Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 83 775
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Аз само тях използвам  Wink

# 661
  • Варна
Благодаря!
Ще взема да ги пробвам. Досега ползвах на Лидл.

# 662
# 663
Лошо, много лошо се очертава за семейния бюджет  ooooh! Толкова неща си харесах...

# 664
  • оттам, откъдето започва България
От тази брошура нищо не ми хвана окото.  Weary

# 665
На мен рибите ми хванаха окото...пъстървата и сьомгата, също ориза Панино, минералната вода и  универсалния капак, че имам много тигани с различни размери, за които ми трябва понякога капак...

Персила го харесвам много, даже повече от Омо-то,  имам от предната промоция...но пак може да взема

# 666
  • Пловдив
От Персила гел или прах използвате?  newsm78

# 667
  • Sunshine state
Аз ползвам прах,но не съм доволна- не изпира елементарни петна.

# 668
Не е баш по темата,но Персил си купувам от турския,харесва ми доста повече от този на Кауфланд.

# 669
Като сме на тема перилни препарати, съм убедена, че в Кауфланд когато е на промоция течен перилен препарат или омекотител са разредени, за което много съжалявам!

# 670
  • Mediterraneo
Не е баш по темата,но Персил си купувам от турския,харесва ми доста повече от този на Кауфланд.

Аз също, напоследък взех да купувам само него. Но като цяло съм доволна от марката, пера с Персил вече 10 години.

# 671
  • Sunshine state
Може турският да го бива,но този от Кауфланд изобщо не може да изпере и най-малкото петно. Ние нямаме лекьосани дрехи,а само нещо инцидентно предимно по дрехите на малката. Е,налага се да припирам на нова сметка със сапун за петна след пералнята.  Rolling Eyes С ОМО всичко си излиза.  Peace

# 672
  • Пловдив
  bouquet Благодаря ви за спестените парички, момичета! Ще пропусна Персил-а  Mr. Green

# 673
Извинете ме за въпроса, но кой е турския Персил?

# 674
  • Mediterraneo
Т.нар. паралелен внос- по разни пазари и магазинчета се предлагат внесени от Турция прахове, омекотители и всякакви други перилни и почистващи материали.

Общи условия

Активация на акаунт