Любители на котки – Тема 85

• 40 994
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Откъде я купувате тази храна SANNABELLE?

# 496
Моя близка , която гледа коте и преди не е правил бели , сега започнал . Водила го на лекар , кръвните изследвания са добре , но други не са били добре , тя смята, че така котето "казва " , че има проблем .

15 минути игра, според мен не са достатъчни . Мацата ми като беше сама и млада , с часове до задъхване сме играли с една играчка , носи ми я като куче , мятам , пак носи , лехти ,почива и пак по 200- 300 пъти, цял следобед не и писваше. Сега си има щерка с нея играе , при нас само за гушкане  идва . Нокти режа с обикновена нокторезачка .

ЧРД на рождениците  newsm38

# 497
Добро утро на всички. Първо да честитя рожденния ден  на Лъки  Tada Tada Tada Tada Tada newsm38
Много полезно инфо сте написали. Агресивен става на моменти и неочаквано. Примерно както спи, събужда се и скача и хапе и дере ръката ми без да съм го усетил, че се е събудил  #Crazy И това го прави само на мен, като имаме гости само мърка, даже и такива, които остават с дни - не ги докосва  #2gunfire Покривам всичко с каквото намеря, защото вече изхвърлих 2 кожени дивана преди да навърши 1 година, а след 2 месеца навършва 2  Laughing Напоследък спи в банята и не се виждаме много често.
Обича много да играе с водата - като отида до тоалетна, баня или в кухнята веднага скача на мивките и чака да пусна водата да играе по малко  Joy

# 498
  • София

Борсата в Хаджи Димитър. Много пъти сме я споменавали в темата. Купувам насипна, но може би имат и пакетирана.  Около 10-11 лв е кг и най-малкото количество е 1 кг. Препоръчвам мястото и за други покупки - Фурминатор, ножички, играчки, тоалетни, Фронтлайн. Само вече има някаква забрана за продажба на лекарства и затова са направили ветеринарна аптека с ветеринарен кабинет на съседната уличка, но отново цените са доста по-добри от други места. Но има смисъл само за храни и аксесоари, които не се продават в големите вериги супермаркети. Там, ако се следят промоциите, могат да се намерят значително по-добри цени. Пример - като ходих последния път 4 пакетчета пауч Уискас в Била беше 1,89 лв, а на борсата 2,39 лв. Но пък обикновения Фронтлайн за най-голямо куче (60 кг) беше 18 лв, а Комбо за 20. Същите другаде са 23-24 лева. Препаратът ми трябваше за изтребване на хлебарки. Wink Hе съм си взела куче. Laughing

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 11:38 от Тaня67

# 499

Борсата в Хаджи Димитър. Много пъти сме я споменавали в темата. Купувам насипна, но може би имат и пакетирана.  Около 10-11 лв е кг и най-малкото количество е 1 кг.
И аз взех последно на моите Санабел, без зърнени продукти. Не знам дали се вписва във високия клас, но състава е сравнително добър. Много е апетитна за котките, мирише много вкусно дори и за мен. Аз лично си взех 10кг. пакет от електронен магазин, на промоция някаква за 48 лева, което е много изгодно, но срока му изтича края на септември, иначе щях да се презапася. Като не е в промоция върви от 60 до 80лв. за чувал в зависимост от разновидността. Аз съм с две котки и не ми пречи голямото количество, така или иначе свършва за около 3 месеца.

# 500
  • София
User8145, това определено е добра цена.  Peace  Щом можеш да оползотвориш количеството, няма смисъл да я търсиш другаде. А и е добре като е неразпечатан пакет.  Wink

На мен 1 кг ми стига за 3-4 месеца, а понякога и за повече.  hahaha

# 501
  • София
понеже за храна говорите да питам кога да сменя бебешката храна с такава за възрастни? Котето е почти на годинка, някъде август би трябвало да е родено. В момента яде бебешката на Аплауз, харесва я. същата марка за възрастни обаче няма за кастрирани котки. Коя марка от същия или по-висок клас ще ми препоръчате за кастрирани котки?

# 502
понеже за храна говорите да питам кога да сменя бебешката храна с такава за възрастни? Котето е почти на годинка, някъде август би трябвало да е родено. В момента яде бебешката на Аплауз, харесва я. същата марка за възрастни обаче няма за кастрирани котки. Коя марка от същия или по-висок клас ще ми препоръчате за кастрирани котки?

Аз лично я смених към 10-ия месец. Повечето марки считат навършването на една годинка за време за преминаване към храна за възрастни. Апплауз е много добър избор, но ако държиш да е за кастрирани - Visan Optima Sterilised. Със 75% месо е и без царевица и царевичен глутен. Моите я харесват много.

# 503
  • София
User8145, това определено е добра цена.  Peace  Щом можеш да оползотвориш количеството, няма смисъл да я търсиш другаде. А и е добре като е неразпечатан пакет.  Wink

Сигурно ги храниш и с друга храна. Моите изяждат 2 кг за три седмици. Големи лами са, а тежат по 3,4 кг горе - долу.

# 504

На мен ми отиват по около 3,6кг. на месец и затова ми е изгодно, за 1кг. е по-добре насипно наистина.

# 505
  • София
Циндил - Пиндил, аз писах, че от 12-13 години давам само мокра храна. Слава богу, не са имали повече запушване и бъбречни проблеми. Много млади котки си отиват от това.  Sad Затова и изключих напълно варианта гранули. Давам ги само като лакомство или при по-продължително отсъствие, защото всичко друго се разваля.

# 506
  • Пловдив
 Hug Ще ви следя. Обожавам котки. Като съм в нас, ще пиша повече и ще кача снимки на моя принц

# 507
  • София
Циндил - Пиндил, аз писах, че от 12-13 години давам само мокра храна. Слава богу, не са имали повече запушване и бъбречни проблеми. Много млади котки си отиват от това.  Sad Затова и изключих напълно варианта гранули. Давам ги само като лакомство или при по-продължително отсъствие, защото всичко друго се разваля.
Мъжки ли са ти? Знам, че основно те имат проблем с бъбреците и може би зависи и от породата. Извинявай, ако се повтаряш, но като чета не погеждам никовете и след това не знам кой какво е писал, а всичко ми се слива в една картина. Запомнила съм само любимците, ама кой на кой е Mr. Green

# 508
  • София
Да, мъжки, улична превъзходна. За съжаление Мацо почина, но на 14 години и от коренно различно нещо, а не от бъбречни проблеми. Мъро вече е почти на 16 години, а белята стана когато бяха на 2-3 години.

# 509
  • София
Момичета, като почна да питам и да искам да се срещнем с кандидатосиновителите и да видя къде ще се гледа котето, хората като цяло се отказват...
Отделно все повече се привързваме към фъстъка и не знам как ще го дадем. Вчера полуби разстройство и купих адаптирано мляко, но нещо не го иска, може би защото откри пастета и една рибешка глава варена (на Лари) и вчер асе бори с част от нея. Само дето изръсих над 12 лв. за това мляко  Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт