Да се оплача от ММ

• 11 431
  • 134
  •   1
Отговори
# 30
Е, то по тази логика, всички ние сме идеални, само защото се грижим за децата си  Crazy
Въобще не е идеален, нито пък аз.

# 31
  • София
В интерес на истината, в младосткия парк през уикенда са почти само татковци (тук-таме татковци и майки заедно). Много ме впечатли това като се преместихме тук.
Дес, не ти е било тежко понеже сте нямали баби, а понеже мъжа ти не ти е помагал. При нас също няма баби, но не ми е тежало чак така. Като има кой да те отмени, се живее.
Така че е съвсем права авторката да изисква.

# 32
И аз имам един запомнящ се случай с ММ някъде месец след раждането,който ми се запечата и май никога няма да го забравя,а ММ вероятно изобщо вече няма никакъв спомен от случката.След като родих абсолютно никой не ми е помагал за бебето или домакинската работа.Ние не живеем в България и си бяхме чисто сами.ММ ни взе от болницата,закара ни с бебето вкъщи и замина на работа,изобщо не си е взимал почивни дни за да помага и т.н.Всички знаете как е първите месеци с новородено,денонощно кърмене,будуване и т.н.Естествено на човек му се насъбира,дори нямах възможност да си почина и от самото раждане...Един ден ММ ми вдигна един голям скандал,как колко пъти,като се приберял от работа нямало нищо сготвено,дори нямало и една измита вилица,която да ползва и т.н. ,абе като цяло си ме навика едно хубаво и злобно...казвам ви цял живот ще го запомня това...много обидно ми стана...ама простено да му е...така,че много добре разбирам раздразнението на авторката.Между другото и аз пиша в свекървенската тема,но причината не е това,че бабите ми гледат децата и аз недоволствам от това,никоя от бабите не ми е помагала,дори и един памперс не са сменили,дори и когато сме си били в България при тях,от което не се оплквам ,дори напротив,така че ...  Laughing има и други причини да се пише там  Laughing

# 33
Mañana, човек, който цял живот е обгрижван от мама или от "мама", няма как да го осъзнае. Затова просто му се дава детето и дома и жената си хваща шапката за 1 ден. След това може да си поговорят отново.

# 34
Един ден ММ ми вдигна един голям скандал,как колко пъти,като се приберял от работа нямало нищо сготвено,дори нямало и една измита вилица,която да ползва и т.н. ,абе като цяло си ме навика едно хубаво и злобно...

Shocked

Пусти шамари... Такива дето обичат да ги обслужват най-са ми на сърце. Показвам гъбата и препарата и да се спасява  Laughing   
Веднъж питам ММ дали е гладен за да стопля ядене и да ядем. Той ми отговори отрицателно. Сядам аз да ям и той като ме видя огладня. И ми вика да му стопля и на него... Посочих му микровълновата... Аз съм седнала и се храня  Crossing Arms   Казах му, че не съм заключила хладилника и може да яде когато реши, но не може да ме вдига посредата от масата, защото неможе да си вземе чиния и да си сипе  ooooh!
А е живял сам преди да се вземем. Човек свиква на лесното  Mr. Green

# 35
Ами и ММ уж е живял сам,но...Разбира се след случката и след като се е успокоил и размислил,се скъса да ми се извинява,но след дъжд качулка...И до днес,когато се скараме за нещо подобно,излиза с версията,че аз едва ли не по цял ден съм си вкъщи с детето и си опъвам краката(не че и това не правя между другото,но все пак...  Laughing ),след това следват извинения и така всеки път едно и също до следващият път...

# 36
  • Tам през Атлантическия океан
В интерес на истината, в младосткия парк през уикенда са почти само татковци (тук-таме татковци и майки заедно). Много ме впечатли това като се преместихме тук.
Дес, не ти е било тежко понеже сте нямали баби, а понеже мъжа ти не ти е помагал. При нас също няма баби, но не ми е тежало чак така. Като има кой да те отмени, се живее.
Така че е съвсем права авторката да изисква.

Не съм казвала никъде дали ми е било тежко или леко  Wink Не се оплаквам не мрънкам  Mr. Green  иначе да мъжа ми като бе бебе детето не бе много деен  Grinning после е друга бира  Grinning

# 37
  • София
Може да не се оплакваш и мрънкаш директно, но много пъти си писала колко е било трудно без баби - тоест винаги обобщаваш по този критерий, трудно без баби, лесно с баби.
Аз казвам, че и без баби става, ако таткото е на място.

Да, знам, ти обичаш мъжете, които носят пари, не които дондуркат бебета. Simple Smile

# 38
  • София
Може да не се оплакваш и мрънкаш директно, но много пъти си писала колко е било трудно без баби - тоест винаги обобщаваш по този критерий, трудно без баби, лесно с баби.

Да, знам, ти обичаш мъжете, които носят пари, не които дондуркат бебета. Simple Smile

Абсолютно. При нас е така - детето ни е с двама родители, без баби. Бащата да не се прави на луд, а да се държи като родител, какъвто е.
Кака Сийка и НСЧ са дали добри идеи.

# 39
Ох, ами и аз понякога като мъжа ти - играя или чета до 1 през нощта и после не мога да стана, трябва той да даде на децата закуска и да закара големия на тренировка, мен не ме закача. Но аз не прекалявам де, само петък и събота си го позволявам. То пък за какво ще сме женени ако не мога една сутрин да си поспя и нищо да не върша.
Ако съм в твоята ситуация и не постъпвах, както написах, ще зарежа детето да реве в стаята, където той спи, няма да го нахраня и няма да се погрижа за него, а ще си изляза. Да видим тогава кое е първото правило на егоиста.

# 40
Ох, ами и аз понякога като мъжа ти - играя или чета до 1 през нощта и после не мога да стана, трябва той да даде на децата закуска и да закара големия на тренировка, мен не ме закача. Но аз не прекалявам де, само петък и събота си го позволявам. То пък за какво ще сме женени ако не мога една сутрин да си поспя и нищо да не върша.
Ако съм в твоята ситуация и не постъпвах, както написах, ще зарежа детето да реве в стаята, където той спи, няма да го нахраня и няма да се погрижа за него, а ще си изляза. Да видим тогава кое е първото правило на егоиста.

Оф много често го мисля, това. Обаче какво ми е виновно детето, че да го оставя да плаче. Аз си я храня и след това искам да му я дам. Тъй де. От тогава вече скача преди мен от леглото  Mr. Green

# 41
Нека и той се запита какво е виновно детето.

# 42
Ориенталщината прозира и в мъжкото и в женското мислене, слава богу не на всички, но на прекалено много.
Човек като чете, ще си каже че масово е пълно с инвалиди: eдиния сакат и не може да измие една вилица, другия се сецнал в кръсна и не може да отиде до печката да си стопли ядене, третия пък супер кьопав и не може с едно бебе да се справи. Къде ги намерихте тия инвалиди, та се и оженихте  за тях? Нямаше ли здрави, прави некьопави мъже?

# 43
Нямаше ли здрави, прави некьопави мъже?

Има. Наричат ги женчовци и подобни. Истинският мъж не пипа нищо, иначе е жалък, смешен немъжествен (цитирам от друга тема). Вършат само велики неща, като да забият един пирон годишно.
Мързеливците са успели да промият успешно главиците на жените. И все пак нека има от всички видове. Щом има жени, които искат да притичват при всяко изреваване на детето, въпреки че в този момент то е при баща си, що пък да няма мъже, които лежат и си почиват. Не е луд този, който яде баницата.

# 44
  • Tам през Атлантическия океан

Бъркаш  Wink

иронизира ли съм тези които имат свита баби  Laughing  и мрънкат  Wink
Има много без баби и се оправят перфектно подобаващо , а това си е повод за гордост  Grinning

Мъжете които носят пари не дондуркат бебета защото , си скъсват гъза от бачкане и нямат време  , многото пари  някаде означава липса на свободно време  Wink Малкото свободно време предпочитам мъжа да изкарва приятно със семейството , всички а не да го юркам в домакински задължения и да правя драми от това .  Ако реши да помага ок  Wink

Харесвам преспективни , не мързеливи и предприемчиви мъже да  Peace

Общи условия

Активация на акаунт