Отговори
# 585
  • ул. "Мечтание"
Ели, брано та теб!  Hug

НЕщо, на което попаднах преди малко: Можем ли да имаме хубаво раждане въпреки страха? (на английски е)
Може да е полезно на някоя от вас. Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 22:45 от Нощни очи

# 586
  • Монреал, Канада
Момичета, можете ли да ми препоръчате нещо за нисък хемоглобин и кръвно  Sad  От месец вече пия желязо, но явно не ми помага особено, защото си се чувствам все така отпаднала и по цял ден ми се вие свят и ми се спи. Някъде мисля бях чела, че спирулината помага ... каквото и да е само ефект да има. Ако се сетите за нещо, ще ми е много полезно.

# 587
Момичета, да се похваля и тук Simple Smile
Ходих днес на преглед аз, и малко докито ми се скара, ама и си ми стана гадно и на мен де. Не че е казала нещо, което не знам. Каза ми че съм много дебеличка, и защо не съм отслабнала преди да забременея  Ами не можах, И нещо се чудя защо на всеки преглед ми мери тази шийка? Нали не е хубаво да се бърнчика отдолу, ако си без оплаквания? Като ме преглеждаше, през корема, малката реши, че ще поздрави докито и се разртита  Grinning Докито ме попита дали я усещам и аз казах, да. След това каза, че явно и малката страда от синдрома бяла престилка  Mr. Green Качила съм едно кило от последния преглед на 29.05. Така официално съм +8. Каза, че добре качвам и ако продължавам така, ще е добре  И днес пак се стреснах, че тази жена, ама винаги като изражда, все е с цезарово. Ако ми каже и аз да раждам така, май ще се разделим с нея! Не искам да раждам цезарово, освен ако не го налага нещо. Вчера ходих до личната и си взех направление за ендокринолог и днес с докито решихме, че най-добре да си направя теста за диабета в майчин дом. Преди години го правих при д-р Бояджиева и сега пак мисля при нея да го направя. Утре ако не забравя ще се обадя да видя кое и как  Аааа, забравих най-важното, вече тежим 1, 040 кг. в 26 г.с. Юхууууу  Heart Eyes Това е от мен  Simple Smile
Ако някоя от вас знае нещо за д-р Бояджиева в Майчин дом, нека сподели Simple Smile

# 588
Wickedly, никаква височина не бяха уцелили. Дара се роди 47 см., на долната граница.

емилия, и пари д ами дават не бих влязла нито в море, нито в басейн. мноооого ме е страх от инфекции Embarassed

колибри, чакай да видим какво ще е времето и ще обсъждаме гардероба Simple Smile така или иначе ще се питаме кой как облича бебето Simple Smile че с този преходен сезон, в който ще раждаме кой знае как ще е.

цвети, а ти защо ще правиш теста за диабета? не съм чула да имаш проблем с кръвната захар...
а за отслабването не се кори, аз като отслабнах преди раждането та кел файда - сега съм си върнала всичко до последното грамче...

иначе и аз имам за отчет:
вчера бях на преглед и бебето върви 3 седмици по-голямо в момента, а аз имам много контракции. сега лежа и се тъпча с магнезий. нещо съм се ошашкала Sad

# 589
Здравейте,бъдещи и настоящи мами.Днес се включих в групата да ви следя и да участвам,тъй като и аз чакам нашето бебче,което ще е момченце за началото на септември,терминът мие за 10.Пожелавам на всички ви оставащите месеци да минат леко и леко раждане.

# 590
  • София
Здравейте,бъдещи и настоящи мами.Днес се включих в групата да ви следя и да участвам,тъй като и аз чакам нашето бебче,което ще е момченце за началото на септември,терминът мие за 10.Пожелавам на всички ви оставащите месеци да минат леко и леко раждане.

Добре дошла, Тони  Hug Леко бременеене и само позитивни моменти:)

# 591
# 592
Добре дошла Toni87   Hug

Момичета, да ви се похваля,че най-накрая отидох на хематолог Laughing Имах направление от миналата седмица, но за мой късмет кабинета на хематолога беше в наводнената част на града, и се наложи да поизчакам. Прегледа ми старите изследвания (ходих при нея преди 2 г.) и новите, и каза че си имам анемия, защото и преди ХГБ ми е бил около 100,поне не е падал под 100 за сега. Правих изследване тогава, което пращахме до Сф, за да видим дали нямам таласемия минор(била наследствена), нямам такава. Предписа ми някаква немска фолиева к-на 3х1 и Б12, който ще ми бият веднъж седмично. Каза, че няма да дигнем ХГБ, но поне да се опитаме да го задържим на 100, което мен ме удовлетворява. Уредих се и с направление за нефролог, имам час за днес следобед, понеже ме поболяваха бъбреците и се оказа, че имам някаква инфекциика, заради която пия неоринал. До скоро си пиех само витамините и ми беше много добре, а сега имам цяла аптечка за щяло и нещяло, която изгълтвам всеки ден #Crazy Ако ми предпишат още нещо, ще трябва да си направя списък за приема на хапчета или като една приятелка да си нося кутийка с приготвената доза хапчета  Grinning ужас. Оплаках ви се набързо, но знам че поне ще разберете. ММ ме бъзика, че трябвало да си взема рецептурна книжка вече  Laughing  Хубав и слънчев ден от мен, мами  Hug

# 593
 welcome тони
Цвети , ти много добре се движиш с килограмите , не се притеснявай ..Някои хора са предразположени и доста по-лесно качват , това не е само от храната , въпрос на метаболизъм и начин на живот ..И аз виждам по улиците бременилки ,които имат крака колкото ръцете ми и тумпачета коклкото футболна топка , но аз не съм от тях ...познавам си тялото , първият път качих и сега ще кача.. не всички имаме този късмет ...
Да ви кажа при нас почивка това лято няма да има  Sad  ...само дето разпитвах къде да ходим ..
От началото на другия месец ще се преместим в по- широко жилище ,(от доста време сме си го набелязали този апартамент ) няма много за ремонт само трябва да се освежи и да се поръчат мебели за детската стая  newsm68 .Малката е много доволна ..аз също ще бъде добре за всички ни , ще си имаме и прекрасен изглед от терасата ..и ще трябват пари  ooooh! , но здрави да сме ..

# 594
Елч, не се шашкай  Hug Какво каза док, видяха ви се контракциите? Колко магнезий пиеш? А но-шпа?

Тони87, добре дошла и лека бременеене  Hug

# 595
Прочетох,че някои от вас вече са се подсигурили  с количка,исках да ви попитам на какъв вариянт сте се спряли в смисъл с един кош ,2 в 1 или 3 в 1 . Основната ми питанка е понеже идея си нямам ,реално летния кош ,който се предлага в последните дава вариянта до каква възраст може да се използва реално.Имам някакво опасение ,че докато се стигне до него и ще се окаже малък.

# 596
Здравейте, бъдещи мами!

Записвам се в темата. От Пловдив съм, на 32 г., термин на 26.09., чакаме момиченце, първа бременност.

Днес влизам в 7-ми месец. Simple Smile Ще поразгледам какво сте писали... аз малко късно влизам в темата....

Пожелавам на всички лека оставаща бременност и безпроблемно раждане! Simple Smile

# 597
  • ул. "Мечтание"
Привет!

Мнооого дълъг ден!  Crazy Добре че едната ми среща отпадна, та се прибрах по-рано.
Купих си тиган за палачинки. Ходих да купя подарък за Погачата, на която ще ходя в събота и купих пак дрехи за Зелката. Упс!  Whistling

Елч, дано се успокоят нещата при теб! Praynig

Цвети, надявам се всичко да е наред с изследването за диабета.

Тони87, добре дошла!  Hug
Моята количка е само с летен кош (който не би трябвало да се казва така, защото не се ползва само лятото  Rolling Eyes). Количката ми има пълно легнало положение и дефакто може да се използва от раждането докато има нужда от количка.  Peace

Рефлект  Hug

Емилия, дано ви е хубаво на новото място, макар и без лятна почивка тази година!  Hug

Crave, добре дошла!

# 598
а за отслабването не се кори, аз като отслабнах преди раждането та кел файда - сега съм си върнала всичко до последното грамче
И аз така - спирането на диетата и фитнеса, а и цигарите си каза думата. А имам още 3 месеца. По важно е, че сега не качваш драстично.

Тони, Крейв добре дошли.

Рефлект, аз рядко пия лекарства и сега съм #Crazy. ММ ми обеща кутийка като на бабите  ooooh!

Емилия - заслужава си щом е за нов дом.

Нощни  newsm64

Ние поръчахме количка, че беше на промоция. Другата седмица ще се похваля  fingerscrossed

# 599
Благодаря Нощни , дано да ни е хубаво  bouquet Честити покупки.
Аз сега се връщам от разходка , май доста взе да натежава тумпака , щом на мм му прави впечатление темпето , с което се движа   :animal071
Цвети аз за този диабет нищо не знам , моят доктор изобщо не ми е споменавал , кога е нужно да се прави това изследване и има ли някакви признаци , които подсказват  , че може би има проблем ?Дано всичко мине добре  baby_neutral
Crave  добре дошла , твоят термин е един ден след моя ..
Аз количка си купих от продавалника с два коша за новородено и летен , първият път ползвах комбинирана количка с пълно легнало положение ...

Общи условия

Активация на акаунт