СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 97 273
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 555
  • София
dor , бързо възстановяване  Hug
А списъците в училище с името на детето ли излизат или пак се проверяват с номера от служ. бележка ?

По спомен от голямата ми дъщеря, май по име и номер. Поне така беше преди 4 години.

# 556
Аз не виждам никакъв смисъл да се проверяват работите, но моят мъж държал да види по математика какво е писала девойката. Не ми се вярва да се засили да ходи, но ако настоява наистина, ще му дам едно валидолче и да ходи  Mr. Green Като иска да си вдига и без това достатъчно високото кръвно. Rolling Eyes

# 557
май са с имена, ама то все тая - като си знае хлапето номера, не е проблем.

# 558
Тя Яна на 4.06. е на матура по рисуване и няма да ходи на училище.
Но ще минем после през училището да видим и там какво са изнесли .

# 559
  • София,Младост 3
мерси за пожеланията. А иначе наистина не мога да ходя, защото има и разкъсани връзки Sick

# 560
Някъде четох, че ако искаме да се запознаем с изпитните работи на ученика, трябва да подадем заявление.
Някой запознат ли е каква точно е процедурата, за да можем да видим писмените работи? Подава ли се заявление предварително и къде?

# 561
  • София
Лоша работа, dor, оправяй се!
Това с връзките не е добре. Не знам на кое е скъсана връзката, но ето ти темичка да си четеш, ако искаш /дано не е за теб, де/
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=331845.600

# 562
Stela , това е изнесено като информация в Пловдивското РИО :
Съгласно заповед на началника на РИО – Пловдив учениците, които желаят да се запознаят с изпитните си работи, могат да направят това в присъствието на родител или настойник както следва:

На  6 юни 2014 г. от 09.00 до 17.00 часа в СОУ „Свети Софроний Врачански”, гр. Пловдив, ЖР „Тракия”, ул. "Съединение" №53, по български език и литература и по математика;
На 10 юни 2014 г. от 09.00 до 17.00 часа в СОУ „Свети Константин-Кирил Философ”, гр. Пловдив, ул. „Георги Кондолов” № 44а, по изобразително изкуство.
Не се разрешава изнасяне, копиране или преписване на изпитните работи.

Никъде не пише , че се изисква подаване на молба .
Предполагам и в другите градове ще е така . Провери във вашето РИО.

# 563
Но и никъде не пише, че не може да бъде снимана с телефон или таблет, примерно...
Това отнемане на правото да си търсиш правата и на мен ми идва в повече. И много ми се иска някоя година да се намери родител-юрист, който на правно ниво, с правни аргументи да им разкаже играта на другарите и другарките от МОН. Защото това, че са го написали, не означава, че е законно.
Просто плачат да бъдат осъдени!

# 564
Някъде четох, че ако искаме да се запознаем с изпитните работи на ученика, трябва да подадем заявление.
Някой запознат ли е каква точно е процедурата, за да можем да видим писмените работи? Подава ли се заявление предварително и къде?

На място, в самото училище, където ще се гледат работите, ще се дават готови бланки, които се попълват и разписват.

# 565
  • София
Но и никъде не пише, че не може да бъде снимана с телефон или таблет, примерно...
Това отнемане на правото да си търсиш правата и на мен ми идва в повече. И много ми се иска някоя година да се намери родител-юрист, който на правно ниво, с правни аргументи да им разкаже играта на другарите и другарките от МОН. Защото това, че са го написали, не означава, че е законно.
Просто плачат да бъдат осъдени!

Не е позволено да се снима работата. Това го няма никъде по света:)

# 566
Благодаря за информацията.
Снимането е "копиране" - независимо от носителя, копието си е копие - хартиено или електронно.

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 20:14 от Stela..

# 567
Здравейте, мами, вярно ли е че са изнесли резултатите. Пише по разни сайтове..., но аз не намирам

# 568
  • София
Здравейте, мами, вярно ли е че са изнесли резултатите. Пише по разни сайтове..., но аз не намирам

Аз мисля, че независимо от приказките, резултатите ще бъдат обявени на 04.06. Часът може и да е малко по-рано, но надали ще е предния ден.

# 569
Кажете, моля, в кои сайтове има такава информация?

Общи условия

Активация на акаунт