Да се оплача от ММ

• 11 453
  • 134
  •   1
Отговори
# 120
След всичко,което изговорихме за пералните,аз пак да се потретя за да бъда ясна:
Бях помолила ММ да извади прането една вечер и той не го направи...ок разбрах,че за такива неща на него не мога да разчитам,нооо един ден след като той се прибра от работа ми вдигна врява,че нямало нищо сготвено и нямало нито една чиста вилица....ееее ами в случая мисля,че имам право да се оплаквам  Wink

# 121
Имаш, ама не коментираме твоето пране през цялото време, а си разиграваме въображаеми ситуации  Peace Аз поне, чак сега прочитам, че твоят мъж не е извадил прането. Ами да беше го наредила, както трябва, когато ти викна за вилицата, тук и да ти съчувстваме, няма как да дойдем ние да мус е скараме. Имаше един татако, преди време доста се вихреше из форума, който се оплакваше, че жена му по цял ден нищо не правела и че той като се върне, очаквал поне да е подредено. А това, че детето им го гледа майката, не е работа изглежда. Ей такива заслужават да забравиш прането 5 дни, когато си заредил само с техните дрехи  Twisted Evil

# 122
А аз не, защото тя написа, че той върши доста работи, просто веднъж е играл и ето ти ситуация.

Аз не виждам подобно нещо. Нали за мъжа на Mtve говорим?

ММ не го занимавам много-много.

Като цяло, през работните си дни, в най-добрите случаи, вижда детето по около 2-3 часа.

...има хоби, което аз подкрепям, и 2-3 вечера в седмицата, след работа се събира с приятели и си упражнява хобито...

Пробвах се да легна , като бях сготвила, измила, простряла... след 10 мин. ми я тупна на леглото, да съм си почивала с нея...

# 123
О,да!Останала съм с впечатлението,че доста татковци са на мнението,че да гледаш детето не  е никаква работа,както и домакинските задължения.И ММ влиза  втова число понякога.Изобщо,ако не падат пари не е работа,а почивка...

# 124
О,да!Останала съм с впечатлението,че доста татковци са на мнението,че да гледаш детето не  е никаква работа,както и домакинските задължения...

Това е само, докато опре до това те да го гледат. Тогава става най-тежката и страшна работа на света.
Поне според форумските писания. Всъщност и моят мъж е на мнение, че гледането на дете си е отговорна и добре изстискваща работа, ама то е защото гледа достатъчно детето си, за да е наясно, че това не се изчерпва с разходка и няколко целувки.

Ей го и мъжът на авторката, той не може да си "почива", ама жена му си "почива" така  Crazy

# 125
Баща, който не си гледа децата, след години ще си получи заслуженото отношение от порасналите му деца и ще се плесне по темето, когато вече ще е късно. Никой на смъртния си одър не съжалява, че не е играл още малко на компютъра, всички съжаляват, че не са имали повече време за близките си. Разбира се, това не се осъзнава, когато си волна птичка без никакви проблеми.

# 126
Съгласна съм. Но пък и хората са различни. Ако тези деца са възпитани в това, че мъж деца не гледа и го приемат за правилно, не само че няма да се плесне по темето, ами и те ще го прилагат със собствените си деца.
В крайна сметка всеки е убеден в това, че прави най-доброто за децата си, на нас едно ни изглежда правилно, на тях друго...
Ако двамата родители са едно мнение, тогава добро, лошо, пак е добре.
Ама ако не са, става мазало и бащата вика - що ме юркаш, това не е моя работа.

# 127
пп: авторката казва, че мъжът й прави много неща. Да не съм се объркала. Просто веднъж е искал да спи, изтресъл е тази глупост и сега драма. А истината е, че тя не се наспива, защото бебето се буди нощем. И да го гледа сутрин, тя пак ще е нервна, защото не е спала, когато нормалните хора спят.

Всъщност съм останала с впечатление, че ми помага. И седнах да мисля с какво  Thinking   Като заговорихме за простиране, когато той почива и не излиза с мен на разходка с детето, и съм пуснала пералня, той простира (аз разхождам дзверо  Grinning). Веднъж, като приготвях един десерт, се изгорих, нали съм сръчна  Rolling Eyes   И се наложи да мие чинии докато ми мине. От тогава много иска да ми купи миялна и търси къде да я настани, защото нямаме място   Mr. Green   
А иначе сутрин не го занимавам, ако бебето се е будило малко, защото съм се наспала. Сиреч веднъж съм го помолила и той е отказал. И ако за някои е странно как мога да се ядосам от това, че се е обърнал и заспал, ами бях способна на убийство  #2gunfire   
И не мисля, че заглавието е кой знае колко гръмко. От всичко, което съм изчела покрай проблемите на снахите, повечето трябва да се оплакват точно от мъжете си  Grinning
 Peace Peace Peace

# 128
...От всичко, което съм изчела покрай проблемите на снахите, повечето трябва да се оплакват точно от мъжете си  Grinning
 Peace Peace Peace

То и да се оплакваш, смисъл няма. Седни вечерта на чашка с него, напиши на един лист всичко, което правиш, напиши онова, което той прави и го питай как би реагирал, ако е на твое място.

# 129
  • София
А иначе сутрин не го занимавам, ако бебето се е будило малко, защото съм се наспала. Сиреч веднъж съм го помолила и той е отказал. И ако за някои е странно как мога да се ядосам от това, че се е обърнал и заспал, ами бях способна на убийство  #2gunfire   
И не мисля, че заглавието е кой знае колко гръмко. От всичко, което съм изчела покрай проблемите на снахите, повечето трябва да се оплакват точно от мъжете си  Grinning
 Peace Peace Peace

Абе, жена, разбира се - много дебелашки беше подходил човекът - независимо дали му е за първи или пореден път. Спор няма! Въобще в едно семейство, където двамата се уважават, не може единият да проповядва "правилото на егоиста" - на майтап да го направиш, става, ама ... аз на твое място бих изпаднала в шок за дни наред!!!

Важното е, че е осъзнал грешката си и е намерил в речника си думата "извинявай", освен че се старае да потули случая по правилния начин. Имаш късмет!

# 130
  • Tам през Атлантическия океан
О,да!Останала съм с впечатлението,че доста татковци са на мнението,че да гледаш детето не  е никаква работа,както и домакинските задължения.И ММ влиза  втова число понякога.Изобщо,ако не падат пари не е работа,а почивка...

Да то затова за тези неща някои плащат  Laughing
Детегледачка , домашна помощница , да ти изчистат къщата и т.н . та падат пари от тези неща , да почне да плаща за тях та да види  Mr. Green

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 02:41 от Desss

# 131
 Ами остави му детето за някой друг ден и ще видиш как ще започне да търси детегледачка  Mr. Green Сериозно мисля,че той не ти помага кой знае колко и имаш пълното основание да се оплакваш.  bouquet

# 132
Препоръчвам един забавен, но поучителен филм за семейно гледане, по-добре от писане на листчета:
Kokowaah.
Човече, сериозно ли го предлагаш това със списъка? На мен ако ако се подаде такова листче, ще го сгъна, ще сложа 5 лева за такси в него и довиждане, това е просто нетърпимо. Списък на листче, ужас.

# 133
Абсолютно сериозно, защото той се прави на ударен. В нормалния случай, разбира се, че е прекалено.
В неговата част така или иначе няма да има нищо. Не е необходимо дори да го чете - ще види просто един препълнен лист и един празен.

# 134
Съчувствам на авторката.Само в България се смята,че жена която гледа дете или деца "не работи" и едва ли не "я хранят"Това е типично ориенталското мислене.но и мамите,които искат помощ,трябва да се постараят да превъзпитат съпрузите си.Не е лесно но е постижимо.

Общи условия

Активация на акаунт