ЮЛИ вече наближава, мама тихо полудява. - Тема 21

• 29 590
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
 ooooh! meggle, дано си стъпете скоро на краката и опазите детенцето. Страшно ви съчувствам. Тази зима и у нас се наболедувахме, та ми е така прясно, прясно - няколко пъти бяхме всички у дома на антибиотици в много тежко състояние. Дано скоро ви размине. Ужасно е и то сега пред финала  Praynig

Mar_bella, кошмарно е това с работници след ремонт, че и без вода. Успех и здрави нерви. И крака!

Иванела, нормално е. Аз малко да пощъкам и така започва да ме стяга корема болезнено, че с две ръце се хващам и присвивам. А като се замисля - нищо и никаква не съм я свършила. Майка ми помага почти за всичко. Че и така нелюбимото за нея, прекрасно, нежно и добричко мое кученце извежда под блока, че аз не мога да пристъпвам на моменти изобщо. Ето днес излязох на разходка през три преки и после цял следобед като наакана се клатя у нас едва, едва с ужасни болки и в корема и в костите. Ако видиш, че работата е много зле, пий Нош-па, ако обаче работата зачести - доктор, нали знаеш Party

# 601
Мамита всичко е наред с малкият тази кръв е била от гъбичките който съм получила.  Naughty
Предписаха ми два мехлема и една вагинална капсула. Олекна ми. Лека вечер на всички  Heart Eyes

# 602
Мамита всичко е наред с малкият тази кръв е била от гъбичките който съм получила.  Naughty
Предписаха ми два мехлема и една вагинална капсула. Олекна ми. Лека вечер на всички  Heart Eyes
Радвам се, че всичко е наред, сега почивка и спокойствие.

# 603
Момичета благодаря за поканата но аз няма да мога да дойда утре на срещата. И аз като ToHu_ се надявам да има още такива срещи,за да може да се запознаем. Просто късно разбрах че ще се виждате,а аз вече имах други планове. Но ви пожелавам приятно прекарване и много усмивки утре. Лека и спокойна вечер от мен  Hug Sleeping

# 604
  • Телиш/Плевен
MAMA_SANCHO, не се ядосвай. Hug Макар че си е гадно да те оставят така без пари в такъв момент, де... Confused

meggle, бързо да оздравявате с ТМ! Praynig

Mar_bella, дано това са ви последните неволи и оттук нататък да тръгнат нещата в правилната посока. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Иванела83, и при мен започнаха такива втвърдявания, но като си легна и ми минават. Мисля, че засега не е притеснително, но ако зачестят, наистина трябва консултация с лекар. Peace

mimi121, радвам се, че всичко е наред. Дано бързо се пребориш с гъбичките. Praynig

delicious*, тогава защо попита къде е срещата, след като си имала вече други планове? newsm78

# 605
Тъкмо ви изчетох мамчета...Аз да си кажа започнах да ги пия тези хапчета за желязото от днес...Надявам се да има резултат...Иначе бебето е свръх  активно днес постоянно ме рита отвсякъде, но покрай пъпа е най-болезнено...Иначе не се спирам постоянно ходя по задачи напред назад и корема все по-често започна да ми се втвърдява, която ме плаши...... Weary

# 606
 Време вече не остана – през Юли ще бъда  щастлива мама!

не знам дали не е късно ,дойде ми изведнъж за темата

Днес в Люлин 8,9 и 10 няма да има вода от 10 до 22часа

Известие за планирано спиране

Уважаеми клиенти,
На 12 юни 2014 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове жк Люлин 8, жк Люлин 9, жк Люлин, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
жк „Люлин“ 8
жк „Люлин“ 9
жк „Люлин“ 10 и бл. 290.

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: жк „Люлин“ 8 –ул. „Златолист“, пред входа на 56-то СОУ; жк „Люлин“ 9 – ул. „Ген. Никола Генев“, пред входа на 40 СОУ; жк „Люлин“ 10 – ул. „Тома Давидов“, пред входа на 86 ОДЗ.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
“Софийска вода” АД

# 607
Добро утро, сладурки!

Вчера с малкия ходихме на село и малко се разнообразихме. Да видим днес каква ще я вършим, че ако вали пак сме залостени вкъщи. Аман от тия дъждове. Аз съм без кола и не мога никъде да мърдам при лошо време.

# 608
Добро утро на всички мамчета и бебчета   bouquet

Вече съм в 45 дневния болничен и мога да съм по-активна тук Simple Smile

Излизам да заведа детето на градина и ще се включа следобяд. Днес имам план график да купя препаратите за болницата -спирт,реванол и незнам какво още беше... и шезлонг за бебо (всичко друго е налице Mr. Green ).
Следобяд ако не ми е много жега трябва да изгладя последната партида дрешки, които накуих и изпрах.

Слънчев и прекрасен ден на всички! Hug

# 609
Добро Утро и от мен Simple Smile

Честито и много здраве и щастливи моменти на всички мами с появилите се вече бебчета!!!

На мамите от София пожелавам приятно изкарване утре на срещата! smile3521

# 610
  • София
Момичета, аз издирвам магическата кърпа на 1905vv за почистване Simple Smile Simple Smile
Ако някой случайно я намери, да свирка къде я има, плс Wink

# 611
Има ли ли линк за магическата кърпа на 1905vv  ,сега ще излизам и ида гледам

# 612
  • София
Ето линк - http://po-krasivi.net/shop/%D0%9A%D0%AA%D0%A0%D0%9F%D0%90%20ACT% … D0%91%D0%AA%D0%A0

Гледах в различни сайтове, но навсякъде пише, че е изчерпана...

# 613
толкова пари за такава ултрамикрофибърна кърпа не бих дала ,има и по евтини
ако видя нейде ще ти пиша
я ВИЖ тук http://www.zdravekip.com/index.php?page=products&productId=1607

# 614
микрофибърни кърпи продават и в кауфланд и във фантастико. Поне аз от там си купувам. Изключително издръжливи са. Не са скъпи, 10 до 20 лева струват. Има различни марки. Лично аз избирам по дебелички и с различни лица. Всички, които съм си купила са в идеално състояние и си вършат работата перфектно!

Общи условия

Активация на акаунт