СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 888
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Sash, това е изискване за самия изпит и най-вероятно само в това училище.
Принципно, при подаване на заявлението вече трябва да има медицинско.

Ми може и други училища да го искат. Аз на това съм попаднала. Всеки трябва да следи това, което го интересува, аз го споделих за тези, които случайно не са обърнали внимание.

# 841
  • на вълнолома
Привет! Не съм чела темите от 23.5., защото на мига забравихме за тази луда учебна година и за изпитите, направо като за ваканция се настрои синът ми още тогава. Днес си викам - да се връщам към темата, че най-много организационните въпроси ме притесняват, тъй като не знам нищо. Сигурно е питано и отговаряно много пъти, но не мога да търся... Ако на някого му се занимава с моите въпроси (ако не, няма проблем, ще намеря с малко повече усилия)  (ВАРНА)

1. ЗАЯВЛЕНИЕТО за класиране (ако така се нарича) - къде може да се намери
2. Къде са кодовете за паралелките - някакъв справочник трябва да купя или онлайн
3. Какви са другите документи освен заявлението за класиране.
4. Зная, че е далече, но: какви са документите за записване в новото училище (или всяко училище си ги казва?)
5. Друг - НЕ родител (а баба или родител на приятел) може ли да запише детето. Точно по време на записването от първо  класиране ще сме на европейски турнир (Yu-Gi-Oh).

Това е засега - само ако някой има много свободно време и му се занимава. Сигурна съм, че всичко ще се изясни постепенно, но аз искам всичко сега  Laughing, лошо ми става като има да се попълват/подават документи.
За изпити и резултати не съм се притеснявала особено, но сега ми е много странно, че с едно действие (избора на училище) ще се определят много неща за години напред.

За Бургас ще ти кажа, едва ли ще е различно и във Варна.
За 1. и 2.  в училището, в което ще се записвате за първо класиране ще има изнесени специалностите по училища с кодове, от там е и заявлението. Класната на моя каза, че освен кода, трябва да изпишем и наименованието на паралелката. Това го има в РИО, аз от там си изпринтих - упътване, в което всичко е записано(кое, как, къде, срокове) и кодове с професии и балообразуване за 2014
За 3. Необходими документи:
   Заявление за участие в първи етап на класиране, по образец, с подредени желания-учениците могат да кандидатстват за приемане в неограничен брой училища;
   Копие от Удостоверението за завършен VІІ клас, като представят за сверяване и оригинала;
   Копие на Служебната бележка за оценките от положените приемни изпити - само когато ученикът кандидатства за прием в училища в друга област;
   Кандидатите за профил ”Изкуства” и за специалности от професии представят копие от медицинско свидетелство, издадено от лекуващия лекар на ученика, удостоверяващо, че профилът и специалностите от професии не са противопоказни за здравословното състояние на ученика.
При подаване на документите учениците представят за сверяване оригиналите на документите
За 4.  незная, ще се заинтересувам и аз, но по-нататъки .
А колкото за 5. незная, но аз след 8 клас ходих сама да подавам документи за класиране и записване после.
Дано съм ти била полезна!

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 18:14 от peikovaaa

# 842
Привет! Не съм чела темите от 23.5., защото на мига забравихме за тази луда учебна година и за изпитите, направо като за ваканция се настрои синът ми още тогава. Днес си викам - да се връщам към темата, че най-много организационните въпроси ме притесняват, тъй като не знам нищо. Сигурно е питано и отговаряно много пъти, но не мога да търся... Ако на някого му се занимава с моите въпроси (ако не, няма проблем, ще намеря с малко повече усилия)  (ВАРНА)

1. ЗАЯВЛЕНИЕТО за класиране (ако така се нарича) - къде може да се намери
2. Къде са кодовете за паралелките - някакъв справочник трябва да купя или онлайн
3. Какви са другите документи освен заявлението за класиране.
4. Зная, че е далече, но: какви са документите за записване в новото училище (или всяко училище си ги казва?)
5. Друг - НЕ родител (а баба или родител на приятел) може ли да запише детето. Точно по време на записването от първо  класиране ще сме на европейски турнир (Yu-Gi-Oh).

Това е засега - само ако някой има много свободно време и му се занимава. Сигурна съм, че всичко ще се изясни постепенно, но аз искам всичко сега  Laughing, лошо ми става като има да се попълват/подават документи.
За изпити и резултати не съм се притеснявала особено, но сега ми е много странно, че с едно действие (избора на училище) ще се определят много неща за години напред.

1. Има го в pdf формат. Търси го: Заявление за участие в първи/трети/етап на класиране след положени изпити за приемане в държавните и в общинските училища след завършен VII клас
2. Кодовете се попълват на място в училището-гнездо. http://rio-varna.bg/images/files/zapoved_gnezda_31052014.pdf
3. Заявление, копие на удостоверението за завършен 7 клас, копие на медицинско/за професионалните гимназии и изкуства/. Носят се и оригиналите за сверяване.
5. Тук може би трябва да се обадиш в РИО, за да ти кажат какво е необходимо.

# 843

и аз преди малко го гледах и в последния момент видях, че е старо
Лошото е, че за някой градове -извън София, Варна, Пловдив -
статистиката е мисия невъзможна

vesito70, няма невъзможни цели за бг-мамите.
Ще помагаме. Дай имейл на Вашето РИО. Ще им пуснем 100-200 мейла и ще имате статистика.

Методът работи, пробван е от предния набор. Миналата година и в София се правиха на "утрепани" - статистиката беше през 1/2 единици. След масовата атака, пуснаха през 1 стотна  hahaha

Знам, че не вярвате, но ако сме сплотени, много неща можем да сменим.

Малко смях: преди НВО по БЕЛ, чета тук, че някои квестори си говорят високо и пречат на децата. Съветът от опитни мами е, детето да ги помоли за тишина. Споделям с малката вашия опит и тя пита: "Ако не млъкнат, какво да направя?".
Аз: "Само им кажи, на мама хобито й е да пише жалби." За протокола, не се е наложило да моли за тишина.

bouquet благодаря за подкрепата
а иначе мейла е iomon-vidin@dir.bg

# 844
Vesito70 и alex737,

нека излезе първата статистика, която ни харесва (през 1-2 стотни), за да я даваме за пример. Mr. Green срок: утре или в в други ден.
През това време ще подготвя и пусна тук типово "злобно" писъмце до другите РИО-та с копие до МОН.
И мамите от темата започваме хакерската атака.  #2gunfire (за да тече по-бързо времето, можем да правим залагания за колко време ще реагират)

# 845
Vesito70 и alex737,

нека излезе първата статистика, която ни харесва (през 1-2 стотни), за да я даваме за пример. Mr. Green срок: утре или в в други ден.
През това време ще подготвя и пусна тук типово "злобно" писъмце до другите РИО-та с копие до МОН.
И мамите от темата започваме хакерската атака.  #2gunfire (за да тече по-бързо времето, можем да правим залагания за колко време ще реагират)

newsm74   

# 846
Vesito70 и alex737,

ИСКРЕНИ БЛАГОДАРНОСТИ..... Hug

# 847

УСПЕХ на всички седмокласници!!! Нека ние да сме по-спокойни, а децата ни да са по-щастливи и обичани!

ПРОВЕРКА НА РЕЗУЛТАТИ

Архив - темите на набор 2000:
Скрит текст:
Преди училище:
тема 1 - Предучилищници, тема 2 - Предучилищници, тема 3 - Предучилищници
Първи клас:
тема 4 - Да кажем дружно "Добър час" на нашите деца във първи клас, тема 5 - Да кажем дружно "Добър час" на нашите деца във първи клас, тема 6 - Първокласници, тема 7 - Първокласници, тема 8 - Първокласници, тема 9 - Първокласници, тема 10 - Първокласници, тема 11 - Първокласници, тема 12 - Първокласници, тема 13 - Първокласници, тема 14 - Първокласници, тема 15 - Първокласници, тема 16 - Първокласници, тема 17 - Първокласници във ваканция
Втори клас:
тема 18 - Второкласници ура!!/Набор 2000/, тема 19 - Второкласници, тема 20 - Второкласници, тема 21 - Второкласници, тема 22 - Второкласници, тема 23 - Второкласници, тема 24 - Второкласници
Трети клас:
тема 25 - Раничката стегнах аз, вече съм във ТРЕТИ клас, тема 26 - Раничката стегнах аз, вече съм във ТРЕТИ клас, тема 27 - Таблицата зная аз, вече съм във ТРЕТИ клас, тема 28 - Всички пазят тишина в ТРЕТИ клас не е шега
Четвърти клас:
тема 29 - Четвъртокласници Успех, тема 30 - Четвъртокласници
Пети клас:
тема 31 - Петокласници сме ние и от учене не се боиме!, тема 32 - В ПЕТИ КЛАС всичко ново е за нас, тема 33 - ШЕСТОКЛАСНИЦИ ,
Шести клас:
тема 34 - В ШЕСТИ КЛАС внимавам в час , тема 35 - ШЕСТИ КЛАС привършвам аз, тема 36 - СЕДМИ КЛАС застрашително близо пред нас!,
Седми клас:
тема 37 - СЕДМИ КЛАС не ще уплаши нас! Прас!, тема 38 - СЕДМИ КЛАС ... апосиопеза, тема 39 - СЕДМИ КЛАС - пробни изпити в захлас, тема 40 - СЕДМИ КЛАС - ще бъдем ли през зимната ваканция пас? ,  тема 41 - Седми клас преполовихме - заедно тревожихме се и се веселихме!, тема 42 - СЕДМИ КЛАС - чувства се вече напрежение у нас, тема 43-СЕДМИ КЛАС колкото краят наближава, тук все по-интересно става, тема 44-Седмокласникът се стяга финални метри да пробяга, седмична (16.05-22.05) Седмокласник здраво учи, няма как да не сполучи! , седмична (23.05-29.05) СЕДМОКЛАСНИЦИ се трудят за здравите нерви на майките си

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ:
Министерството рече и отсече - за кандидат-гимназистите
РИО регионални инспекторати
РИО - София град
Полезни справки, любезно предоставени от УЦ Регалия:
Календарен график
Държавен план за профилирани паралелки с чужди езици

Скала за оценяване на НВО по предметите освен БЕЛ и Математика:

Относно това за проверка на резултати  #Cussing out #Cussing out мен не ме намирааааааа  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out ще има бой #2gunfire #2gunfire

# 848
И аз се нареждам на опашката за обстрела на РИО и МОН - и за статистиката, и за копие от работата на детето.

# 849
Уфффффффффффф,няма нищо! Twisted Evil #Cussing out smile3511

# 850
  • Русе
Успокой се, нямам, никого не намира още. Не са излезли резултатите

Я се вземете в ръце, съвсем изтрещяхте.

# 851

УСПЕХ на всички седмокласници!!! Нека ние да сме по-спокойни, а децата ни да са по-щастливи и обичани!

ПРОВЕРКА НА РЕЗУЛТАТИ

Архив - темите на набор 2000:
Скрит текст:
Преди училище:
тема 1 - Предучилищници, тема 2 - Предучилищници, тема 3 - Предучилищници
Първи клас:
тема 4 - Да кажем дружно "Добър час" на нашите деца във първи клас, тема 5 - Да кажем дружно "Добър час" на нашите деца във първи клас, тема 6 - Първокласници, тема 7 - Първокласници, тема 8 - Първокласници, тема 9 - Първокласници, тема 10 - Първокласници, тема 11 - Първокласници, тема 12 - Първокласници, тема 13 - Първокласници, тема 14 - Първокласници, тема 15 - Първокласници, тема 16 - Първокласници, тема 17 - Първокласници във ваканция
Втори клас:
тема 18 - Второкласници ура!!/Набор 2000/, тема 19 - Второкласници, тема 20 - Второкласници, тема 21 - Второкласници, тема 22 - Второкласници, тема 23 - Второкласници, тема 24 - Второкласници
Трети клас:
тема 25 - Раничката стегнах аз, вече съм във ТРЕТИ клас, тема 26 - Раничката стегнах аз, вече съм във ТРЕТИ клас, тема 27 - Таблицата зная аз, вече съм във ТРЕТИ клас, тема 28 - Всички пазят тишина в ТРЕТИ клас не е шега
Четвърти клас:
тема 29 - Четвъртокласници Успех, тема 30 - Четвъртокласници
Пети клас:
тема 31 - Петокласници сме ние и от учене не се боиме!, тема 32 - В ПЕТИ КЛАС всичко ново е за нас, тема 33 - ШЕСТОКЛАСНИЦИ ,
Шести клас:
тема 34 - В ШЕСТИ КЛАС внимавам в час , тема 35 - ШЕСТИ КЛАС привършвам аз, тема 36 - СЕДМИ КЛАС застрашително близо пред нас!,
Седми клас:
тема 37 - СЕДМИ КЛАС не ще уплаши нас! Прас!, тема 38 - СЕДМИ КЛАС ... апосиопеза, тема 39 - СЕДМИ КЛАС - пробни изпити в захлас, тема 40 - СЕДМИ КЛАС - ще бъдем ли през зимната ваканция пас? ,  тема 41 - Седми клас преполовихме - заедно тревожихме се и се веселихме!, тема 42 - СЕДМИ КЛАС - чувства се вече напрежение у нас, тема 43-СЕДМИ КЛАС колкото краят наближава, тук все по-интересно става, тема 44-Седмокласникът се стяга финални метри да пробяга, седмична (16.05-22.05) Седмокласник здраво учи, няма как да не сполучи! , седмична (23.05-29.05) СЕДМОКЛАСНИЦИ се трудят за здравите нерви на майките си

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ:
Министерството рече и отсече - за кандидат-гимназистите
РИО регионални инспекторати
РИО - София град
Полезни справки, любезно предоставени от УЦ Регалия:
Календарен график
Държавен план за профилирани паралелки с чужди езици

Скала за оценяване на НВО по предметите освен БЕЛ и Математика:

Относно това за проверка на резултати  #Cussing out #Cussing out мен не ме намирааааааа  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out ще има бой #2gunfire #2gunfire

НЕ ВИ НАМИРА, ЗАЩОТО САЙТА НЕ Е ЗАРЕДЕН ОЩЕ С РЕЗУЛТАТИ....

# 852
  • София
Мами, успокойте се.. Още преди n на брой страници Хари10 написа, че  от МОН са дали изявление, че резултатите ще излязат утре. Peace

# 853
"Цъкайте " на Канал1 - любимата ни министър Клисарова ще говори за учебниците.

# 854
  • някъде ... тук ...
Няма как да те намери, няма резултати още Simple Smile

нещо за 12-класниците и възможностите на някои Crazy

Общи условия

Активация на акаунт