Испански сериали - Тема 5

• 147 915
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Изгледах много трудно заради несинхронизираните субтитри 1 сезон на ЗАЩИТЕНИТЕ, много се зарибих, но си е мъка да се гледа така и го оставям. Молбата ми е някой да ми напише ключовите моменти- какво става по нататък. Химена намира ли Бланка и т.е.Simple SmileSimple Smile  bouquet, може и на лични, много мооооляяяя  bouquet

# 151
Изгледах много трудно заради несинхронизираните субтитри 1 сезон на ЗАЩИТЕНИТЕ, много се зарибих, но си е мъка да се гледа така и го оставям. Молбата ми е някой да ми напише ключовите моменти- какво става по нататък. Химена намира ли Бланка и т.е.Simple SmileSimple Smile  bouquet, може и на лични, много мооооляяяя  bouquet
За да гледаш по-пълноценно можеш да си свалиш плейър, в който да си синхронизираш субтитрите, аз ползвам PotPlayer.  Hug

# 152
  • София ,
Кой сезон и кой епизод дават по тв Новите съседи от 18:00 ,които ги дават всеки ден ?

# 153
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната

yasmina само искам да ти кажа,че аз лично съм го гледала вече два пъти този сериал и бих те посъветвала да си го догледаш,спомням си ,че субтитрите се разминаваха,но аз си ги синхронизирах (ползвам КМП ПЛЕАР),В Замунда в коментарите за всяка серийка си пише на колко точно трябва да се наместят субтитрите..
Успех от мен  bouquet

# 154
Ако ви кажа че снощи цяла вечер с това съм си играла, заради финала на 1 сезон на Защитените , с  КМП плеар съм , четох кометарите, правих същото и не не става. То не се гледа , ами трябва да се седи постоянно с клавиатура в ръка. Нагласях ги какво пишеше и пак не ставаха. На всичкото отгоре няма сиид за 2 сезон - за първите серии. Определено сериалчето ме зариби и много се ядосвам, затова ви писах драснете ми два реда какво става по нататък.....

# 155
  • Ямбол
yasmina, всички си ги синхронизирахме сами, когато гледахме сериала. Много е кофти, знам, но няма друг вариант - субтитрите са правени за релийза в п2п, а там няма сийд от много време. Става бързо и лесно, когато му хванеш цаката.  Simple Smile
Иначе, ако решиш да гледаш втори сезон, ще потърся торенти със сийд.
По въпросът ти:
Скрит текст:
Да, Химена намира Бланка, в края на втори сезон. Появява се и по-малкият брат на Кобрата, който също притежава свръх сили, но ролята му не е от положителните... Случват се куп неща още, ако решиш, че няма да гледаш повече, ще се опитам да обобщя.

Гери, благодаря за прекрасният поздрав. Hug Обожавам тази песен!

# 156
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
yasmina
ако искаш мога да ти изпратя втори и трети сезон през скайп,аз така ги пращах на моята приятелка в Германия,много има да се разказва,защото във всяка серия се случва нещо,което е интересно и си заслужава.

# 157
Благодаря момичета, да реших да се пробвам пак със синхронизацията , до края на 3 сезон ли са така разбъркани
geri-meri(popins) ще ти напиша на лични скайпа
DimiLoca и в занунда ли няма сийд- аз се помъчих от p2pbg
Май ще ми харесат испанските, кой ли друг да гледам- съвременен, с не много сезони и преведен добре:)Simple Smile

# 158
Благодаря момичета, да реших да се пробвам пак със синхронизацията , до края на 3 сезон ли са така разбъркани
geri-meri(popins) ще ти напиша на лични скайпа
DimiLoca и в занунда ли няма сийд- аз се помъчих от p2pbg
Май ще ми харесат испанските, кой ли друг да гледам- съвременен, с не много сезони и преведен добре:)Simple Smile
Корабът, Гран Хотел  Hug

# 159
  • Ямбол
yasmina, в зелката имат сийд повечето епизоди:

http://zelka.org/browse.php?incldead=1&search=los+protegidos&page=1

За втори сезон знам, че повечето епизоди имаха нужда от синхронизиране на субтитрите. Трети не съм гледала още.  Peace

Щом ти харесват Защитените, бих ти препоръчала да гледаш и Интернатът.  Hug

# 160
 HugБраво, в тази зелка влезнах с профила от замунда.нет, те двете май едно и също ли са?

# 161
Момичета искам малко помощ някой може ли да ми каже от къде мога да си изтегля Интернатът от 1 сезон .
Благодаря!

# 162
  • Ямбол
HugБраво, в тази зелка влезнах с профила от замунда.нет, те двете май едно и също ли са?

Не, два различни тракера се вече.

Момичета искам малко помощ някой може ли да ми каже от къде мога да си изтегля Интернатът от 1 сезон .
Благодаря!

DMCA-removal-from-Google  Peace

# 163
Изпуснах вчерашната втора серия на втори сезон на Изабел Кастилска.Не я намирам никъде.Бихте ли ми помогнали?

# 164
  • в града на атомното слънце :)
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=373792&hit=1
Тук са от 1 до 3 серия. Не знам БТВ как са ги нарязали, но се ориентирай.

Общи условия

Активация на акаунт