Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 639
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Бижy и Scintillia, охладихте ми фитилите, мерси!  Hug Hug Сега поне мога спокойно да си чакам, докато ми се появи лесна възможност за тест на този Ермес.  Grinning

# 136
Здравейте, момичета. Имам спешен въпрос Blush
Получих парфюма PIERRE CARDIN STYLE FOR WOMEN и сега се чудя да го отворя ли изобщо или да го сменя - имам такава възможност, не че избора във въпросната парфюмерия е голям. Не намирам и ревюта и няма къде да го пробвам. Praynig

Така и не отворих парфюма, нито го тествах, а го замених за Boss Femme по ваши описания и на Натали Никол. Харесвам го много и мисля, че бих могла да го нося не само през пролетта Hug

# 137
  • The Evergreen State
Включвам се да споделя колко много харесах Парфюм Инициала Шалимар. Другият който много харесах е Пантерата на Картие. Май нищо няма да купувам засега понеже и двата не са за горещините, засега пръскам МЧР ЕДТ, може и да изкарам лятото с нея + една омния на булгари и да се зарадвам есента с някой от горните два.

# 138
  • Germany
Бижy и Scintillia, охладихте ми фитилите, мерси!  Hug Hug Сега поне мога спокойно да си чакам, докато ми се появи лесна възможност за тест на този Ермес.  Grinning
Петя, ако познаваш Есенс на НР е почти същото, като да пробваш Hiris на Ермес. Ирисът на Ермес е една идея по-млечен, по-бистър, в началото дава усещането за невероятна чистота и за тяло след душ. Спомням си, че го напръсках на едно летище и щях да умра, докато кацна, въобще не мога да понеса толкова чист и сапунен парфюм. Есенс ми влияе по същия начин  Sick.
Не харесвам и мазен и грудков ирис, какъвто усещам в Шалимар Инисиал, в Bois d`Iris на TDC. Не го харесвам и в Ирис Юкиое на Ермес, там пък е прекалено прозрачен и цветен за мен, прекалено момичешки, но пък мисля, че точно този на теб ще ти допадне Peace
Моят любим ирис го знаете Mr. Green. Другите ми любими ириси са в Ирис Тайзо и в Градската кралица, или поне върху мен звучат много различно и уникално. Обичам ги и трите Heart Eyes
Сега няма да ми се смеете, обаче от два дни съм влюбена в блотера, който е напръскан с http://www.fragrantica.com/perfume/Lacoste/Eau-De-Lacoste-Sensuelle-22335.html Heart Eyes
Привлече ме прекрасната хипнотизираща тъмносиня топка, толкова чиста, толкова лъскава и толкова дълбока, като дълбини на море. Напръсках го на блотер и се пренесох в градината на баба ми, с цъфналите миниатюрни розови цветчета на младия грах, напоени с младежка сладост, с млечнозелените стъбла и сладки шушулки, които късах упорито, а баба ми все ми се караше, че от мен едно грахче нямало да остане в градината. Ароматът се допълва от големи уханни гладиоли Shocked. Знаете, че не обичам цветни парфюми, но този наистина беше откритие за мен, два толкова редки и забравени аромата на млад грах и гладиоли открих в него. В работата ме съсипаха от майтап откъде знам как мирише млад грах и щях да падна, когато пирамидата във фрагрантика го потвърди bowuu. И изненадите не свършват дотук. В базата са заложили на чудна гурме сладост, такава, която не ти додява с присъствието си, а е мека, с аромат на ядки и памук. Много женствен парфюм и изключително присъствен. Красавец! Два дни душа блотера като наркоман. Всички колеги го харесаха, някои го поръчаха и сега чакам да видя на разносване как ще се представи. Напомняше ми на нещо познато и майка ми подсказа, че й прилича на стария лилав Клин Дойл, ако си го спомняте. Бижу, много искам да чуя твоето мнение за този парфюм, мисля, че е много, много твой Peace. Също мисля, че Бубанка ще го хареса и ще й напомни малко на Eau de Cologne du 68 Guerlain Peace

# 139
Бижy и Scintillia, охладихте ми фитилите, мерси!  Hug Hug Сега поне мога спокойно да си чакам, докато ми се появи лесна възможност за тест на този Ермес.  Grinning
Петя, ако познаваш Есенс на НР е почти същото, като да пробваш Hiris на Ермес. Ирисът на Ермес е една идея по-млечен, по-бистър, в началото дава усещането за невероятна чистота и за тяло след душ.
no Никаква гаранция, че като познаваш Есенс НР ще усетиш Ириса на Ерме(с). Имам и много харесвам Есенс, но нищо не усещам от Ириса, както вече писах.

Бижу, много искам да чуя твоето мнение за този парфюм, мисля, че е много, много твой Peace.
Ами ще трябва да го пробвам пак. При първия тест в Драка, където са... като залепени за теб сякаш имам вид на масов грабител на парфюмерии, дори теста не ми беше приятен, за да добия правилно впечатление за парфюма. Но, да, грахът го има. Аз съм яла зрънца млечен грах в още зелена шушулка като дете и розовите цветчета помня и този парфюм има такъв сладък млечен грахов вкус точно! Мисля като теб до тук, но нататък не знам... Thinking При първи тест не можа да ме възторгне достатъчно, но съм отбелязала, че го харесвам! Явно ще трябва да го тествам пак. Не го намирам за силно цветен, някак млечно го усещам, което пък никак не ми кореспондира с бутилката му.  Rolling Eyes Нещо от Blanc Paul & Joe или от Style Jil Sander откривам сякаш. Може и да бъркам. След втори тест ще мога да кажа повече.

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 18:51 от Бижy

# 140
  • виртуално
  ... Напомняше ми на нещо познато и майка ми подсказа, че й прилича на стария лилав Клин Дойл, ако си го спомняте. ... ще й напомни малко на Eau de Cologne du 68 Guerlain Peace

с тези думи направо ме прободе в сърцето   bouquet
от години издирвам заместник на лилавия Клин Дойл

# 141
Момичета, в новата книжка на Дъглас има реклама на Ермес, тук коментирата усилено, да не би да ги предлагат у нас вече?  Simple Smile

# 142
Това си го пропуснала.

Цитат
HERMÈS coming soon...   Simple Smile
какво значи това?
Сигурно ще стъпват официално на БГ пазар Grinning.
Много,  много скоро...

# 143
  • Варна
Пак поствам, но...някой да е виждал този парфюм някъде?
http://saudi.souq.com/sa-en/verona-6366701/i/

АААаадски е сладък, моят тип сладникавост, втори като него няма..Когато се пръснеш един път и цялата стая замирисва и стои с часове. Уникат!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 144
  • София
Момичета, в новата книжка на Дъглас има реклама на Ермес, тук коментирата усилено, да не би да ги предлагат у нас вече?  Simple Smile

Другият петък в Дъглас,но не всичко.

# 145
  • София

АААаадски е сладък, моят тип сладникавост, втори като него няма..Когато се пръснеш един път и цялата стая замирисва и стои с часове. Уникат!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Знаеш ли как се казва брандът? Доколкото се ориентирам, е някаква арабска марка и освен от ибей или евентуално от сайта на марката, не вярвам да се намери някъде.

# 146
  • Варна

Знаеш ли как се казва брандът? Доколкото се ориентирам, е някаква арабска марка и освен от ибей или евентуално от сайта на марката, не вярвам да се намери някъде.

Не,за съжаление...знам само,че се казва Верона и това е  Cry Cry Cry от години търся аромат, който да ми пасва перфектно и накрая като го открих, какво стана...

# 147
  • някъде под слънцето...
Здравейте парфюмни
напоследък забелязвам странен парадокс.Парфюмите ми стават по трайни и издържат доста повече.
Вчера бях с Палома. Едт.След работа ходих на парфюмни проучване.Пробвах Уда и кожата на Акуа ди Парма, Казбах на Пиге един Уд от приветста на Гучи и новото приве на Армани.Уж все тежка артилетия.След няколко часа Палома погълна всички.Тази сутрин се полях с Каботин едп.Сега отново се прокрадват нотки на Палома.Голям хищник е.След вчерашната диверсия с Ниш аромати, снощния и сутрешния душ, обилнатс доза Каботин едп, все още не се е предала, а не я ползвах  защото ми изглеждаше лайт.

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 21:54 от sl

# 148
  • в 1001-та нощ
...
Сега няма да ми се смеете, обаче от два дни съм влюбена в блотера, който е напръскан с http://www.fragrantica.com/perfume/Lacoste/Eau-De-Lacoste-Sensuelle-22335.html Heart Eyes
Скрит текст:
Привлече ме прекрасната хипнотизираща тъмносиня топка, толкова чиста, толкова лъскава и толкова дълбока, като дълбини на море. Напръсках го на блотер и се пренесох в градината на баба ми, с цъфналите миниатюрни розови цветчета на младия грах, напоени с младежка сладост, с млечнозелените стъбла и сладки шушулки, които късах упорито, а баба ми все ми се караше, че от мен едно грахче нямало да остане в градината. Ароматът се допълва от големи уханни гладиоли Shocked. Знаете, че не обичам цветни парфюми, но този наистина беше откритие за мен, два толкова редки и забравени аромата на млад грах и гладиоли открих в него. В работата ме съсипаха от майтап откъде знам как мирише млад грах и щях да падна, когато пирамидата във фрагрантика го потвърди bowuu. И изненадите не свършват дотук. В базата са заложили на чудна гурме сладост, такава, която не ти додява с присъствието си, а е мека, с аромат на ядки и памук. Много женствен парфюм и изключително присъствен. Красавец! Два дни душа блотера като наркоман. Всички колеги го харесаха, някои го поръчаха и сега чакам да видя на разносване как ще се представи. Напомняше ми на нещо познато и майка ми подсказа, че й прилича на стария лилав Клин Дойл, ако си го спомняте. Бижу, много искам да чуя твоето мнение за този парфюм, мисля, че е много, много твой Peace. Също мисля, че Бубанка ще го хареса и ще й напомни малко на Eau de Cologne du 68 Guerlain Peace

Аз го носих известно време, докато бях бременна и се чудих на какво ми напомня, вероятно гладиолите Simple Smile

# 149
  • София
На мен пък Lacoste ми заприлича на Lanven ME и веднага го отхвърлих, защото МИ ми даде много гадна нотка на моята кожа.
Може пак да го разгледам, ама наесен.

Общи условия

Активация на акаунт