СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 888
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Не мога да намеря заявлението на сайта.Може ли някой да ми прати,ако има.Имейлът ми е-savina_b@abv.bg Благодаря!

# 856
Първо не съм "мама", а съм 7-ми клас. Второ съвсем изтрещях вчера, когато в фейсбук прочетох, че са качени и ... от вчера не мога да заспя. Смисъл притеснявам се, за първи път в живота ми е (все пак съм на 13)

# 857
Резултатите - в четвъртък! Но не конкретизира за кой клас.  Rolling Eyes

# 858
  • В тъмната гора.
Първо не съм "мама", а съм 7-ми клас. Второ съвсем изтрещях вчера, когато в фейсбук прочетох, че са качени и ... от вчера не мога да заспя. Смисъл притеснявам се, за първи път в живота ми е (все пак съм на 13)

Нямам, резултати НЯМА. Утре след 17 часа ще ги пуснат и дано сайта на МОН не се бъгне. Стискай зъби още малко.
А и още...ще може да си видиш резултата и в четвъртък в училището, където учиш.

# 859
  • В тъмната гора.
Резултатите - в четвъртък!

Туй за София ли? Joy

# 860

Нямам, резултати НЯМА. Утре след 17 часа ще ги пуснат и дано сайта на МОН не се бъгне. Стискай зъби още малко.

г-жата по БЕЛ каза: "Сайта на 100% ще се бъгне, така че имайте малко търпения. Ок ли сте? И ако в четвъртък ми се появите пред очите с резултат по-малък от 5.50, лошо ви се пише" мб това повече ме плаши отколкото резултатите

# 861
Резултатите - в четвъртък! Но не конкретизира за кой клас.  Rolling Eyes
не трябва да е за 7-ми, би трябвало да е за 12ти. За 7ми май ще ги обвяват утре (в тая държава нищо не е сигурно)

# 862
  • в тристайна гарсониера :)
Съвсем изтрещяхме...
Нямаше ме няколко часа, влизам и гледам изписани десетина страници и си викам сигурно има резултати, ама нямаааа....
С баткото не се притеснявах токлкова, остарявам явно  Grinning

# 863
Съвсем изтрещяхме...
Нямаше ме няколко часа, влизам и гледам изписани десетина страници и си викам сигурно има резултати, ама нямаааа....

оо ние седмокласниците сме ощее по притесини Rolling Eyes Rolling Eyes newsm78

# 864
  • София
Съвсем изтрещяхме...

оо ние седмокласниците сме ощее по притесини Rolling Eyes Rolling Eyes newsm78

Спокойно, нормално е да се притесняваш.
Обаче това няма да изкара по-бързо оценките, така че просто си намери нещо интересно за правене или четене, да ти минава по-бързо времето  Hug

# 865
  • В тъмната гора.
http://www.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=658
Във връзка със зачестилите обаждания и въпроси на зрелостници, родители и граждани, дали наистина  резултатите от държавните зрелостни изпити  за 2014 г.са обявени на официалната страница на Министерството на образованието и науката, уточняваме следното:

Резултатите от матурите ще са готови до 9 юни 2014 г. и ще бъдат публикувани на електронния адрес http//rezultati.zamaturite.bg. Срещу ЕГН и входящ номер всеки зрелостник ще може да провери оценките си.

Разпространяваната в момента информация, че на сайт са публикувани резултатите от държавните зрелостни изпити е невярна, а въпросната интернет страница няма нищо общо с Министерството на образованието и науката.

# 866
http://www.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=658
Във връзка със зачестилите обаждания и въпроси на зрелостници, родители и граждани, дали наистина  резултатите от държавните зрелостни изпити  за 2014 г.са обявени на официалната страница на Министерството на образованието и науката, уточняваме следното:

Резултатите от матурите ще са готови до 9 юни 2014 г. и ще бъдат публикувани на електронния адрес http//rezultati.zamaturite.bg. Срещу ЕГН и входящ номер всеки зрелостник ще може да провери оценките си.

Разпространяваната в момента информация, че на сайт са публикувани резултатите от държавните зрелостни изпити е невярна, а въпросната интернет страница няма нищо общо с Министерството на образованието и науката.

за 12 клааааас е

# 867
  • Бургас сити
Здравейте, мили мами.
Видно е, че нервите вече не издържат, както е всяка година по това време, в очакване на резултатите.
Още вчера в сайта на РИО -Бургас излезе съобщение, че резултатите ще бъдат ясни на 4.06. до 17 ч. И тъй като това става едновременно за цялата страна, няма как в другите градове да излязат по-рано.
Имаше няколко въпроса за гр. Бургас.
Наборът в Бургас тази година е около 3 600 седмокласници, което е с около 200 повече от предходната.
Работите на децата за гр. Бургас могат да се проверяват на 5.06, 6.06 и 9.06.2014 г. в ОУ "Васил Априлов" , ет.1, стаи 10 и 11 съответно за БЕЛ и за МАТ. Относно гнездата, където може да подавате заявления за 1 и 3 класиране - има ги на сайта на РИО - Бургас още от началото на м. април, 5 училища са. Не е нужно да търсите предварително откъде да си изтеглите заявленията и кодовете на училищата. В гнездата ще ви предоставят всички необходими бланки, информация и т.н.
Един съвет - направете си предварително копие на удостоверението за завършен 7 клас - и от двете му страни, което  да представите в гнездото, заедно с другите необходими документи - служебна бележка с оценките от положените изпити / дава се до 13 юни от училището, в което учите/, медицинско, необходимо за професионалните гимназии и ПМГ с профил информатика.
Стискам палци за високи резултати на всички дечица, в което не се и съмнявам.
Успех, кураж и колкото се може по-спокойно дочакване на оценките! Hug

# 868
Относно това за проверка на резултати  #Cussing out #Cussing out мен не ме намирааааааа  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out ще има бой #2gunfire #2gunfire

НЕ ВИ НАМИРА, ЗАЩОТО САЙТА НЕ Е ЗАРЕДЕН ОЩЕ С РЕЗУЛТАТИ....

Лъжат те гадните лелки, не им вярвай!
Резултатите отдавна излязоха, а тези, които не ги намират са с анулирани матури.

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 20:05 от kodbg

# 869
  • Русе
Ей Код, не шашкай детето, Simple Smile то е достатъчно шашнато. Направо ги съжалявам децата. Щерката звъни през час да пита има ли нещо, че на телефона и нищо нямало. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт