Испански сериали - Тема 5

• 147 805
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
.... За Velvet - бг. суб. все още няма. Чакаме превод. dami май  го гледа с руски суб, в "Мир испанских сериалов" - иска се регистрация - там го има   Simple Smile
Ъхъм - там го гледам - снощи изгледах 8 серия, братушките писаха, че ще има и втори сезон. Приятно върви сериалчето, но.... за субтитри понякога се чака месец. Все пак съм благодарна на руснаците, много неща пускат. http://vk.com/galerias_velvet

# 31
много ви  благодаря ъа барзия отговор Hug  bouquet

# 32
  • София, родом- Силистра
Здравейте момичета, някой знае ли къде мога да намеря 3 сезон на Sin tetas no hay paraíso/  Силикон за Рая?

# 33
  • Ямбол
Здравейте момичета, някой знае ли къде мога да намеря 3 сезон на Sin tetas no hay paraíso/  Силикон за Рая?

Без субтитри ли го търсиш?

# 34
Мисля да почвам Защитените тия дни. Имам да доглеждам толкова много неща, а времето никак не стига. Исабел още не съм почвала 2-ри сезон, Тримата братя ги зарязах съвсем. А сега и този Земя на бунтовници мисля да се загледам. Иска ми се да не бях гледала никога Пако и сега да го почвах. Като изгледам всичко друго ще го почна и него отново.

# 35
Димиииии....помощ! През серия, две...не ми пасват суб. на Los Protegidos...започнах 2-ри сезон и хоп! Още на 1-ва серия..не съпадат. Гледах го на исп....ама ти имаш ли такъв проблем? Свалям от зелката, а суб. от DMCA-removal-from-Google, както е указано.... newsm78

# 36
  • Ямбол
Димиииии....помощ! През серия, две...не ми пасват суб. на Los Protegidos...започнах 2-ри сезон и хоп! Още на 1-ва серия..не съпадат. Гледах го на исп....ама ти имаш ли такъв проблем? Свалям от зелката, а суб. от DMCA-removal-from-Google, както е указано.... newsm78

И при мен не пасваха на някои епизоди и си ги синхронизирах от плейъра. Голяма играчка е.  ooooh!
Субтитрите са правени за релийза в п2п, затова не пасват. Търсих да изтегля същия от чужди сайтове, но не го открих.  Confused

# 37
  • София, родом- Силистра
DimiLoca, ако няма с български и с руски субтитри ме устройва.

# 38
  • Ямбол
DimiLoca, ако няма с български и с руски субтитри ме устройва.

Руснаците са превели само първи епизод на 3-ти сезон. Може да се гледа само онлайн, но трябва да се регистрираш в сайта.  Peace

http://vk.com/videos-37625114?section=album_45022170

Heart Eyes

# 39
  • София, родом- Силистра
DimiLoca мерси. Четох , че имало и  алтернативен финал на сезон 2. Има ли го някъде със субтитри?

# 40
  • Ямбол
Feliz Cumpleaños, Mario!  Heart Eyes

# 41
хич ме няма с картинките..., ама да се пробвам, че са ми мнооого готини. Иначе продължавам да следя Sin identidad с руски превод - не е зле, но не съм и в пълен възторг от първите две серии - не е като любов от пръв поглед като Нишките, Защитените или Интернатът. Ох, дано да има превод на втория сезон на Гран резерва!

# 42
Аааа, Дими...ма нема време, бее! Аз като седна да напасвам, то лимита от време за тв - изтича  Mr. Green Направо на исп. карам....ти докъде си? Аз снощи 4-та серия на 2-ри сез. 1-ва изобщо ги зарязах, 2-ра и3-та, съвс. малко се раминават ...става. 4-та е ок Grinning много готини снимчици...но те са ни супер хубави! Heart Eyes

dami, качвай, качвай - екстра са Peace....ама 3-ра,4-та и пета картинка....от кои сериали са?

# 43
Mari, най-долу е Dreamland - нещо музикално, което и братушките не превеждат, а над него е Силикон за рая - него не съм го започвала. Я кажете хубав ли е? До него не можах да разконспирирам - помагайте!

# 44
Дими, аз дръпнах снощи 5-та серия/2сез/ на Защитените от DivxTotaL, че Зелка-видео+subsunacs-субтитри беше пълна катастофа...и на новото видео от исп. сайт, бг суб -направо легнаха като ръкавичка....1към 1 с исп. аудио  Grinning Мн. съм доволна newsm44

....Сега съм в очакване на буквичките на Гран Резерва... Wink

Общи условия

Активация на акаунт