Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 83 814
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Още вчера прегледах в-ка и си викам "бе нищо интересно няма".Обаче кисело мляко трябваше да взимам и днес,следобяд минах за да си взема само него.Е,познайте от 3 пъти какво стана?

# 706
Още вчера прегледах в-ка и си викам "бе нищо интересно няма".Обаче кисело мляко трябваше да взимам и днес,следобяд минах за да си взема само него.Е,познайте от 3 пъти какво стана?

Joy Joy Joy

Позната картинка... bowuu

# 707
Момичета  Hug никога не съм ползвала чаршафи на ластик,
и след като поразгледах асортимента и попитах нЕколко консултанта  Mr. Green
така и не ми се изясни за легло 115/190 см какъв точно размер чаршаф да търся  newsm78
Няма да се спи върху него, а е по- скоро за предпазване на матрака.
Благодаря предварително   bouquet

# 708
така и не ми се изясни за легло 115/190 см какъв точно размер чаршаф да търся  newsm78

Вкъщи всичките ми чаршафи са с ластици, много са ми удобни, шити са от хасе от майка. Купените, зависи колко ти е дебел матракът, имам два, които са с размерите на нашите матраци, но са от разтеглива материя и никога не са изпънати. Имам други от стегната материя, от едната страна стоят като мъхести едни такива, от другата са гладки, те се изпъват и изглеждат добре. Освен да вземеш един за проба и вече да преценяваш по-нататък. А защо само да пазят матрака? Сложи му един протектор, а чаршафите използвай ...........за чаршафи. Laughing Peace

# 709

Според мен единичен чаршаф ще ти свърши работа..мисля, че тях ги даваха за легло 90 см широко...

Аз един такъв единичен веднъж аха-аха да сложа на матрак 144/190, някакви милиметри ми се опряха само.. Laughing

# 710
Днес основно сладки неща накупих- течния шоколад нукрема, Милка, рула...Взех и от свинското филе на промоция - чудесно.Само маслините не ми харесаха

# 711
 #Cussing out Аз много се изкефих на клиновете с размери от настоящата промоция, но се оказа че са безобразно прозрачни и всъщност няма обикновени едноцветни С НОМЕРА.. ама проблемът си е в моя двор, 100 кила съм почти, и на всичкото отгоре 1.80, та все не мога да си намеря грамадния номер...

# 712
препоръчайте ми удобни и хубави възглавници .
преди имаше някакви на промоция в кауфланд за 40 лв ,тогава още не бях се наканила.  сега дали ги има пак?

# 713
http://praktiker-online.bg/product/90082/anatomichna-vazglavnitsa.html
От тази съм мн. доволна. Скоро купих втора, просто ми беше необходима, не че на първата/купувана преди година-две  Flutter/ и има нещо.

# 714

Joy Joy Joy

Позната картинка... bowuu
Нали?!?!? newsm71  Joy

mama irina ,мекичка ли е възглавницата?Днес изхвърлих две и точно се чудех от къде да купя две,три...

obi4anka ,течния шоколад и Милка-та са превъзходни  Heart Eyes От филето пък моя награби, наистина е чудно вкусно.То вчера за едното кисело мляко и тези неща ги награбихме  ooooh! Пък сме заринати от към сладки неща,ама дупето да има в запас  Whistling

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 04:37 от milenka333

# 715
Възглавницата не е от най-меките/ силиконови или мемори/. Пише, че е еко пух и вътре има специална вложка от пяна, която я прави някак средно мека. Според мен е много комфортна, купувала съм какви ли не, тази най- много ми допада. Дано не са развалили качеството. Когато купувах първата ми я препоръчаха катопо- качествена , тогава беше и по- скъпа.

# 716
mama irina ,благодаря ти  Hug

# 717
  • плевен
Здравейте.Не знам дали тук е мястото да питам....двоумя се за Ариел гел-а за бяло пране newsm78 От капсулите им съм разочарована,само мирише хубаво,а петната си стоят.Благодаря Peace

# 718
  • оттам, откъдето започва България
Най-добре почети в Перилни препарати и омекотители. Варно, че ще прочетеш различни мнения за видовете перилни препарати, но всеки си има различно усещане за хубаво пране.

# 719
  • Варна
Момичета, търся мнение за букетите от рози, които трябва да ги има от днес. Много ли са разцъфнали? Дали ще издържат до 15.9?

Общи условия

Активация на акаунт