Русия 1

• 1 130 115
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 16 830
Я кажете преди да е имало действие трябва ли Русия да си отхапе друго парче от Украйна и колко голямо? Ясно че след като се разбере какво е станало ще сте на мнение че Русия е постъпила правилно ама я кажете преди това какво смятате, че е правилно?

# 16 831
  • Русия
Аз смятам, че Русия не бива да се намесва изобщо. Изключение: ако бъде нападната, да отговори.
При това смятам, че трябва да се спазят Минските споразумения и да се проведе референдум, както е предвидено, под контрола на ОБСЕ.

# 16 832
  • Варна
Я кажете преди да е имало действие трябва ли Русия да си отхапе друго парче от Украйна и колко голямо? Ясно че след като се разбере какво е станало ще сте на мнение че Русия е постъпила правилно ама я кажете преди това какво смятате, че е правилно?
За какво са и на Русия парчета от Украйна?
Няма никаква логика да напада Украйна, само за да свали правителство или да анексира някаква територия. Цената е твърде висока - не само заради евнтуалните санкции, а заради човешките загуби /в Украина живеят много руснаци/ и заради това, че крахът в отношенията Украйна -Русия ще стане почти невъзможен за преодоляване.
А евентуалната полза на Русия от това нападение - никаква.

# 16 833
Че Русия какво е отхапала? В Крим гражданите решиха да се отделят и присъединят с референдум към Русия. Ако в Украйна пробват пак да горят живи хора като в Одеса, да не се чудят, ако и още области искат да се отделят. И няма да им е виновен Путин, естествено.
https://www.msn.com/en-xl/europe/top-stories/uk-troops-sent-to-h … yoC?ocid=msedgntp
Значи, сценарият на руснаците бил, да нахлуят и обкръжат Киев и да сменят режима.

# 16 834
  • Русия
Тъпашки план. Източната и южната Украйна са тия части, откъдето идват парите и където са ресурсите, значи ако е планирано нападение изобщо, то там.

# 16 835
  • Варна
Тъпашки план. Източната и южната Украйна са тия части, откъдето идват парите и където са ресурсите, значи ако е планирано нападение изобщо, то там.
Пак е тъпо - не са прегладнели руснаците за ресурси, които няма да могат да продадат или оползотворят.
Както и да се погледне  - не е рентабилно.
Освен ако не нападат само защото са зли по душа...

# 16 836
Подозирам, че Путин ги разказва подробно на висок глас тези планове за Киев, за заблуда на врага, нещо като бай Шиле - в Русия съм, в Русия съм...

# 16 837
За какво са и на Русия парчета от Украйна?
Няма никаква логика да напада Украйна, само за да свали правителство или да анексира някаква територия. Цената е твърде висока - не само заради евнтуалните санкции, а заради човешките загуби /в Украина живеят много руснаци/ и заради това, че крахът в отношенията Украйна -Русия ще стане почти невъзможен за преодоляване.
А евентуалната полза на Русия от това нападение - никаква.
Искаш да кажеш, че не би било правилно да си анексират други части от Украйна?

# 16 838
  • София
Референдумът за Крим е абсолютно не легитимен по международното право. Крим е важен заради черноморския флот, а Путин се уплаши, че ако Украйна се присъедини към НАТО, което е нейно право, границата на влияние на алианса се мести навътре. Много са ми смешни твърдения, че Русия провеждала обучения, че Путин дразнел и баламосвал запада и прочие безумия.

# 16 839
  • Варна
Казвам, че вредата от това за тях е много по-голяма от ползата.

# 16 840
  • Русия
Да се анексират - не е правилно. Ако пък самите искат да се отделят и присъединят... пак не.
Аз да бях сред управниците, не бих ги приела. Навремето гласуваха да са отделна държава. Сега, като им стана лошо, пак се люшкат към Русия. Ееее, да се оправят сами, като оплескаха всичко.
Пък Путин бих ги приел, аз мисля. Той все се вайка на тема "братски народ".
В Русия има доста бежанци от Украйна, няколко милиона. Който е искал, вече се установи тук и си получи руско гражданство, процедурата е много лесна за тях. Който остана там - значи, не иска в Русия да живее, а иска отделно, но желателно с руски пари.

# 16 841
Русия не "отхапва" парчета от Украйна, а си прибира своето. Дадено преди години на една братска съюзна република, с която днешната бандеровско-нацистка и русофобска Украйна си няма нищо общо.
Имам предвдид най-вече ръководството на държавата, естествено. Ясно ми е и, че нациките са малцинство сред народа. Но едно кресливо, нагло и кръвожадно малцинство, когато е подкрепяно от властта, въвлича цялата страна в пропастта.

# 16 842
Казвам, че вредата от това за тях е много по-голяма от ползата.
Разбирам, просто друго питах, а ти ме цитира преди да си развиеш мисълта.

# 16 843
Wink
Кофти работа с ф117, аз съм чувал, че не били 3 свалените, а над 30.
Сърбите ги сваляли по няколко на ден с лъкове, както на “Hunger games” - падали като круши.
Добре, че са стелт технология, та от всичките свалени, сърбите намериха само един, иначе щеше да е голям срам за САЩ!
И ф35 цопна в океана, докато кацаше на самолетоносач, така останаха само 760 на служба - мъката е велика, целия САЩ трепери сега, като останаха без защита.
Завалиите, имат само тия 760 Ф35 и 180 Ф22 от пето поколение, за да се пазят от двата руски су57.
Какво друго им остана - 10-на самолетоносача само, срещу изгорелия “Кузнецов”, а и за разлика от него, си нямат влекачи да ги съпровождат навсякъде, за да ги дърпат обратно като се счупят.
Абе тъжна работа, всички експерти го признават.

# 16 844

Щото там живеят руснаци.
А в западната е малцинството шляхтичи, прехранвали се с векове от бандитизъм, кражби и башибозуклък. От към 16 век приблизително.

Във връзка с геноцидите - тези дни - годишнина от едно тикано към забрава мироопазващо действие на щатската армия Wink
Без атомни бомби, само с конвенционални, в Дрезден са убити повече хора (цивилни) отколкото в Хирошима и Нагазаки заедно. Включително и стотици американски пленници там. Колатерал демидж.
Кланица 5.

Общи условия

Активация на акаунт