Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 24

• 52 068
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
А за лепилата вижда ли се нещо ако печелиш Simple Smile или просто гледате да няма човече

# 181
и мен ме интересува за лепилото какво гледате? Разбрах само че над сричката МО имало човече. Трябва да няма или да е усмихнато?

# 182
Има подаръче ( по-скоро кубче с 2 кръгчета отгоре Simple Smile ) и отдолу има код.

# 183
Така и не съм видяла лепило с лепенка за играта. Тя до кога е и от къде купувате лепилото?

# 184
Дa нa мен ми ги донесохa и двaтa, спечелени сa в рaзлични дни! Обaче от възглaвничкaтa нямa и следa и ме е много яд. Егaди гaднярите, кaк излъгaхa сaмо! #2gunfire

# 185
  • Под Слънцето
Не пием кока, верни  сме  на Пепси, но днес на село е нямало и баща ми  е купил кола .. и сега разправя по телефона,че имало под капачката тениска.  А ви чета за кодове  за участие в томболи.. Как става номера?  newsm78

# 186
Така и не съм видяла лепило с лепенка за играта. Тя до кога е и от къде купувате лепилото?
До 30.06. е промоцията, аз днес го взех от Била, защото ми трябваше, не съм следила къде го има, но доколкото разбирам промоцията е за определен вид лепило Локтайт Super Bond гел.

# 187
  • София
Не пием кока, верни  сме  на Пепси, но днес на село е нямало и баща ми  е купил кола .. и сега разправя по телефона,че имало под капачката тениска.  А ви чета за кодове  за участие в томболи.. Как става номера?  newsm78

Различни игри са. Капачката ще я размени за тениска в някой магазин, който участва в промоцията - Пикадили (от там взех чашата), предполагам Кауфланд, Карфур, Фантастико, 345 и други. Имай предвид, че наградите свършват по-рано от крайния срок. На места зареждат повторно, но ми се е случвало и да не успея да я взема.

# 188
  • Под Слънцето
Тaня67, мерсаж.

Някой с попопълнена книжка 2 от дъвки Идеал за размяна на още не взетата  тениска на колата"?  smile3514

# 189
  • София
И аз днес тамън да измрънкам, че изпих 100 кОли, а само усмивки печеля и ми се паднаха две чаши.  Laughing

# 190
  • София
И аз с 6 бири от Шуменско
Silvipl, ето тук
https://www.facebook.com/#!/shumensko.bg
Coolmummy, аз до вчера имах 4 бири и днес извадих 2. Играя от около седмица. Но наистина вчера бяха много, а днес намаляха драстично
В условията пише, че играта е до 30.06.  Може би за реалните капачки. newsm78

Остана ми 1 бира да спечеля и от вчера пише , че играта е свършила  newsm78

# 191
Що не четете?  Пишеше до 30.06. или до изчерпване на количествата.

От 100 000 бири ще дадат 1452.

# 192
  • София
Що не четете?  Пишеше до 30.06. или до изчерпване на количествата.

От 100 000 бири ще дадат 1452.

Прочела съм, че е до изчерпване на количествата, но не ми се вижза реално за 10 дни да се изчерпят - нали компътюра е програмиран , не може да дава повече от плануваните бири. Але, излагация.

# 193
Не знам колко са били плануваните на ден, но свършиха прекалено бързо и според мен трябваше да има повече печеливши. Не добре измислена игра според мен.

# 194
Взех си термосчето от Милка-страхотно е. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт