Любители на котки – Тема 85

• 42 182
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Руфъс ми заприлича на сърничка Grinning много е грациозен. Бюти е много мъничка, дано всичко е наред при нея. Не са ли само на мляко толкова малки котета?

# 226
  • Пловдив
Хубави, готини сладури. И големи и малки и котки и кучовци.  Hug На Ели все едно мозъчните гънки са И избили на темето  Laughing, Пикси и тя голяма красавица. По повод окраската на Бюти (да е жива и здрава малката мишчица) и Руфъс да ви разкажа и аз: През 2007 г родителите ми си взеха кученце - улична превъзходна, бяла с червено-кафяви петна. След няколко месеца и ние си прибрахме Лъчезар - тъмно рижв с бели петна и се шегувахме семейно, че са брат и сестра.
Тина К, защо ми се вижда, че на Мърчо тумбака му е гол?

# 227
  • Варна
Аз съм влюбена в усещането на допира до козината на корниш рекс.  Heart Eyes На една изложба на котки го изпитах.
Искам да ги помилвам, особено синеочката! Hug

Чакам втора вечер Муца-къде ходи и ме държи в напрежение!

Последна редакция: сб, 14 юни 2014, 21:21 от Стейси Грей

# 228
  • София и Морето от време на време
Марианкова, да в долната част му е гол. От известно време непрекъснато има нещо като пъпчици, които хем завяхват, хем непрекъснато има нови и козината му беше съвсем опадала, сега почна да има по малко. Има и следи от ноктите на Чочо като се свъргалят, та не мога да разбера дали тия неща са от Чочо или нещо му има ... Те си се въргалят всеки ден ... Слава Богу е игра, а не вражда, че не ми се мисли какво чудо щеше да е.

# 229
  • София
Ох, как харесвам девон рекс! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 230
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Марианкова, да в долната част му е гол. От известно време непрекъснато има нещо като пъпчици, които хем завяхват, хем непрекъснато има нови и козината му беше съвсем опадала, сега почна да има по малко. Има и следи от ноктите на Чочо като се свъргалят, та не мога да разбера дали тия неща са от Чочо или нещо му има ... Те си се въргалят всеки ден ... Слава Богу е игра, а не вражда, че не ми се мисли какво чудо щеше да е.

ТинчеHug и аз забелязах коремчето на Мърчо, пък и гледката ми е много позната. Силвестърчо ми беше дълги години така. Сигурна съм си забелязала, че Мърчо точно шкембака си го ближе често и ожесточено. Сисо се оправи за много кратко време с "ECZEMATIN C" (екзематин це). Струва 5-6 лв по ветеринарните аптеки. Намазване веднъж дневно е достатъчно. Не помня колко време отне, но козинката порасна отново и от тогава не сме с розов гол корем. Зорът е да го овардиш да не се оближе поне десетина минути след намазването. Peace

# 231
  • София
Хубави, готини сладури. И големи и малки и котки и кучовци.  Hug На Ели все едно мозъчните гънки са И избили на темето  Laughing, Пикси и тя голяма красавица. По повод окраската на Бюти (да е жива и здрава малката мишчица) и Руфъс да ви разкажа и аз: През 2007 г родителите ми си взеха кученце - улична превъзходна, бяла с червено-кафяви петна. След няколко месеца и ние си прибрахме Лъчезар - тъмно рижв с бели петна и се шегувахме семейно, че са брат и сестра.
Тина К, защо ми се вижда, че на Мърчо тумбака му е гол?
hahaha между другото, наистина са страшно умни. Някакъв микс между коте и куча са сфинксовете

# 232
  • Варна
Снощи, тъкмо щях да си лягам и Муца изпърпори на прозореца.  Grinning Наяде се и изчезна.

# 233
  • София
Момичета да ви попитам, имам котарак от 9 години. Зимата е гражданин, а лятото-на вилата. Добро животинче е! Сега обаче проявява неистов стремеж да яде мравки. Повдига с краче камъчета и буци пръст, а там на влажното открива мравки и си ги хапва. Нещо му липсва в менюто, а иначе се храни със суха храна. Ако някой има идея, ще съм благодарна!   

# 234
Момичета да ви попитам, имам котарак от 9 години. Зимата е гражданин, а лятото-на вилата. Добро животинче е! Сега обаче проявява неистов стремеж да яде мравки. Повдига с краче камъчета и буци пръст, а там на влажното открива мравки и си ги хапва. Нещо му липсва в менюто, а иначе се храни със суха храна. Ако някой има идея, ще съм благодарна!   

Сама си отговори  Hug Според мен храната е нисък клас и протеините не му достигат , или
пък са растителни , давай му  месце особено пилешко и яйца . Не се притеснявай  и мойте често
си похапват всякакви гадинки !  Joy   

# 235
  • София
Моите също, ако видят мухички или някакви дребни насекоми вкъщи, трепят ги и си ги хапват. Нищо им няма. Въоразяват си, че ловуват. Много са смешни. Докато дебнат насекомите тракат с ченета като беззъби баби.

# 236
Тракат така и когато се канят на птички, хищници малки  Laughing

# 237
Вчера около 4-5 часа следобяд в София , на кръстовището на ул. 6-ти септември и ул. Неофит Рилски , до ресторант / пекарна  "Слънце Луна" обикаляше трицветна котка , може би домашна , вероятно паднала от високо. Котката е дружелюбна към хора , няма навик да се пази от коли . Челюстта и е ударена , може би има избити зъби ,  ходи бавно и тромаво. Въпреки това се поддаде на ласки и имаше апетит , гали се и се ближе . Оставих я там , може би я търсят нейните хора , пиша тук ако случайно някой я търси и прочете Sad В по-голямата си част е бяла , лапите и са бели , гърба и главата са и в светло сиви и светло рижави петна.
Много ме е яд на себе си и ми е виновно в такива случаи и все не знам какво да направя.

# 238
Вчера около 4-5 часа следобяд в София , на кръстовището на ул. 6-ти септември и ул. Неофит Рилски , до ресторант / пекарна  "Слънце Луна" обикаляше трицветна котка , може би домашна , вероятно паднала от високо. Котката е дружелюбна към хора , няма навик да се пази от коли . Челюстта и е ударена , може би има избити зъби ,  ходи бавно и тромаво. Въпреки това се поддаде на ласки и имаше апетит , гали се и се ближе . Оставих я там , може би я търсят нейните хора , пиша тук ако случайно някой я търси и прочете Sad В по-голямата си част е бяла , лапите и са бели , гърба и главата са и в светло сиви и светло рижави петна.
Много ме е яд на себе си и ми е виновно в такива случаи и все не знам какво да направя.

Снимай я по възможност и публикувай тук : https://www.facebook.com/BulgarianAnimalLiberation?fref=ts

# 239
Съжалявам , че нямам снимки , публикувах.

Общи условия

Активация на акаунт