Да се оплача от ММ

• 11 448
  • 134
  •   1
Отговори
# 105
Моите просто се спарват и понамирисват на спарено...решението е да пускам пералня по на време...
Еее,Каринка,евала!  Laughing Дори аз не гладя,а какво остава за ММ  Laughing Не бих казала,че съм педантична,дори изобщо,но когато другият и пръста си не помръдва,че дори и от където мине оставя след себе си,понякога започва да дразни...
Не глади,обърках се и се поправих.  LaughingАко и това правеше грешка нямаше да има.

# 106
То гладенето си е гадна работа  Mr. Green и аз не гладя, само в много, ама много краен случай ще си изгладя дрехата.
Той неговите си глади, така му харесва, така си го прави.

# 107
Ааааа,и аз не гладя,след готвенето това най го мразя Mr. GreenИмам една приятелка,на която само чистене й е в главата.Двамата с мъжът й почиват само един ден и го прекарват в чистене,но иначе не спира да се оплаква как нямала време за нищо  wash

# 108
Лошо няма, щом е взаимно и са на един акъл Simple Smile

# 109
Да ти кажа не са,тя го юрка и постоянно са на нож двамата Simple Smile

# 110
Е, нищо, нека си връща за всички мъже, които юркат жените си, защото са доста повече  Mr. Green

# 111
Мен това мислене ме дразни точно - "да има свободен човек и да не свърши работата". Като съм свободна в момента, дай работа да си намирам! Точно това няма да търпя никога да ми се натяква - ще ми прави той сметка на времето и ще преценява кога съм свободна. И аз не развалям удоволствието на мъжа си, защото бил без работа и вместо да чете може да позабжърше малко прах. То ако става дума, не трябва да се сяда изобщо, защото все нещо има да се върши.
Каринка, ще я напусне, това не се издържа. Имах една приятелка, чийто мъж я юркаше и все не беше достатъчно подредено за него. Е, сега си живее щастливо с друг мъж, който не създава ситуации от няма нищо.

# 112
Ами по тази логика, дай да оставим яденето във фурната, щото ни мързи да го извадим Simple Smile
Разбирам какво искаш да кажеш и осъзнавам, че написано звучи крайно, но не е това, което имаш предвид, съгласна съм с теб за него.

Но ако и на двамата не им се прави нищо 1-2-5 дена, какво се случва с дрехите? Всяко нещо си има граница, просто е различна за различните неща и семейства. В това съм съгласна. Обаче да удължаваш нарочно границата, не за друго, а с цел да го направи друг е егоизъм. И единствено това имам предвид.
Или ако само единият тича, а на другият никога нищо не му се прави? Какъвто е случая с авторката.

# 113
Ще мухлясат и следващия път все някой ще се сети да ги извади. Все пак не говорим за семейство от Богданки, които нищо не пипват. Само да не се ръчка човек да върши нещо досадно, когато си почива. И 2 дена да престоят, пак нищо им няма, проверено е. Веднъж обаче, ги бях забравила за доста време, просто бях изключила, че съм пускала пералня ( у нас перем само в събота или неделя) и като реших да я зараедя пак, открих, че вътре има дрехи кой знае от кога. Е, тогава си намирисваха наистина.
пп: авторката казва, че мъжът й прави много неща. Да не съм се объркала. Просто веднъж е искал да спи, изтресъл е тази глупост и сега драма. А истината е, че тя не се наспива, защото бебето се буди нощем. И да го гледа сутрин, тя пак ще е нервна, защото не е спала, когато нормалните хора спят.

# 114
...Все пак не говорим за семейство от Богданки, които нищо не пипват...

Точно за това говорим. Само че с една Богданка Simple Smile поне аз така разбирам темата...

# 115
А аз не, защото тя написа, че той върши доста работи, просто веднъж е играл и ето ти ситуация. Разбирам, че всеки може да изтрещи, ама причината е системното недоспиване в случая.

# 116
 Joy E MM определено е Богданка,добре че и аз не съм.  hahaha

# 117
Мен това мислене ме дразни точно - "да има свободен човек и да не свърши работата". Като съм свободна в момента, дай работа да си намирам! Точно това няма да търпя никога да ми се натяква - ще ми прави той сметка на времето и ще преценява кога съм свободна.
Ама защо трябва някой на някого да "преценява " времето?    Laughing
Като има нещо за вършене, го върши този, който в момента може и иска.
Например:пералнята е изпрала.Отива мъжът ми до тоалетната , вижда, че пералнята е свършила с прането (нашата пералня е пред банята/тоалетната), и:
1.вади дрехите и ги простира.
2.не вади дрехите, защото:1.не ги забелязва или 2.гледа нещо по тв и използва рекламите, за да иде до тоалетната.
При т.2 за мен няма проблем.Или аз ще ги извадя, като ги видя, или той.
Никой на никого не преценява "свободното време" и не му вменява задължения.
Но подобен подход "важи" в семейства, в които по принцип няма някакво разделение на задълженията и шом има нещо да се върши, то се върши от този, който го види.Ако поначало си имат разправии за домашната работа, като нищо дрехите могат да си откарат и седмица в пералнята, докато някой от двамата не "стъпи" на ината си и не свърши работата.    Laughing

# 118
А нашата пералня няма как да се види дали е пълна или не, защото седи в един шкаф и не се вижда. Напълно е възможно да бъде забравена с дни.

# 119
А нашата пералня няма как да се види дали е пълна или не, защото седи в един шкаф и не се вижда. Напълно е възможно да бъде забравена с дни.
Чак с дни у дома не се е случвало....    Laughing    този, който я е пуснал, все някога се сеща за нея.   

Общи условия

Активация на акаунт