Любители на котки – Тема 85

• 40 909
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
  • София
От коя храна повръща?

# 601
Трябва да видя в магазина точно коя беше.

# 602
  • Пловдив
за Дино пътувах 3 часа с кола да го взема... Не се знае новото попълнение в кой град ще е  Laughing Laughing Laughing Laughing

Знаеш ли, че българските организации подготвят животни за осиновяване в чужбина? Обикновено се заплащат само транспортните разходи. Изпращат ги ваксинирани, чипирани и с паспорт. В момента в България има бум на котета и можеш да подслониш някое коте, на което търсят дом. Преди няколко месеца едно бургазлийче от темата стана германче.  Wink

Точно това смятах да пиша. От Анимал хоуп - Пловдив изпращат котета и кучета в Германия и Австрия. Всъщност не са само пловдивски, защото буса, с който изпратих моите перли щеше да минава и през София и от там да взима още животинчета.

# 603
Здравейте отново!  Laughing

Не съм запознат с тази практика. Ще се радвам да ми даде линк към тях и когато съм готов за второ животинче да разгледам предложения  Peace Знам за болни котета и кученца, които лекуват и дават за осиновяване, но аз не знам толкова много за животните и не се смятам за способен да се грижа за болни животинче. Организацията, с която съм запознат и на която имам намерение да помагам в България е тази https://www.facebook.com/DiviteJivotni/photos_stream , но тя няма нищо общо с котки или кучета...  Naughty Peace Peace Peace

# 604
Здравейте!Нашето коте има официлно час за доктора..
Можете ли да ми кажете колко парички да подготвим за Карагьозов в Пловдив за кастрация?
Благодаря!

# 605
arrival , момичето е много готино от тази организация , то тя гледа диви и ги пуска. Let`s Adopt са готини , Без дом Пловдив също . Една мома от анимал хоуп Пловдив , уж щеще да ми помага за коте да пращаме в чужбина . Днес , утре, то котето порасна , сега уж ще го кастрирам при тях , изобщо не ми пише .

# 606
  • София
Здравейте!Нашето коте има официлно час за доктора..
A какво стана с напипаното? Или по време на кастрацията ще го преглеждат?
Успех и късмет!  Hug

# 607
# 608
  • sofia
Как им давате хапче за вътрешни паразити, моля дайте ми идея, че нещо не успявам.

Лъки -

# 609
  • София
Аз й отварям устата, напъхвам хапчето с средата на гърлото след което затварям устата и чакам да преглътне. Лиготи се понякога и се задавя ако не съм го сложила на правилното място. Ако не го преглътне, опитвам пак.
Ако не, бой с пръчката и затваряне в тъмница.  hahaha hahaha hahaha 

# 610
Мисля че е чипа,защото се движи0- значи не е израстьк Simple Smile Не питах колко ще струва кастрацията и сега не знам колко пари да взема

# 611
Благодаря ви за имената на организациите.

А защо им слагате тези чипове? Не ги ли дращи или дразни?

Малиииииииииииииии, май на Лъки хич не му пука к'во се случва  bowuu bowuu bowuu

# 612
  • София
Мисля че е чипа,защото се движи0- значи не е израстьк Simple Smile Не питах колко ще струва кастрацията и сега не знам колко пари да взема
Моите вет. взимаха по 40 лв. за женска. Но беше отдавна. Моя приятелка пък си кастрира котката без пари. Някаква "промоция" в Студентски град хвана. Не може ли да звънеш на вета по тел?

# 613
  • София
Моите вет. взимаха по 40 лв. за женска. Но беше отдавна. Моя приятелка пък си кастрира котката без пари. Някаква "промоция" в Студентски град хвана. Не може ли да звънеш на вета по тел?

Toлкова струваше кастрацията на мъжки преди 15 години.  Wink За женската е поне с 20-30 лева отгоре. Наистина е най-разумно да се попита по телефона.

arrival, в първи пост има посочени и други фейсбук групи. Много от тях подготвят животинки за чужбина. А може би Аша може да ти помогне най-много, защото често е приемен дом за котета, включително и на такива, които заминаха в чужбина.

# 614
Момичетаааа, помагайте, моля!
Моята Мия /тримесечна/ има разстройство от няколко дни /с един ден прекъсване  Shocked/. Днес пак я почна. Храната не съм сменяла - РК за бебета гранулирана и по половин пауч сутрин и вечер - Феликс, Гурме или някакво пастетче. Обаче ние сме за бой - изкарахме я с транспортната клетка да се повози с колата, че да не забрави усещането и явно съм я пренесла през място откъдето й се лепнаха няколко бълхи. Чичко Вет дойде на домашно посещение /че е познат и не я мъкнем по клиники/. Донесе ни Fypryst спрей, напръскахме и каза след 7 дни пак. На второто пръскане се започна с разстройството. Може би се е облизала повече докато не е бил изсъхнал или й е дошла в повече химията. Иначе вода си пийва повечко. Като се разстрои и побеснява - хуква като пършинг из стаите. Не знам какво да й дам за затягане или пречистване. Някакви идеи или да я мятам на доктор, че нашият е в чужбина в момента. Sad

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204226624813606&se … ype=1&theater

Общи условия

Активация на акаунт