Испански сериали - Тема 5

• 148 063
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Ямбол
Къде са качени 12 и 13 епизод на El principe? В замунда са до 11-ти. Знаете ли дали скоро ще се превежда 2-ри сезон?

Аз ги свалих оттук:

http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=el+principe&am … =1&searchrs=0

# 496
  • в града на атомното слънце :)
Къде са качени 12 и 13 епизод на El principe? В замунда са до 11-ти. Знаете ли дали скоро ще се превежда 2-ри сезон?
Тук http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents& … =1&hidexxx=on има всички серии.

# 497
Благодаря, много  bouquet Много ме зариби сериала, чакам с нетърпение превода на всички серии  Simple Smile

# 498
Тук http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents& … =1&hidexxx=on има всички серии.
http://seriali.club/
Тук ги има онлайн.

# 499
  • Ямбол
Преведен и качен е първи епизод на Las Aventuras Del Capitan Alatriste / Приключенията на капитан Алатристе:

http://zelka.org/details.php?id=442988

# 500
Снощи завърши Без самоличност - Sin identidad - по Antena 3. Последната за сезона и сериала 14 серия беше невероятна, аз лично я гледах още веднъж, за да й се насладя напълно. Няма да разкривам нищо, за да не ви разваля удоволствието.
За самия сериал като цяло бих казала, че може би не беше оценен толкова, колкото заслужаваше, докато се излъчваше - спрямо рейтинг и т.н. - и оставаше в сянка. Но определено е сериал, който си заслужава и бих го препоръчала на всеки. Навярно не е за всички вкусове - различен от Велвет, който има тази лека атмосфера на любов, музика и мода, както и от други испански сериали, които съм гледала - Via a vis, който също завърши първи сезон наскоро.
Sin identidad е "зрял", ако мога така да се изразя. В него щастливия край не е сигурен, ама изобщо, докато го гледаш, както е при някои продукции.
Мога да кажа, че това, с което извънредно много ме впечатли, е : на първо място - невероятно изградените персонажи и изключителният актьорски състав. Просто свалям шапка и колкото и награди да им дадат, ще са заслужени. Второ, историята и съдбата на персонажите са смислени - звучи странно, знам. С това искам да кажа, че разлика от други сериали - например Интернатът - неизяснени неща почти не остават. Има завършеност както в самия ход на историята, така и в персонажите, която е в синхрон с разказаното в хода на целия сериал.
В заключение, бих казала, че Без самоличност не е сериал единствено за отмъщението, както си помислих, когато видях трейлъра му преди да започне. Също е история за предателства, за избори, за семейството. Има както мрачни,така и много положителни моменти (макар че май първите бяха повече). Разказва също за любовта - в различните й форми, и за липсата й. Ииии спирам, че това се превърна в роман  Grinning
На тези, които не са го гледали - давайте, защото си заслужава!
Поздрави и дано да се правят още хубави сериали, на които да се наслаждаваме и да коментираме  Heart Eyes

# 501
  • София
Nymphadora, благодаря за отзива, ще го преслушам Sin identidad   Hug
Аз нещо не успях да харесам Bajo sospecha. Има недомислени неща, някак неубедителен ми е.

# 502
Аз нещо не успях да харесам Bajo sospecha. Има недомислени неща, някак неубедителен ми е.

Мда, и на мен ми се случи така с Bajo sospecha. Не е лошо замислен самият сериал, но имам чувството, че някои неща са просто маркирани, без задълбочаване, а и на някои персонажи можеха да им придадат малко повече дълбочина. Честно казано, очаквах повече от този сериал.
Също препоръчвам отново Министерството на времето, който за щастие превеждат. Самата аз не съм изгледала целия сезон - остават ми 2 от общо 8-те епизода - но е наистина оригинален и интересен сериал. Също да кажа, че в 4 епизод, който е преведен вече, има закачка с "Изабел" - който го е гледал, ще разбере.

Изобщо, напоследък ми е едно носталгично по отношение на испанските сериали - с финала на Без самоличност си спомних и за други вече приключили сериали. Punta escarlata например - беше кратък, но хубав криминален сериал; за Интернатът каквото и да кажа, е малко - той беше единствено по рода преживяване; разочароващ за мен бе края на Корабът и отчасти на Защитените.
Преживяване беше и Hospital central - тук мисля, че никой не го е споменавал, тъй като само луди като мен биха го изгледали целия - 20 сезона, 300 серии и 12 години в ефир. Лекарски е, напомня ми на "Спешно отделение", но ми харесва доста повече. Изпълен беше с много незабравими моменти и персонажи.
Също има и сериали, които съм ги оставила наполовина, поради липса на време - Doctor Mateo например е много чаровен сериал,разказва се за лекар, който се мести в малко крайбрежно градче и приключенията му там  Grinning . Изобщо има различни сериали, за всеки какъвто му е по вкуса.
Пак се отнесох с моите романи, извинявайте  Grinning Grinning

# 503
Има ли ги някъде преведени Hospital central и Doctor Mateo? Като цяло с приятеля ми много харесваме испанските сериали-актьорите, начина на игра, сценария. Корабът много го харесахме, въпреки слабия финал(може би се изчерпаха), Без силикон няма рай, Гранд Хотел, сега започнахме Ел принципе и много се запалихме, дано и края да ни хареса Simple Smile

# 504
Има ли ги някъде преведени Hospital central и Doctor Mateo? Като цяло с приятеля ми много харесваме испанските сериали-актьорите, начина на игра, сценария. Корабът много го харесахме, въпреки слабия финал(може би се изчерпаха), Без силикон няма рай, Гранд Хотел, сега започнахме Ел принципе и много се запалихме, дано и края да ни хареса Simple Smile

Няма ги преведени за жалост, аз съм ги гледала на испански.

# 505
Nyphadora,  много е приятно, че споделяш мнение - винаги човек може да научи нещо Simple Smile Напълно съм съгласна за Без самоличност. Пиши твоите романи - с удоволствие четем Simple Smile

Дими, радвам се за "Капитан,,," Сега го свалих, но чак другата седмица ще го гледам. Ако си го изгледала,  сподели мнение  Heart Eyes

# 506
Здравейте! Аз да попитам- Los nuestros само 3 серии ли ще бъде или аз с такова впечатление останах. Тъкмо се зарадвах, че ще гледам Бланка и той свърши 😀 Иначе следя и без самоличност. Наистина е много интересен

# 507
Здравейте! Аз да попитам- Los nuestros само 3 серии ли ще бъде или аз с такова впечатление останах. Тъкмо се зарадвах, че ще гледам Бланка и той свърши 😀 Иначе следя и без самоличност. Наистина е много интересен

Да, Los nuestros e само 3 серии, той по принцип се води минисериал. Иначе сериал с Бланка, който снимат в момента, е Carlos,Rey Emperador, за който май са писали по-назад в темата. Мернах някъде, че ще започват да го излъчват септември по TVE.

# 508
  • Ямбол
Дими, радвам се за "Капитан,,," Сега го свалих, но чак другата седмица ще го гледам. Ако си го изгледала,  сподели мнение  Heart Eyes

Не съм още. Почнах един американски сериал и две седмици карам само на него. Малко изостанах с изпанските, но ще наваксвам другата седмица.  Blush

Видях, че руснаците са продължили с превода на Гран Резерва. Сигурно ще се появят и бг субтитри по някое време.

Nyphadora, на мен също ми е много приятно да те чета.  Simple Smile

Баба и внучка  Grinning

Което ме подсеща - какво стана с преводът на Изабел?

# 509
Какви сте мили  Heart Eyes
Тъкмо преди малко видях, че са превели до края първия сезон на Bajo sospecha:

http://DMCA-removal-from-Google/list?search=bajo+sospecha&in … d=&field=name

Приятно гледане  Wink

Общи условия

Активация на акаунт