мухлясала, водата пълна с косми, храна въобще не видях да има... И накрая въпросната ми казва АКО НЯМА ДА СЕ ГРИЖИТЕ ДОБРЕ ЗА КОТАРАКА ПО-ДОБРЕ НЕ ГО ВЗИМАЙТЕ...