На пазар във Варна - 34

• 46 384
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, трябва ми сервиз за лаптоп-а. Да е читав, без да ми резнат главата. Mr. Green май много искам Някой има ли идеи? Много благодаря! Hug

ММ се занимава с това.Ако искаш ми пиши на ЛС, за да не ми клъцнат крилцата за реклама   Peace
А с таблети занимава ли се?

# 346
  • Щастлива мама на 3 слънца
моичета имам 2 въпроса
1. къде мога да поръчам етикети за дрехи - състав , произведено в бг ......който се слагат на дрехи
2. къде продават лайсни за палатки
мерси

# 347
  • Варна
Препоръчайте място, където да поръчам красива и вкусна торта за рожден ден на мъж.
Ако има и каталог/сайт за разглеждане на модели, би било супер   Heart Eyes

Преди месец поръчахме торта за специален повод от Краев, много ни хареса. Направихме поръчката на място в сладкарницата на Бенковска Peace

# 348
  • Варна
Малко странен въпрос..... къде се продават найлонови и хартиени торби? Трябват ми различни размери.

# 349
  • Варна
Някой да е ходил това лято на плажа на Траката? Как е положението там?

Аз днес бях там с децата. Изглежда като миналата година. След 10:30 стана пренаселено. Имаше малко медузи и водата беше малко мътна.

# 350
Малко странен въпрос..... къде се продават найлонови и хартиени торби? Трябват ми различни размери.
Погледни в магазините на Рахива Peace
http://www.rakhiva.com/

# 351
  • Варна
Погледни в магазините на Рахива Peace
http://www.rakhiva.com/
Благодаря!    bouquet Даже е срещу болницата ми и след 3 дни ще се поогледам точно къде е да го посетя.

# 352
Препоръчайте място, където да поръчам красива и вкусна торта за рожден ден на мъж.
Ако има и каталог/сайт за разглеждане на модели, би било супер   Heart Eyes

Преди месец поръчахме торта за специален повод от Краев, много ни хареса. Направихме поръчката на място в сладкарницата на Бенковска Peace

тортите на Катерина Костадинова във Възраждане, имат и фейсбук, има и снимки много

# 353
За торти последно дегустирах на сладкарница Парфе,  две момичета в малка сладкарничка в Цветния до ДГ Карамфилче

# 354
  • Варна
Някой да е ходил това лято на плажа на Траката? Как е положението там?

Аз днес бях там с децата. Изглежда като миналата година. След 10:30 стана пренаселено. Имаше малко медузи и водата беше малко мътна.

Благодаря!  Peace

Къде във Варна продават най-изгодно ученически раници Габол?

# 355
  • Deutschland/HE
Къде във Варна продават най-изгодно ученически раници Габол?

в книжарниците Скайл Х, едната е до Общината точно, другата е на ул. Шипка, а складът им е на ул.  Братя Миладинови 148

http://skail-x.net/

# 356
Здравйте, момичета. Казаха ми, че във Варна има магазин за хубави, ефектни дантели (включително и такива с нашити мъниста или камъни), който бил близо до Морската градина. Живеем в чужбина и искаме да ушием бална рокля на дъщеря ми, докато сме тук в България за лятото. Моля, помагайте! Благодаря ви предварително!   bouquet

# 357
  • Варна
моичета имам 2 въпроса
1. къде мога да поръчам етикети за дрехи - състав , произведено в бг ......който се слагат на дрехи
2. къде продават лайсни за палатки
мерси
въпрос към втория ти въпрос Simple Smile - на кое казваш лайсна за палатка... Онзи ден бях в Decathlon, продават различни чаркове за палатки - рейки, колчета ...

# 358
Момичета, трябва ми сервиз за лаптоп-а. Да е читав, без да ми резнат главата. Mr. Green май много искам Някой има ли идеи? Много благодаря! Hug

Днес  си взех лаптопа от  един сервиз,който долу-горе се намира зад  Базар Левски.Преинсталираха ми го,и нещо друго май-му правиха(но не знам точно).Цената беше 30лв. Peace Оставям и тел.за връзка,да се свържете,ако  ви устройва адреса 052/321321.И на друг съм си носила  компютъра-намира се  с/у входа на Спешна Помощ,до студентските общежития(Брегалница,мисля,се казваше улицата).Оставям  и техен номер 052/600041 Полохронов се казва сервиза.Успех Peace

# 359

ММ се занимава с това.Ако искаш ми пиши на ЛС, за да не ми клъцнат крилцата за реклама   Peace
А с таблети занимава ли се?

Днес ,като си вземах лаптопа от  единия сервиз,купих за малкия таблет.Момчето ми го препоръча за дете-149лв.Philips

Общи условия

Активация на акаунт